REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Renumitul concern KOÇ din Turcia a deschis, la Constanța, prima reprezentanță medicală din țară. Video

Renumitul concern KOÇ din Turcia a deschis, la Constanța, prima reprezentanță medicală din țară. Video

Mirela PASCAL 22 octombrie 2022 | 00:00 6280

Bolnavii din Constanța au o șansă în plus la viață și sunt mai aproape de medicii specialiști din Turcia! Renumitul concern KOÇ din Turcia a inaugurat, la Constanța, prima reprezentanță medicală din România. Astfel, KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern, a deschis vineri, 21 octombrie, prima reprezentanță medicală din țară, pe bulevardul Mamaia, nr 132.

Koç Healthcare reprezintă o rețea premium de spitale şi clinici, printre care  American Hospital Istanbul, Koç University Hospital, American Hospital Bodrum, American Medical Center Istanbul și Koç Sağlik Yanimda (telemedicină, asistență la domiciliu și sănătate la locul de muncă). De asemenea, este cel mai mare grup de afaceri din Turcia din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.  
Koç Healthcare este mai mult decât un spital sau o clinică. Este locul, în care pacienții se bucură de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate pe măsura așteptărilor. Începând de vineri, 21 octombrie, bolnavii din Constanța vor avea o șansă în plus la viață și vor fi cu un pas mai aproape de medicii specialiști din Turcia, în vederea diagnosticării și tratării. Clinica, situată pe bulevardul Mamaia 132, a fost inaugurată cu mare fast, în prezența consulului general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, care a felicitat inițiativa consorțiului Koç Healthcare. 

Video:

A luat cuvântul și subprefectul  Ali Șenol, prezent și el la eveniment. ”Sunt onorat să particip la deschiderea acestei reprezentanțe de la Constanța, prima din România. Instituția Prefectului Județului Constanța acordă o mare importanță la tot ce înseamnă sănătate. Felicit pe cei care au pus umărul la deschiderea acestei reprezentanțe și speră să nu vă opriți aici, să veniți cu investiții substanțiale pentru această zonă”, a spus subprefectul Ali Șenol.

Specialiști din Turcia, prezenți la reprezentanța din Constanța

Coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs/ Koç Healthcare România Country Manager, Lakme Eren, a declarat faptul că ”este un birou informațional unde pot aplica pacienții care doresc să se trateze, în Turcia, de anumite afecțiuni medicale. Pacienții de aici vor fi întâmpinați de un personal instruit care le va prelua dosarul medical și îl va transmite către grupul de spitale de la noi din Turcia. Vor beneficia de o opinie secundară, gratuită, în funcție de analize și investigațiile trimise. Vor fi evaluate și se va oferi o opinie medicală secundară, un plan de tratament, o conduită de tratament. În acest oficiu vor veni periodic specialiști medicali de la grupurile noastre de spitale din Turcia și vor consilia pacienții în funcție de afecțiunile sau de simptomele pe care le au”, a declarat Lakme Eren.

în stânga, consulul Emre Yurdakul, în dreapta-Lakme Eren

 

Koç Healthcare Constanța nu e o clinică de tratare

Koç Healthcare Constanța nu este o clinică de tratare, ci un centru de informare și de orientare a pacientului. ”Aici nu este un centru de tratare, este doar de informare și de orientare a pacientului. Procesul poate evolua cât mai rapid, mulți dintre pacienți îmi trimit în limba română documentele medicale, le analizăm, facem un rezumat apoi luăm opinia specialiștilor respectivi și stabilim planul de tratament împreună cu pacienții. Vedem care este pentru ei cel mai eficient. Vor putea fi evaluați online împreună cu specialiștii din Turcia. Este un grup de spitale care acoperă cea mai mare arie de servicii medicale, toate fiind premium cu tehnologie de ultimă generație”, a completat Lakme Eren.

Video:

După felicitările de rigoare, conform tradiției, așa cum îi stă bine românului, s-a purces la un pahar de șampanie, însă nu înainte de tăierea panglicii.

Video:

Koç Healthcare face parte din Fundația Vehbi Koç, fondată în anul 1969, de către Vehbi Koç, care este una dintre cele mai mari fundații din Turcia. Fundația se implică în activități de educație, sănătate, și cultură.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212