REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

RĂZBUNARE între AMICI, la Constanța: PLÂNGERE la POLIȚIE, ANCHETĂ în TEREN…

RĂZBUNARE între AMICI, la Constanța: PLÂNGERE la POLIȚIE, ANCHETĂ în TEREN…

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 329

'M-au întors cu spatele..'

'M-au întors cu spatele..'

Un constănțean a pus la cale un scenariu desprins parcă din filme pentru a se răzbuna pe amicul său, despre care credea că i-ar fi sustras telefonul. Astfel, a alertat organele de Poliție, spunând că a fost tâlhărit, prin violență, în parcul de la gară. Mai mult decât atât, i-a condus pe oamenii legii în teren și, chipurile, l-a recunoscut pe făptaș din poze. În cele din urmă, a recunoscut că nu este adevărat. A fost trimis în judecată și condamnat de instanța de fond la 2 ani cu suspendare.

Decizia nu este definitivă și apelul se va judeca pe 16.01.2020. Analizând materialul probator administrat în cauză, instanța a reținut că, în timp ce se afla lângă vaporul din zona gării CFR Constanța, martorul O. I.A. l-a observat pe inculpatul P.V.M. când a ieșit dintr-o sală de jocuri și a intrat în vorbă cu acesta. În urma discuțiilor purtate, cei doi au hotărât să meargă în parcul din zona gării pentru a consuma substanțe etnobotanice. În continuare, cei doi s-au așezat pe o bancă din parc moment în care au fost abordați de către agenții de pază care își desfășoară activitatea în acea zonă, care le-au cerut să părăsească zona. Fiind alungați din parc, cei doi au plecat împreună din zona gării, cu microbuzul 310, până la locuința martorului. Cei doi au intrat într-un magazin situat în apropierea locuinței sale, de unde au cumpărat un suc, după care au intrat în curtea locuinței sale, iar la scurt timp inculpatul a plecat la domiciliul său. Ulterior, constatând că nu mai are telefonul mobil, inculpatul s-a hotărât să formuleze plângere penală împotriva martorului O.I.A.. Și astfel a țesut o "poveste" desprinsă parcă din filme. A spus că a fost la plajă, iar când a ajuns în zona gării, pentru a merge către Murfatlar, s-a oprit în parc și s-a așezat pe o bancă. A fost acostat de două persoane de etnie romă, care l-au întrebat dacă știe pe cineva care vinde telefoane. Spunând că nu, cei doi ar fi tăbărât pe el, l-au agresat, iar unul i-a sustras telefonul mobil, un Samsung S5. S-a luat după el și a văzut unde locuiește, astfel că i-a condus pe oamenii legii în teren, ba chiar l-a recunoscut pe făptaș din poze. În fața instanței de judecată, inculpatul P.V.M. a recunoscut faptul că a sesizat organele judiciare cu aspecte contrare realității, în realitate nefiind victima infracțiunii de tâlhărie, însă a menționat că martorul O.I.A. i-a furat telefonul mobil, aspect infirmat de pro batoriul administrat în cauză.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum spuneti, protagonistii sunt gipsani autentici.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212