REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Reglare de conturi sau accident?! Și-a lăsat mașina în parcare și a găsit-o... varză!

Reglare de conturi sau accident?! Și-a lăsat mașina în parcare și a găsit-o... varză!

Maria ONICA 6 martie 2023 | 00:00 7656

O șoferiță din Medgidia s-a trezit, într-o dimineață, că mașina pe care o lăsase în parcare este grav avariată. Femeia spune că nu știe cine este vinovatul, mai ales că acesta nu a lăsat niciun mesaj. Supărarea este cu atât mai mare, cu cât nu este prima dată când trece printr-o astfel de întâmplare, zona fiind una destul de vizitată de hoți și rău intenționați. Acum, trebuie să scoată din nou bani din buzunar pentru a-și repara autoturismul.

Reglare de conturi sau accident?! si-a lasat masina in parcare si a gasit-o... varza!

Lipsa locurilor de parcare este principala nemulțumire a românilor, cei mai mulți șoferi ajungând să parcheze pe unde apucă, fără să țină loc că ocupă un loc plătit sau că este ilegală parcarea. Dar ce te faci când parchezi mașina regulamentar și a doua zi te trezești că trebuie să scoți câteva mii de lei din buzunar pentru a o repara, deoarece a fost avariată. 

Reglare de conturi sau accident?! si-a lasat masina in parcare si a gasit-o... varza!

Acesta este cazul unei femei din Medgidia, care în seara de sâmbătă, 4 martie a.c., și-a parcat autoturismul marca Volkswagen, în jurul orei 23.00, pe strada Industriei din Medgidia. După mai bine de 12 ore, când femeia s-a întors la autoturism, a constatat că acesta era avariat. Toată partea dreaptă a mașinii este zgâriată, portierele din dreapta, atât față, cât și spate sunt îndoite și se pare că nici oglinda nu a scăpat neatinsă. 

Reglare de conturi sau accident?! si-a lasat masina in parcare si a gasit-o... varza!

Deja este a doua oară când merg la mașină și o găsesc lovită, era atât de greu să lase măcar un număr de telefon să știm și noi exact ce s-a întâmplat. Noi credem că a fost lovită de o dubiță, un camion… nu este de mașina mică. Mașina avariată a fost înregistrată la poliție și încă așteptăm ca făptașul să își asume vina și să meargă la poliție pentru a declara accidentul. Sâmbătă, la ora 14:40, am găsit mașina lovită în parcare, unde a fost lăsată lângă alte mașini, pe șosea, unde strada este foarte aglomerată - din cercetările noastre ar ieși că oglinda mașinii a fost dată peste cap și pusă la loc. Faptul este consumat, daunele ni le asumăm, dar poate mai sunt mici speranțe ca făptașul să își asume vina“, a declarat proprietara autoturismului avariat, pentru Replica de Constanța. 

Nu e prima oară când mașina este avariată

Femeia a declarat pentru reporterii Replica de Constanța faptul că nu este prima dată când trece printr-o astfel de întâmplare. Potrivit acesteia, în luna mai a anului 2022 autoturismul a mai fost o dată avariat de un alt șofer. 

Reglare de conturi sau accident?! si-a lasat masina in parcare si a gasit-o... varza!

Se pare că zona este ca un magnet pentru hoți și rău intenționați. „ Mai mulți vecini ne plângem. Alții și-au găsit geamul spart, acum 2 ani mi-au furat eleronul mașinii vechi. La modul ăsta nu mă așteptam niciodată credeți-mă, este o daună de peste 30 de milioane“, a declarat femeia pentru reporterii Replica.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plangiai ca p*****a ! invata sa parchezi regulamentar
1
0
Tuta asta vrea milioane...de euro sau dolari?
4
2
nu recunosc nimic, stiu ca nu-i nicio camera in zona
4
1
Daca esti p***t macar taci dracului din gura! Nu vezi ca masina este lovita exact pe partea cu trotuarul? Si invata sa scrii corect, analfabetule!
5
1
Suntem o tara in care este absolut necesar ca peste tot sa se puna camere de luat vederi de calitate. Nivelul extrem de scazut de civilizatie nu ne permite alceva,cel putin inca doua generatii. Trebuie sa recunoastemnu mai e cazul sa ne ascundem tarele evidente,sa ne prefacem ca suntem evoluati civic,moral. Da,sunt exceptii,insa in cea mai mare parte ,romanii sunt inapoiati rau de tot. Sa nu creada cineva ca in alte tari a fost diferit. Nu. Si acolo ,pana sa se obisnuiasca oamenii,a fost si inca mai e nevoie de forta legii aplicate imediat,fara exceptii.
7
1
Clar ca acolo este o straduta ingusta , mai aveai aproape jumate de metru pana la trotuar.....daca parcai corect, cat mai aproape de bordura , astazi nu mai apareai la ziar ! Intodeauna cand parchezi pe astfel de strazi trebuie sa te uiti si cat loc ai lasat pentru cei care urmeaza sa treaca pe aolo , intodeauna ei ca reper masina de gunoi , daca trecea aia...trec toate !
5
4
Reglare de conturi pe naiba va uitati prea mult la "Clanul",Probabil un camion sau o duba la cit de sus sunt zgarieturile .
9
0
sa faca plingere la politie
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468