REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rechizite gratuite pentru școlari și preșcolari puse la dispoziție de Primăria Constanța

Rechizite gratuite pentru școlari și preșcolari puse la dispoziție de Primăria Constanța

Replica API 29 august 2020 | 22:49 2399

Anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru rechizite și ghiozdane! Și în acest an, Primăria Municipiului Constanța distribuie peste 32 de mii de cutii ce conțin tot ce au nevoie preșcolarii și elevii.

Cele peste 32 de mii de pachete achiziționate de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Copiii de grădiniță vor găsi în cutiile cu personaje din desene animate, ghiozdane îndesate cu creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete de lucru și activități dar și cărți de povești, toate imprimate cu personaje celebre din desene animate, diferențiate pe grupe: mică, mijlocie și mare.

Școlarii din clasele 0-IV vor descoperi în cutiile pregătite special pentru ei toate rechizitele de care au nevoie. Ghiozdanele conțin penare cu pixuri, stilouri și creioane, etichete autoadezive, blocuri de desen, caiete dictando și matematică, mapă pentru îndosariere, caiete de lucru și activități, dar și cărți, toate diferențiate în funcție de gen și vârstă.

Elevii din clasele V-VIII vor găsi în cutiile achiziționate de Primăria Municipiului Constanța rucsacuri de cea mai bună calitate, potrivite pentru vârsta lor, pline cu penare dotate cu pixuri și creioane, truse de geometrie, caiete de lucru și activități, fișe de lucru, ghiduri de pregătire la diverse materii și culegeri de exerciții, dar și cărți cu poezii sau romane.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi gratis ..nimic nu este gratis aceste rechizite sunt platite din banii mei si a celor care muncesc ..trantorii lenesii primesc totul moca ..mai ales cei din henri coanda ..propun sa li se dea droguri ..bautura ..femei ..bani tuturor asistatilor sociali si nu numai .totul ..gratis ..nenorocitule de fagadau totul ptr. voturi ..sa nu ai parte de ele amen !
1
0
ma intreaba un vecin: de ce sa se dea din banii lui cu care a contribuit la taxele locale rechizite elevilor , in special celor din Henri Coanda , cand el voia sa fie construita o parcare supraetajata...?!? cine plm ii da voie boului asta sa cheltuie banii de la buget cum il taie capul sau cu fatza si freza de ginere mort ?
2
1
Apreciez astfel de gesturi, dar am o nedumerire, cum de aceste gesturi vin numai sinumai cu ocazii speciale- VOT-intre aceste evenimente, unde le este locul, in conceptia dvs, a acestor copii?
1
0
Disperarea atinge cote paroxistice. Nu mai reusiti sa ne trageti in piept si de data asta. Clepsidra se scurge...
1
2
A cui afacere este asta? Cati bani le-au iesit? Astia cred ca suntem prosti ca ei? Unsi pe cap cu ulei! Batraniii bolnavi,cei fara locuri de munca mor in case de foame si boli.Le da un pachet de mancare odata pe an, sau bonurile de cacat de 50 de le pe luna.Sa isi cumpere ei mancare de 50 de lei pe luna si sa traiasca ei cu nemul lor cu 50 de lei pe luna.Ce cacat iti cumperi cu 5o de lei si cate zile manaci din ei? Vin alegerile? La cacat cu voi.
4
1
inchei prin a-i umple gura hotului fagadau cu cacatul meu si acelasi cacat pentru prostul manipulator care incheie cu clasicul muie pesede !!! Tot in gura !!!
3
2
Este o mangla ordinara cu moldovenii de la editura Litera...
4
2
Ala de langa primar, este manglitorul sef de la DGASP , pe nume Mereuta care mangleste toate licitatiile....una nu este corecta, castiga doar cine vrea el!!
10
0
pomanagiilor, munciti pe chibrite? de ce faceti copii daca nu puteti avea grija de ei? si rechizitele alea sunt din banii tuturor, nu vine fagadau cu bani de la ma sa de acsa
13
2
Nu l suport pe fagadau si nici psd nu mi sunt dragi dar aici nu e campanie.au dat an de an cel putin in ultimii 3 ani au dat rechizite copiilor.un lucru bun de altfel.foarte bine.sunt copii care au nevoie de aceste rechizite.ca se pupa cu campania e alta mancare de p3ste dar au dat an de an.ce e corect e corect.si mai sunt lucruri bune facute de fagadau dar foarte foarte putine.a avut tot la indemna guvern 3 ani jumate majoritate in consiliu local a avut toate instrumentele posibile de ce nu a facut mai multe sau macar ce a promis nu stiu.dar rechizite a dat.si bravo.inchei cu clasicul mooePSD
3
8
Sunt din banii nostri, nu-l mai periati pe edil. Pe nici un primar! Sunt angajati si platiti de noi!
15
1
Si in anii trecuti tot la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie au facut anuntul iar rechizitele le-au distribuit cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar. Cand ai fi vrut sa faca anuntul, astfel incat sa stie din timp si parintii si sa nu cheltuie banii pe rechizitele care se vor da gratuit? Poate daca anuntau in ianuarie 2021 si le dadeau in februarie nu mai era campanie electorala!
3
8
de cativa ani se da ...asa ca ndea ramai cu ndea
8
7
fix in campanie
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108