REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

RAZII în EFORIE! AMENZI pentru NERESPECTAREA DISTANȚĂRII pe PLAJĂ!

RAZII în EFORIE! AMENZI pentru NERESPECTAREA DISTANȚĂRII pe PLAJĂ!

Replica API 28 iulie 2020 | 00:11 2564

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiștii orașului Eforie, jandarmi ai I.J.J. Constanța și inspectori din cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, în perioada 24-26 iulie a.c., au desfășurat o acțiune pe raza orașului Eforie, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19.

În acest context, au fost verificați 19 operatori economici și au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 24.800 de lei, dintre care 22 pentru nerespectarea cadrului legislativ circumscris stării de alertă (10.000 de lei), 29 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite (13.400 de lei) și 3 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În urma acțiunilor desfășurate, jandarmii constănțeni au constatat 4 infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Exemple:

La data de 25 iulie a.c. polițiștii au constatat faptul că pe o plajă din stațiunea Eforie Nord nu sunt respectate măsurile de distanțare fizică, sens în care s-a aplicat măsura sancționării contravenționle a operatorului de plajă, cu amendă în valoare de 5.000 lei, conform Legii 55/2020, întrucât acesta a permis mai multor persoane accesul pe plajă, fără a putea asigura distanțarea între acestea.

La data de 25 iulie a.c. jandarmi din cadrul Detașamentului 6 Mangalia - I.J.J. Constanța au depistat, pe o plajă din stațiunea Eforie Nord, un bărbat în timp ce oferea spre vânzare turiștilor parfumuri inscripționate cu diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ametitul ala de Robert viseaza ca iese din nou primar!Ce muie o sa-i dam ,ca lui Brailoiu!
1
1
Cu alea 500 de voturi care a venit robert cu buletin provizoriu in 2016 ce facem domnule coteanu
3
1
Demisia Robert Serban, demisia nu mai candida, demisia Comandantul politiei eforie
4
1
Atata timp cat este Coteanu Gabriel seful politiei Eforie, NIMIC nu va disparea din aceasta statiune. Incaseaza spaga permanent de la vanzatorii de porumb ,gogosi, si multe altele din caracal, tecuci, etc. Este cel mai corupt sef de politie de statiune. Este o tiganie maxima aceasta statiune, si politia nu face nimic nimic, lasa totul la voia intamplarii,pentru ca nu le spune si face nimic ,protejandu-i pe ROCO, RIVERAS, FANE, Ciusca,si altii Aloooo ,Dle GLUGA? Schimbati acest individ din fuctie, si numiti un om competent,necorupt,
3
1
Nici pe vremea comunismului nu a existat asa ceva.Medicii psd cu falsurile lor.Jocul PSD sI PNL.Sa se creeze haos in tara.Guvern mincinos nu au bani pentru pensii si salarii,alocatii pentru copii.Dar pentru politisti si medici au.Ca sa dea amenzi politistii si sa faca medicii falsificari c bolnavi de covid.Orban si Tataru care spun ca poporul este de vina cad ei nu poarta masca corect si nimeni nu le spune ca nu-si fixeaza masca pe nas,ei doar isi ridica masca si atat.Niste nemernici care isi bat de un popor amarat cu amenzi si minciuni.Un popor care moare de foame si nu au cu ce sa traiasca.
3
2
foarte tarziu
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212