REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Recidivist din Cernavodă a VIOLAT o gravidă din Spania! Femeia a pierdut copilul, individul urmează să fie predat autorităților spaniole!

Recidivist din Cernavodă a VIOLAT o gravidă din Spania! Femeia a pierdut copilul, individul urmează să fie predat autorităților spaniole!

Replica API 9 august 2019 | 14:35 505

Mandat european de arestare

Mandat european de arestare

Monstru cu chip de om! A violat o femeie însărcinată în 33 de săptămâni, când se afla în Spania! Vorbim despre un individ din Cernavodă care în prezent este deținut în Penitenciarul Poarta Albă tot pentru acte de agresiune sexuală prin constrângere. Nicolae Encică execută o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pronunțată de Judecătoria Medgidia în 2014, după ce a a obligat o minoră în vârstă de 14 ani să-l satisfacă din punct de vedere sexual. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de 7 ani. Anterior producerii acestei fapte, bărbatul mai violase o femeie, care era și gravidă, în Spania. Din cauza agresiunilor, victima a pierdut copilul. Autoritățile se chinuie de 8 ani să pună mâna pe violator. Emis pe numele său un mandat european de arestare, în decembrie 2017, Curtea de Apel Constanța a dispus amânarea predării individului autorităților spaniole până la punerea sa în libertate ca urmare a liberării condiționate sau până la executarea la termen a pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentința penală din 2014. Ei bine, Encică urmează să fie eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, însă nu pentru a se bucura de viață, ci pentru a da socoteală în fața legii spaniole pentru fapta comisă în 2011. Pedeapsa maximă în cazul acesta este de 12 ani.

În iulie 2011, Nicolae Encică din Cernavodă, a săvârșit un act de agresiune sexuală prin constrângere asupra victimei Leonero E. Q., din Spania, în apartamentul său. Mai grav este că tânăra, la data producerii faptei, era însărcinată în 33 de săptămâni. În urma agresiunii sexuale, aceasta a suferit importante vătămări corporale care au dus la pierderea sarcinii. Această faptă penală este incriminată și de legea penală română ca infracțiune de viol, pedeapsa fiind închisoarea de la 5 la 12 ani. Autoritățile spaniole au solicitat, în mod succesiv, la datele de 15.11.2012 și respectiv 15.12.2017 luarea de măsuri pentru identificarea și prezentarea acestuia în fața Curții de Apel Constanța, pentru punerea în executare a semnalării privind mandatul european de arestare, în sensul dispunerii arestării și predării acestuia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că individul a fost urmărit național după producerea faptei, fiind depistat de către autoritățile olandeze și ulterior, în perioada următoare, extrădat. În prezent, acesta este încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnat de către Judecătoria Medgidia, la pedeapsa de 8 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, pedeapsă care a început la data de 23.11.2013 și care ar fi urmat să expire la data de 26.04.2021. Numai că, executarea pedepsei a ajuns la final mai devreme. Așa că mandatul europeand e arestare emis pe numele său în decembrie 2017 intră și el în vigoare. Curtea de Apel Constanța a decis miercuri, 7 august, ”completarea sentinței penale nr.210/P/27.12.2017 pronunțată de Curtea de Apel Constanța în dosarul penal nr.696/36/2017, în sensul inserării dispoziției de emitere a mandatului de arestare provizorie în vederea predării pe numele persoanei solicitate Encică Nicolae, pe o durată de 30 de zile, începând cu data încetării motivelor ce au justificat amânarea, respectiv la data punerii în libertate a persoanei solicitate ca urmare a liberării condiționate sau executării la termen a pedepsei de 8 ani închisoare stabilită prin sentința penală nr.1473 din 16.04.2014 a Judecătoriei Medgidia, definitivă prin neapelare. Mandatul de arestare provizorie în vederea predării emis pe numele persoanei solicitate intră în vigoare la data încetării motivelor ce au justificat amânarea, respectiv la data punerii în libertate a persoanei solicitate ca urmare a liberării condiționate sau executării la termen a pedepsei de 8 ani închisoare”, se arată în minuta Curții.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot scria un om despre acvariul din Cernavoda si se pare ca stie omul ceva si daca are dreptate politia din Cernavoda chiar nu stie nimic din tot ce se intampla in orasul atomic.
8
0
nu mai zice nimeni nimic??? ma asteptam sa vedem plin despre el sotie amanta samd buahahahhahahahah
1
0
si proasta mea de nevasta a fost fututa cand avea numai 8 ani , intrebati-o pe lesbiana de anca gutu care si ea a fost fututa la 10 ani de aceea a ales sa lucreze cu limboiul!
5
4
Si eu am fost violata in clasa 4.Acum sunt mare doamna.
5
5
Atata timp cat ne umplem conturile si ne facem case de vacanta ne doare la pix de toata lumea ....avem relatii chiar si in parlament ...
7
1
Si restul proxenetilor din Cernavoda sunt liber bine mersi acoperiti de sistem isi construiesc imperii pe exploatarea fetelor trimise la produs in toata Europa.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468