REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Reacţia USR la revocarea lui Lazăr: 'Tudorel Toader şi-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu'

Reacţia USR la revocarea lui Lazăr: 'Tudorel Toader şi-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu'

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:30 302

Uniunea Salvaţi România reacţionează la anunţul ministrului Tudorel Toader de declanşare a procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. USR se referă la această situaţie ca la o revocare gata înfăptuită, conform stiripesurse.ro.

"Tudorel Toader și-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu: a reușit să schimbe toți procurorii șefi. În acest fel, Tudorel Toader și-a salvat din nou postul de ministru al justiției înaintea ca PSD și ALDE să ia decizia de remaniere.

Unul dintre motivele de revocare a lui Augustin Lăzar este criticarea ”inculpaților de rang înalt”. Adică procurorul general al României a fost revocat pentru că l-a criticat pe infractorul Liviu Dragnea. Infractorii din Parlament au voie să atace procurorii, dar procurorul șef nu are voie să își apere colegii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea si Tariceanu ataca acum UE pentru ca minciuna si impostura le-au fost descoperite , dar romanii vor in Europa. Romanii sufera din cauza unui guvern care lucreaza impotriva lor. Au schimbat legile justitiei ca sa controleze magistratii, au schimbat codurile penale ca sa scape de justitie.
1
0
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
3
1
puti , caci m-am cacat pe tine ! respect ma-tii care suge pula la usr sa te intretina , betiv cretin !
2
2
noi te futem in gura iar tu ne sugi din pula.
5
3
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, ciordache este doar unealta lor,sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
4
0
citeste si vezi ce a facut tractoristul lazar , vezi pe cine a acoperit si ce magarii a facut cu kovesi . Daca nu , taci in mortii ma-tii de limbist platit de USR . Tradatori de tara , va veni vremea sa fiti judecati in piete iar romanii adevarati sa se pise pe voi ....cu bolta ! muie pensionar !
3
6
da ma, ca tu deja esti spalat si pe creier!
3
0
Mai spala-te pe ochi ba boule! Si probabil si-n urechi!
2
7
astia de la muiesere sunt toti in blugi,au furat ideea de la paunescu sau din lipsa de aplecare asupra fierului de calcat si a igienei personale
9
1
replica sa inteleg ca participati si voi la castigul financiar ion urma acestei magarii?- da sluga si presul tudorewl a ascultat si a executat- va primi o pensie speciala, se merita nu, 70000 lei net lunar nu ii ajungeau, li se mai adauga 35000 asa ca adormitul ciorbea
10
5
Muie usr,muie usr...s.a.m.d
6
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108