REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacție din Guvern și din PSD, după acuzațiile lui Ilan Laufer: 'O dispută dincolo de granițe, nu mai e vorba de președinte, ci de instituția prezidențială'

Reacție din Guvern și din PSD, după acuzațiile lui Ilan Laufer: 'O dispută dincolo de granițe, nu mai e vorba de președinte, ci de instituția prezidențială'

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 220

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți seara, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să răspundă cât mai repede la acuzațiile făcute de Ilan Laufer, conform stiripesurse.ro.

„Domnul președinte dovedește că dă peste cap agenda întregii țării cu astfel de respingeri, fără să argumenteze, (...) dincolo de decizia Curții, dincolo de votul dat de români. Ar fi de bun simț ca domnul președinte să răspundă la astfel de acuzații. Sunt acuzații extrem de grave. (...) Deja suntem parte dintr-o dispută dincolo de granițele acestei țări”, a afirmat ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la TVR.

Ministrul Finanțelor a mai spus că sunt acuze față de care președintele ar trebui să răspundă cu argumente, chair în această seară.

„Aici, nu mai este vorba de președinte, ci de instituția prezidențială”, a subliniat Teodorovici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba, esti idiot, sa raspunda presedintele la toate prostiile care va ies din gura? asta va place sa creati conflicte? la dna cu voi
2
1
Bravo Johannis! Si ce daca s-a suparat cineva de la guvern?
2
1
Orlando,bai latze atarnande,ce sa raspunda presedintele???? Sa aduca dovezi plaiboiul vostru pentru ca a afirmat ca ,,stie cu certitudine,,ca presedintele a vandut un evreu. SA ADUCA DOVEZI! Sa stie tara cat a fost pretul,unde l-a vandut,a dat sau n-a dat bon fiscal...bai orlando iti atarna mintea ca latzele din capul tau.
9
2
cine este acest jidov japita ilan isarescu
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108