REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

RAREȘ BOGDAN îl SUSȚINE pe MOHAMMAD MURAD la PRIMĂRIA MANGALIA

RAREȘ BOGDAN îl SUSȚINE pe MOHAMMAD MURAD la PRIMĂRIA MANGALIA

Replica API 21 august 2020 | 00:53 4912

Mohammad Murad a susținut o conferință de presă, joi, 20 august, prin intermediul căreia a explicat de ce a ales să candideze la Primăria Mangalia. Referitor la prietenia cu Rareș Bogdan, a spus ca s-a consultat cu el înainte de a-și depune candidatura la Mangalia. "Suntem prieteni, a fost aici, am vorbit. I-am spus să nu se implice public pentru că el are o linie, eu mă duc pe altă linie. E normal să separăm lucrurile", a spus Mohammad Murad.

Sunt o persoană care provine din mediul privat

"Sunt o persoană care provine din mediul privat, onest, prompt. Am făcut investiţii de peste 15 milioane de euro. După ce am anunţat că voi candida la Constanţa, ultimul sondaj anunţa că aveam şansa cu 18-20 la sută, fără campanie. În pandemie am fost prezent pe străzi să ajut constănţenii, mangalioţii, năvodărenii, în timp ce politicienii se uitau la seriale turceşti", a declarat Murad.

Acesta susţine că este o persoană ambiţioasă: "Consider că după 25 de ani în Mangalia am dovedit că sunt o persoană ambiţioasă, puternică, de caracter şi uman cu toată lumea. După 25 de ani, consider că e un nou început, nu pentru mine, pentru Mangalia. A trebuit să aleg între Constanţa şi Mangalia. Am ales cu sufletul, nu cu mintea. Am ales să mă întorc aici, să schimb litoralul în bine. După 5 luni, aşa cum am promis, am onorat această obligaţie faţă de românii care au avut amintiri în Perla Litoralului Românesc. Sunt pregătit pentru a munci şi pentru soluţii. Nu mi-e frică de muncă, nici de un prim ministru. Nimic nu mă poate opri. Am ales Mangalia nu pentru că am fost nevoit să vin aici, ci pentru că are nevoie de ajutor urgent. E nevoie de o prezenţă, de investiţii majore şi nu declarative. Am investit şi voi investi, nu numai în companiile mele, ci şi în staţiunile din sudul litoralului", a mai precizat Murad.

Candidatul la Primăria Mangalia a declarat că "numai aşa putem schimba România. Se poate, avem tot ce ne trebuie să facem ce n-au făcut alţii în ani de zile. Clasa politică trebuie să-şi asume eşecul. Astăzi, oamenii de afaceri trebuie să-şi asume proiecte administrative, să fim alături de oameni, de cetăţenii care au nevoie de noi. Voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei, împotriva corupţiei, împotriva birocraţiei. Aduc o normalitate acolo unde e nevoie. Voi fi primar simbol pentru România. Nu mai am nevoie de nimic", a mai spus Murad.

Murad a vorbit şi despre discuţiile cu primul ministru "Domnul prim ministru mi-a spus că nu sunt membru de partid. A fost o discuţie destul de aprinsă. Am plecat cu gândul că mă sună pentru o decizie. Nu am mai primit acel telefon. Înainte de culoarea politică ar trebui să existe interesul cetăţeanului. A fost o discuţie şi cu alti membri ai PNL, au spus să nu cumva să piardă PNL şi să câştige PSD. Am înțeles din discuţii voalate că trebuie să fac un pas înapoi. Îl respect pe domnul preşedinte al PNL, am simţit că trebuie să fac un pas înapoi şi să mă implic pentru Mangalia", a mai declarat Mohammad Murad.

Referitor la actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu, Murad a declarat: "habar nu are administraţie. Nu sunt duşman cu el, dar nu sunt mulţumit de Cristian Radu. M-a ajutat mult, recunosc, m-a ajutat să fac această investiţie. L-am sprijinit şi eu. Dar n-aş vrea să trăiesc ce am trăit ani de zile. Vreau să trăiesc cu demnitate. I-am spus că cetăţenii nu vor mai avea încredere în el". Murad a mai precizat faptul că proiectele din Constanţa le va lăsa moştenire pentru a le susţine, lui Chiţac.

M.P., L.I.

Citește detalii AICI: Mohammad Murad, despre candidatură: La Constanţa aveam şanse de 18-20 la sută

MOHAMMAD MURAD: HUȚUCĂ e cel mai RĂTĂCIT POLITICIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clara treaba Muradule, daca te sustine Rares iei clar 10 voturi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108