REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Reacţie INCENDIARĂ în PSD după acuzaţiile lui Firea: SE CERE RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC

Reacţie INCENDIARĂ în PSD după acuzaţiile lui Firea: SE CERE RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:00 242

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, continuă războiul cu liderul PSD Liviu Dragnea, ieşind la bătaie cu „artileria grea”! „Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3, referindu-se la Liviu Dragnea.

foto: Agerpres

Reacţiile după scandalul dintre cei doi, care a debutat la Neptun zilele trecute, când Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost comentat de politicieni din toate partidele. Din PSD, mai mulţi lideri au ieşit public pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Liviu Dragnea, aşa cum este şi cazul deputatului-“mitralieră”.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat miercuri că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are susţinerea nimănui în partid, notează news.ro, iar în grupul parlamentar colegii sunt nemulţumiţi de ea. Rădulescu a mai spus că edilul nu a făcut nimic pentru Bucureşti, dar că nu este vina partidului, şi că va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Cătălin Rădulescu, foto Adevarul

Vezi şi:

Eugen Teodorovici le pune pe punct pe Gabriela Firea și Carmen Dan: cum a decurs RĂZBOIUL din CEX-ul PSD

Carmen Dan, pretextul perfect pentru Gabriela Firea să bată cu pumnul în masă în faţa lui Liviu Dragnea. Ce s-ar ascunde în spatele scandalului

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi place sa sug madulare de africani dotati!
3
0
ti-o tragem cu placere draga clona
2
3
Iubesc maciuca vreau ca toti postqcii de pe replica sa mi o trag in fund
6
2
inainte de a face aprecieri, mai cititi care este treaba cu Elcen Radet, raspunsul ministerului transporturilor la acuzatiile primaritei ofuscate de pe DC news. Deputatul mitraliera are dreptate ,ca este mai putin diplomat asta este, doar nu se adreseaza unor diplomati , ci unor idioti si retarzi ca asta de la 1839
3
6
Tatal Adinei Florea e consilier de PSD la Constanta ca sa vedeti cine o inlocuieste pe Kovesi! Ciuma rosie e ca porcina inventata de Dragnea adica un rau suprem in Romania!
6
1
Ce discurs de comunist idiot si retardat ai!!! Sa-ti dau la mooie tie si prietenilor tai din psd!!!
5
1
Un dobitoc.
7
2
Mitraliera asta vorbeste sa nu adoarma
10
2
N-o lasa dracnea din mana pe carmen dan si pe viorica dancila sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
20
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
6
29
Eticheta de criminala este greu de acoperit
5
0
Muie psd!!! Muie Dracnea!!!
19
3
traiasca dictatorul ! ce porcarie mai e democratia asta originala !
8
3
de urmarit.In general declinul dictatorilor a venit din cauza unor femei iar primarita moldoveanca stie multe.
32
3
Daca nu aveti opozitie, luptati-va prostilor intre voi! Corupti ati fost, corupti veti muri. Daca nu-l schimbati pe Dragnea si veti fi un card de oi manate de un carlan cu mustata manjita, nu o sa vi se schimbe sigla de corupti. Dezmintiti-va de capetenia ce va duce la prapastie. Nu va fie frica, aveti coaie in pantaloni si rupeti mafia. Lasitate PSD-ista. Lingailor !!!
43
9
Gabitza te-a amenintat basel ca s-ar putea sa nu il mai gasesti pe pandele acasa dar vicleanul cu mustatza e mai javra.
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369