REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rareș Bogdan, mesaj pentru adversarii din PNL: Cei care au crezut că îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu...

Rareș Bogdan, mesaj pentru adversarii din PNL: Cei care au crezut că îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu...

Replica API 16 august 2021 | 19:53 1159

Europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat sâmbătă seara la B1 TV că în PNL nu va începe un război după declanșarea scandalului care îl vizează pe premierul Florin Cîțu și care se referă la arestarea acestuia în SUA, în urmă cu 20 de ani pentru că a condus băut.

“Pe mine nu mă interesează taberele, pe mine mă interesează un singur lucru și v-o spun pentru ca lucrurile să fie foarte clare, cei care au crezut că cu astfel de chestiuni îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu și pe noi cei din imediata sa apropiere s-au înșelat.

Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare și le transmit că orice ar face și oricine i-ar susține vor pierde la congresul din 25 septembrie. Și noi vom lucra exact la fel.

Eu și alții care am fi putut avea poziții extrem de dure, am fost extremd e rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat. Asta au vrut, vor primi pe măsură”

Nu începe niciun război. Vom convinge filială cu filială oamenii și o să le spunem exact ce s-a întâmplat și de ce trebuie să fie Florin Cîțu premier șic e s-a întâmplat în anul și două luni ccând a condus altcineva partidul”, declarat Rareș Bogdan, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oportunistule, sper sa citesti si pe aici. esti un rahat ai venit de 3 zile in pnl si vrei ciolan...
0
0
Cartu e un Escroc baga tara in faliment si tu mincinosule il lauzi.
0
0
Daca este asa de bun ia-l acasa la tine,ca noi suntem satui de asemenea specimene!
2
0
Gayul asta are un tupeu extraordinar .piticania matii de pacalici
2
0
esti un sobolan rosu de canalizare unde ai fost si unde a-i ajuns
2
0
Valul nu mai vine ca n-am placa pregatita, am un fin rupt si nici ceara nu mi-am luat.Vine valu'? Si noi ce facem ?inafara de pregatit neopren pentru plaja,daca ne baga testul in fundulet acceptam?ca e varianta A ra fat si Gh orghita lor asa le place,asta inseamna ca si noi trebuie sa acceptam?cred ca trebuie sa le raspundem cu un mare 1776 la planul lor din 1984
2
0
Hahalerele se apara unele pe altele.Este jignitor pentru acest popor oropsit.Se apara mai rau ca hienele si de suferit suferim noi ca-i acceptam.
2
0
ce sa l mai puna la pamant, ca voi sunteti la pamant deja de mult. VINE VALUL 4 AL PANDEMIEI SI VOI TOT DE ALEGERI VA PREGATITI
6
2
Sclavetele galben
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212