REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RAPPERUL american TYGA a stat la NYOTA și a BĂUT multă TEQUILLA! Video

RAPPERUL american TYGA a stat la NYOTA și a BĂUT multă TEQUILLA! Video

Replica API 24 august 2021 | 00:55 10439

Rapperul american Tyga a fost prezent, în acest weekend, în Stațiunea Mamaia. Artistul a avut fițe deloc de ignorat. Localul din Mamaia care l-a adus pentru a susține un concert a plătit peste 150.000 de dolari și i-a asigurat la discreție un anumit tip de tequila. Toate acestea au fost dezvăluite de Codin Maticiuc, apropiat al patronilor localului Nuba, care a și fost prezent la concertul artistului american. Tot acesta a declarat că una dintre cele mai mari note de plată, de sâmbătă seara, a fost 50.000 de euro, la Nuba.

Tyga

Și în acest weekend, localul Nuba din Mamaia a fost full. Vedete precum Codin Maticiuc, Andi Constantin, Antonia, Alex Velea, Alexia Eram sau Șelly s-au îngrămădit și ele printre sutele de persoane ce au asistat la spectacolul făcut de rapperul Tyga. Cât a plătit localul pentru artistul American, unde a fost cazat și ce cerințe a avut puteți afla în rândurile de mai jos.

150.000 de dolari și cazare la Nyota, în penthouse

„Sunt convins că știți deja ca raperul Tyga a fost sâmbătă în România pentru un super concert la clubul Nuba din Mamaia. Ce nu știți sunt câteva detalii despre venirea sa în țară. (…) Tyga este probabil top 10 rapperi din lume acum cu melodii care depășesc miliardul de vizualizări și prezent în paginile tabloidelor americane pentru fosta relație cu Kylie Jenner. Nuba a plătit pentru Tyga puțin peste 150.000 de dolari, l-au cazat la Hotel Nyota într-unul din penthouseurile lor și singura cerință a lui a fost să aibă tequila Don Julio 1942 la discreție”, a declarat Maticiuc.

Codin Maticiuc

Notă explozivă plătită la o masă, în seara de sâmbătă

Tot Codin Maticiuc a dezvăluit sumele care au fost plătite de cei ce au asistat la concert, acestea pornind de la 500 de euro până la 50.000 euro. „Ce mi se mai pare interesant de știut este că mesele sâmbătă seara au avut consumație minimă între 500 și 2000 de euro. Nicăieri în lume nu este atât de puțin. Mai scriu o dată asta că poate așa mă credeți: nicăieri în lume nu este așa puțin. România, datorită unor băieți ca Jean, Alex și Alin (patronii de la Nuba) dar și alții ca ei, are cel mai bun raport calitate preț pe nightlife entertainment. Într-adevăr Nuba are și niște barosani care salvează o seară în care doar artistul e o gălăgie de bani. Cea mai mare notă de sâmbătă seara a fost 50.000 de euro.

Tyga

Închei spunându-vă că Tyga a avut doar doi băieți pentru protecție și faptul ca fanii extrem de tineri și dezlănțuiți nu l-au mâncat de viu se datorează atât băieților care asigură securitatea de la Nuba cât și managementului care nu a vândut brățări fără număr și au limitat excesul încât sa fie suportabil, să rămână cai de acces și evacuare. Asta deși o brățara costa 400 de lei și era tentant să încerci să acoperi toată suma artistului doar din intrare”, a mai spus Codin Maticiuc.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am baut in supermarket....aahahaha
1
0
Top 10 rapperi ? Ahahahaha.....esti fumat Codine
6
0
De fapt in cazurile astea e vorba numai de incercarea unora sa para ce nu sunt,adica oameni valorosi,crezand ca banii aruncati si nu calitati personale reprezinta un om. E treaba lor,traiesc in orizontul lor limitat alcoolizat. Daca niste amarati beau in carciuma intr-un sat sunt doar betivi. Daca niste terchea-berchea dau mii de euro pe cocarturi sunt vedete,elite. Asta e judecata celor aproape de nivelul primatelor.
19
0
Reparul pwlii ,cu o muzica de kk
13
0
Inca un boschetar american la cta.plus vedeta plii codrin
16
1
Ca n-am auzit o melodie nu mai zic de vreun album de la el. Vreun imitator ieftin al lui snoop sau jay-z, ce sa fie.
22
1
Destrabalare totala
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468