REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Rareș Bogdan îi urechează pe cei de la USR și PLUS

Rareș Bogdan îi urechează pe cei de la USR și PLUS

Replica API 30 septembrie 2020 | 23:03 2270

După ce USR și PLUS au anunțat, luni, că le vor impune liberalilor condiții speciale pentru a se alia, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, într-o viitoare guvernare de dreapta, Rareş Bogdan le-a amintit partenerilor cu care PNL a făcut echipă la București, la locale, că fără partidul său Alianța nu ar fi ajuns să câștige atât de multe voturi.

"Este sigur că vom sta de vorbă prioritar cu colegii noştri din USR şi PLUS. Până acum noi am devenit mai multă înţelegere şi nu am răspuns la atacurile venite dinspre USR în această campanie, lansate de domnul Stelian Ion, la Constanţa, sau ale lui Cosette Chichirău, la Iaşi.

Suntem partidul care a câştigat alegerile locale, cu 34% din voturi. Pe colegii noştri din USR PLUS îi felicit, au câştigat patru oraşe importante. Totuşi, multe oraşe nu puteau să le câştige fără ajutorul nostru, spre exemplu Bacăul. De asemenea, la Bucuresti, Clotilde Armand, la sectorul 1, şi domnul Radu Mihaiu, la Sectorul 2, n-ar fi fost primari fără această alianţă foarte bine gândită.

Am câştigat cele mai mari judeţe din România. După 20 de ani am eliberat Constanţa, după 24 de ani l-am scos pe Marian Oprişan din Vrancea", a spus Rareş Bogdan, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar primari oraselor mari si presedinti de consilii judetene care au fost alesi cu sprijinul unui partid au un cuvant greu in partidele lor nu sunt doar simpli membri.Dar asta este,politica este grea pentru prosti sau manipulatori dastia ca tine.
2
0
da da da ii urecheaza si dupa ingenuncheaza incet si le execta cite o felatie de zile mari asa sa nu mai plinga depa urechere.nemerniculeee
2
0
steliane vezi ca te-au fraudat capusele ca la bucuresti sectorul unu ! cere renumararea voturilor !!!
1
0
Suntem cu ochii pe tine sa vedem ce faci tu pentru tara ,diaspora si exil.
1
0
Sa dispara Store de la Raja Cacat!!! Jegul trebuie sa dispara. Ultima fosila comunista, turnatoare si slinoasa, trebuie sa dispara. Este simbolul baronului medieval.
5
1
si tare o sa vedeti lucratura de rahat amestecat si de el intaratat!
3
1
rares, esti dobitoc ca majoritatea romanilor. Banii tarii asteia sunt la multinationalele care sug tara asta de miliarde, la marile averi care ar trebui suprataxate, la ONG urile deasa zisa utilitate publica care capuseaza de 30 de ani bugetul statului si la privatii care fac evaziune de evaziune neplatind miliarde la bugetul statului. Nu la pensiile alea care reprezinta 0,2 la suta din PIB.
8
1
Nu primarul si nici pres cons jud anuleaza pensiile speciale. ai si tu o obsesie.
10
1
Anulati pensiile speciale. Pentru acest lucru v-am votat.
9
6
sa le belesti melengherul celor de la usr plus
6
12
Bai rares , bai hahalera . Daca nu eru USR-isti . O sugeati . Prea esti infumurat si iti latra gura . Prea te crezi buricu pamantului . Afla daca nu stii . Daca voi pnlisti nu ve-ti stii sa faceti alianta cu USR , o sa o sugeti la legerile viitoare .
16
8
nemernicule.Constanta a scapat de fagadau datorita usr. Si acum a dat de tasu lu dracu.O sa vedeti inca 4 ani de stagnare si afaceti infloritoare ale sm hecherilor...
18
8
Ai eliberat pe dracu, v-ati complacut si v-ati aliat cu psd.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389