REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Rareș Bogdan: Ar fi o rușine istorică și o catastrofă dacă PPE pierde Comisia Europeană

Rareș Bogdan: Ar fi o rușine istorică și o catastrofă dacă PPE pierde Comisia Europeană

Replica API 1 iulie 2019 | 00:00 458

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că ar fi o rușine istorică dacă PPE pierde funcția de președinte al Comisiei Europene. În această noapte se negociază cele mai importante funcții din Uniunea Europeană.

„Bătrânul partid s-a trezit. PPE a ieșit la lupta. In sfârșit. Nu abandonează poziția numărul unu din Europa, cea de președinte a Comisiei. Ar fi o rusine istorică, sa iei 183 de eurodeputați, (din ei 14 sunt romani), sa fii votat de 40 de milioane de europeni, sa fii pe primul loc la peste 30 de locuri de socialiștii din PES și sa cedezi către un socialist preşedinţia Comisiei, asta ar fi o înfrângere catastrofala. De neconceput. De asemenea Macron este înfruntat dur. Ești pe tobogan in țara ta și vrei sa conduci Europa. Ai 21 de europarlamentari din 751, te-a bătut Marine Le Pen și vrei tot. Va fi o seara și o noapte lunga. După aceste ore va trebui ca Europa sa fie mai puternica. Europa nu poate fi abandonată in mâinile Socialiștilor. Cei 5 premieri și 3 șefi de stat PPE, printre ei și Klaus Iohannis vor trebui sa lupte “la baioneta”. in Consiliu. Alături de ei și Tusk și Juncker. Vom vedea deznodământul. Ss nu uit, PPe a hotarat in urma cu putin timp, VOT impotriva unui socialist, fir el si Timmermans”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
3
0
cea mai proasta maimuta de pe pamant e Rares Bogdan.
0
3
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
6
0
A ajuns si asta ,,ioroparlamentar''. Sa nu creada cineva ca altii de prin occident sunt cu mult mai buni si trimit acolo oamenii de mare calitate. Tot politica este si acolo,adica tot un rahat. OK,probabil ca totusi exista macar un fitru moral dar si ala are orificiile cam mari si mai scapa si incompetent sau pur si simplu indivizi manipulati de grupuri de interese .
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468