REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacţia reprezentanţilor GMS după controalele Poliţiei Locale

Reacţia reprezentanţilor GMS după controalele Poliţiei Locale

Replica API 30 octombrie 2017 | 10:38 445

Reprezentanţii Grup Media Sud au reacţionat după controalele Poliţiei Locale în comun cu Serviciul Rutier, controale în urma cărora s-a relatat că nu existau avize şi nici nu a fost achitată taxa de trama stradală (pentru mai multe maşini care circulă inscripţionate GMS). Iată comunicatul GMS, postat pe Facebook:

„Precizăm că trama stradală a fost plătită. Informațiile vehiculate în spațiul public de surse din cadrul Primăriei Constanța, sunt mincinoase, dorindu-se astfel să fie denigrată compania noastră în favoarea altor operatori de transport și pentru alte interese. GMS este o companie apreciată de constănțeni ceea ce se poate remarca și din faptul că este o societate veche de peste un deceniu în piața locală de transport, cu continuitate și cu o clientelă constantă. Vă înștiințăm că într-o perioadă relativ scurtă, compania a fost amendată cu sume de ordinul zecilor de mii de lei, fiind situații în care un microbuz a fost amendat și de două ori pe zi, ceea ce ne-a pus în imposibilitatea temporară de a ne susține financiar activitatea, situație care a condus temporar la dificultăți în a presta serviciile de transport în același ritm ca cel anterior, situație creată de presiunea exercitată în mod abuziv de autoritățile locale. Nu în ultimul rând, precizăm că societatea noastră nu a beneficiat vreodată de sume de la bugetul autorității locale, practică aceleași prețuri din anul 2000, în condițiile în care numai prețul motorinei s-a scumpit de cel puțin cinci ori. GMS a făcut acest lucru pentru că a dorit să practice prețuri pe măsura bugetului constănțeanului, noi respectându-ne clienții și încercând să venim în întâmpinarea acestora, astfel cum am dovedit în timp și prin înființarea de noi trasee, la solicitarea constănțenilor, prin transportarea gratuită a persoanelor cu handicap și a persoanelor cu situație socială deosebită etc. Având în vedere cele de mai sus, considerăm că anumite persoane și instituții doresc să denigreze activitatea Grup Media Sud și, mai mult decât atât, urmăresc să scoată de pe piață transporturilor din Constanța compania noastră, companie a constănțenilor”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voi n ati inteles? jos GMS pentr a venii altii, adica nu scapati de vagoane etc, relax
0
0
CAT NE MAI CHINUIE ACEASTA FIRMA , CUM POATE MERGE CU 1 LEU CALATORIA , SPALA BANI ? RABLELE NICI LEUL ACELA NU-L MERITA .
2
1
De atitia ani de zile nu puteati,din profit, sa eliminati aceste bou-vagon.Cica asta este respect pentru calatori. Noroc ca aveti clienti captivi, caci altfel, mai stateam de vorba.de 10 ani folositi aceleasi jafuri.Noroc ca astia nu au facut controale asa cum scrie la carte.
6
1
Reactia reprezentantilor GMS este ironica , pur si simplu fac misto de noi ....
5
1
Dar cu 312 ce se intampla?? Stiu ca nu sunt ale celor de la GMS. Dar si 312 si 310 circula fff prost! Am renuntat deoacamdata la a mai astept sa circul cu 312. Circul cu RATC-ul. Puteti sa aflati si pb celor cu 312 si 310?? Multumesc
2
1
Jos GSM jos mafia care detine gms private baga aia bani in vile vacante fura statu evaziune masini de cacat soferi de mana a 2 un transport infect in interioru orasului incurca rtc. Eu de 15 ani de 2 ori am mers cu gms in rest prefer rtc e mult mai decent si mai rapid
4
3
Calatori transportati ca balotii de paie, nu se dau bilete, soferii isi inumara banii sau vb la telefon, opresc oriunde, incurca traficul, mizerie, curg tablele de pe microbuze...continui!? Numai respect fata de calatori nu aratati. Invatati ce reprezinta respectul si civilizatia, apoi puteti vorbi.
11
1
Mars ma, respecta regulile, ce bine ar fi sa scapam de voi de pe strada. Noi soferi ne am saturat de maxi taxiurile care merg cu 2 la ora, opresc unde vor ei, ii doare la bascheti de restul din trafic
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108