REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa Olguței Vasilescu: 'Cât venin poate încăpea într-o persoană! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?'

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa Olguței Vasilescu: 'Cât venin poate încăpea într-o persoană! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?'

Replica API 13 decembrie 2019 | 03:58 540

Liberalul Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa Olguței Vasilescu, după ce aceasta l-a făcut „retard” pe Marian Ceaușescu, protestatarul care l-a apostrofat pe Raed Arafat pe aeroport, scrie stiripesurse.ro

„Poftim??? Cât venin poate încăpea într-o persoană!! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?? Atâta vreme cât o duduie ignorantă, o persoană care face din xenofobie un titlu de glorie, atâta timp cât o domnita cu un trecut politic sulfuros îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr, și este susținută politic, cu PSD nu mai este nimic de făcut. PSD va dispărea, ca feudalismul pe care îl promovează. Vă dați seama că această persoană, pe care îmi este greu să nu o calific așa cum merită, a fost șefa de campanie a candidatului PSD? Oameni buni, am văzut multe, am suportat multe, pe multe m-am făcut că nu le aud, că nu le văd, pentru a nu-mi ieși din fire. Dar acest personaj este de o toxicitate fără seamăn! Decența mă împiedică să spun tot ce aș spune... să nu fim ipocriți, toți ne cenzurăm uneori. Însă Marian, care a rămas unul dintre cei mai curați oameni pe care-i cunosc, nu merită să fie jignit! El este unul dintre cei mai curajoși români care au ieșit în stradă în decembrie 1989! Este primul care a intrat în Comitetul Central al PCR, luând cu asalt porțile, cu pieptul gol! A fost arestat și a intrat în greva foamei, la Jilava. A fost acuzat de subminarea economiei naționale pentru că rezista restaurației comunismului la câteva clipe după ce căzuse Ceaușescu. Pe mandatul lui de arestare scria ”a nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social”. I-au schimbat încadrarea în „pătrundere frauduloasă într-o instituție publică”. Și a continuat să lupte. A fost în Piața Universității, a fost bătut de mineri atât de crunt încât a rămas cu un defect de vorbire. Luptă și azi. Da, este radical. Dar radicalismul lui ne ajută să nu dormim, căci știți unde duce somnul națiunii!

Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te sărută toți cei care cred în dreptate si in democratie reala in aceasta tara!”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru retardatul cu muia si cu cacatul, sa iti iau familia in pula iar tie sa iti dau muie sa nu fii nervos. Acelasi tratament facial si pentru Rares cur rujat.
1
0
cum zici de Olguta asa o sa ajungi si tu cand nu o sa mai fii pe val, cand ii balacareai pe liberali si ii aruncai la tomberon nu erai tot tu ? Fiti patrioti si unitiva sa faceti ceva pt tara nu platiti polite politice, si mai lasati smurdul in pace la noi daca merge ceva trbuie sa -l distrugem in toate tarile se intampla nenorociri daca era alcineva ce putea face in invalmaseala si panica care era , arde o casa si nu stii ce sa faci dar acolo la colectiv unse se calcau in picioare
1
0
ca ti-a dat neamtul post de europarlamentar sa-l pupi in cur ccea ce cred ca faci deaia te uitai asa ca prostu zilele trecute ca osa auda fitu cind se face mare ca ai pupat neamtu in cur si osa ii fie gereata de tine bai europarlamentarule pupa pina te saturi
2
2
ca sa stai linistit iti mai dau o data binecunoscuta muie cu cacat !!! Ca vad ca esti cam nervos.
3
4
Tu vorbesti vierme de venin??? ti ai dat cu ruj pe ziua de azi??? jigodie ce esti
11
4
Fute-o pe ma ta
8
3
bai fata de cur tu vorbesti de ura a-ti facut experment de ura cu tara asta sa va fie de cap
11
5
cat venin?....atat cat incape si in tine traseist mancator de cacat cand purtai pantaloni aia galbeni si le cantai in struna femeilor din PSD cum era? atunci ce erai?
14
4
NOI VREM : Anularea tuturor pensiilor speciale. Eliminarea functionarilor publici pensionari. Reducerea numarului de functionari publici. Reducerea salariilor si pensiilor exagerat de mari. Reducerea numarului de parlamentari. Parlament unicameral.
11
3
mai cacat bolnav mai mult tu l-ai facut retardat asa cum esti si tu voi doi nu trebuie sa fiti lasati liberi va trebuie cate o bila de picior fututi mortii matii de instigator imputit te-ai vazut europarlamentar alaturi de boratii sasuluinsi ai bozgorului orban si acum urli si tii apararea unui dement???
13
4
si postacii muisti pesedei multa muie cu cacat !!! Iar coardei de olputza multa muie cu cacatul lui marlando ca parca au aceeasi mama olteanca !!!
8
16
S-a dezlantuit cel mai mare jeg uman si sluga a lui muhhamad muraf
14
9
"Bai tampitule" este o expresie din vocabularul pesedistilor.Dar vreau sa-ti spun altceva.Inainte de "placuta suedeza" au fost: PSD ,deputatul Mitraliera,Ciordache,Codrin Stefanescu,Dragnea,Toderica, crimele lui si mahalagioaca de la Craiova .SI NU INVERS asa cum ai afirmat.Ura care au dezlantuit-o ei , in scurta lor guvernare de 3 ani, s-a intors impotriva partidului.Si asta nu e totul.Asteptati-va la ce e mai rau de acum incolo.
10
20
Jignirile aduse va descalifica , probabil va fuge pamintul de sub picioare si o sa va inecati cu veninul pe care il improscati . Niciodata nu o sa ajungeti la nivelul lui Rares Bogdan !
13
21
Bai tampitule, PSD a validat drept atitudine politica placuta suedeza? Nu dulapul mergator? Replica pensatului, despre care mai urmeaza doar sa aflam ca va intra la menstruatie, e una mai eleganta? Ce semeni, aia culegi. Iar gestul ciumecului aluia, de a urla ca un descreierat intr-un aeroport, e pe masura creierului de bibilica al lui Bogdan. Si o intrebare pentru tine, postacule: ce mai stii de dosarul lui rares al tau?
23
11
PSD asa exista prin agresivitate, vulgaritate, minciuna,prin mistocareala ,bascalie ,circ si indivizi zgomotosi sau laudarosi .Dezgustatoare fiinte.Parca a tunat si i-a adunat.
15
16
Asta a invatat Vulguta sa faca de la Vadim cind rodea creionul...
11
16
RARES BOGDAN , esti mult mai IPOCRIT si TOXIC pentru ROMANIA ! Nu esti un adevarat ROMAN asa cum te crezi ! .
25
9
Pe cand un bukake cu Olguta dle Rares?
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108