REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Răzvan Burleanu anunţă că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi rămân la conducerea naţionalelor de tineret şi seniori

Răzvan Burleanu anunţă că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi rămân la conducerea naţionalelor de tineret şi seniori

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:04 1020

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, la finalul Comitetului Executiv, că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi vor rămâne în continuare la conducerea echipelor naţionale de tineret şi seniori ale României.

În ultima perioadă s-au vehiculat informaţii potrivit cărora selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu, va prelua formaţia CFR Cluj, iar antrenorul primei reprezentative, Mirel Rădoi, va fi instalat la conducerea echipei Universitatea Craiova.

"Directorul tehnic al FRF a discutat azi cu Adrian Mutu despre acest subiect. Adrian Mutu a infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Ba mai mult, contractul lui a fost prelungit automat prin calificarea la CE de anul viitor... astfel încât Adrian Mutu este în momentul de faţă selecţionerul echipei naţionale de tineret. Fiecare antrenor are azi o clauză de reziliere... deci nu poţi să te desparţi de una dintre echipele naţionale fără să plăteşti acea clauză indiferent care e numele tău sau care e relaţia cu preşedintele FRF sau cu directorul tehnic", a spus preşedintele.

"La finalul fiecărui an avem un raport prezentat în Comitetul Executiv de selecţionerul primei reprezentative. Niciodată nu s-a pus problema ca Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională. Ba mai mult, după şedinţa Comitetului Executiv din luna octombrie am clarificat acest lucru, în sensul în care interesul federaţiei este ca Mirel Rădoi să continue pe banca naţionalei", a adăugat Burleanu.

Întrebat dacă îi va face vreo propunere lui Dan Petrescu, antrenor care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, preşedintele FRF a răspuns: "Echipa naţională a României are un selecţioner azi. Iar Dan Petrescu a primit această propunere din partea FRF la un moment dat", scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102