REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

REPLICA a avut DREPTATE! Dan LEU, arh. ŞEF la Constanţa, de săptămâna viitoare

REPLICA a avut DREPTATE! Dan LEU, arh. ŞEF la Constanţa, de săptămâna viitoare

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:00 5480

Aşa cum Replica a anunţat în data recentă, Dan Leu, de la Eforie, a fost pregătit în vederea ocupării funcţiei de arhitect şef al municipiului Constanţa. Iată că, după ce a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ, Leu se pregăteşte să vină la Primăria Constanţa Săptămâna viitoare va prelua atribuţiile fostului arhitect, Radu Vânturache.

Chiţac: Trebuie să deblocăm direcţia

„Trebuie să deblocăm direcţia. Este o nebunie. A mai fost o dată blocată direcţia şase luni, nu se poate aşa ceva. Săptămâna viitoare noul arhitect va prelua atribuţiile”, a declarat Vergil Chiţac, pentru Replica.

Reamintim că Dan Leu, arhitectul şef aloraşului Eforie, a formulat pe 11 noiembrie, la Registrul Urbaniștilor din România (RUR) cerere în vederea participării la examenul de atestare pentru ocuparea funcției de arhitect șef al județului și municipiului reședință de județ. În baza prevederilor procedurii de atestare a persoanelor care ocupă sau intenționeză să ocupe funcția publică de arhitect șef, președintele RUR a decis admiterea cererii de participare la examenul de atestare formulată de Leu în vederea ocupării funcției publice de arhitect șef.

Astfel că, în urma aprobării deciziei de către RUR, Leu a participat la examenul de atestare în vederea ocuparii funcției de arhitect șef al Primăriei Municipiului Constanța. Pe 19 noiembrie, a fost declarat admis la examenul de atestare a persoanelor care intenționează să ocupe temporar funcția de arhitect șef.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zi de zi Replica ne da poze cu indivuizi pe care ii promoveaza dar ei nu pot fi decat impuscati in cap
0
1
Leul are o singura soarta. Lupta, apara si face asta pana intr-o buna zi, cand e ucis in lupta sau alungat. Un lucru e sigur - cand se baga, nu se baga sa faca pasul inapoi schelalaind. Stie ca urmeaza sa moara si tot lupta. Acum, e treaba hienelor sa-l oboseasca suficient.
2
0
Nu degeaba il cheama Dan Leu. Leul merge si gandeste singur, oile nu pot gandi...de aceea merg in turma conduse de un cioban.
4
0
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
2
1
Imi dau lacrimile cand vad ce om ajunge arhitect sef. Imaginati-va Constanta peste 4 ani....... Wow
6
1
Am scapat de dracu, si am dat de tacsu! Aceeasi mecla de tampit, doar ca are mai mult par pe cap...si este mai colorat!!
6
1
Se stie cine comenteaza pe aici. Din pacate asta facea si pe vremea mea, asta face si acum.atata s.a putut.
2
0
ti-ai cam luat teapa cu arhitectul asta Amirale!
7
1
Se vede ce a facut la Eforie! !...Nimic!
8
3
MULT SUCCES ! MA BUCUR PENTRU ACEASTA ALEGERE !
3
6
Nu mai comentati dupa o poza . Asteptati 4 ani si dupa comentati
8
6
Ia o si pe coarda aia de Izabela de acolo. Daca pleci o s-o ia toti tarabagii din Efoerie la posta la ce reputatie are...
10
4
ca e cam sictirit baiatu'.
8
3
Bai Leu, ia-o si pe tuta inculta cu tine! Macar sa scape Eforie si de sageata ta ANALfabeta!
11
3
Nu-i cinstit,era mai bun arhitectul Mangaliei,Chitac nu a vzut de mult Mangalia,e o "BIJUTERIE !
7
4
O chizda mica langa marele Chizdac
3
3
Bai fratilor pe bune ? Cautati numele lui pe internet. NU GASITI NIMIC LEGAT DE ARHITECTURA. Vrem si noi sa vedem un portofoliu. Lucrari cu care acest nou arhitect se mandreste. Proiecte de success si solutii date. Nimic .... suntem inapoiati rau. In europa asta cand te uiti dupa un arhitect vezi lucrari care au uluit orase, cladiri superbe regenerabile. Alea sunt persoane care trebuie sa fie arhitecti sefi.
24
2
De ce nu ne lasati sa comentam la interviul dat de Ion Stelian, zis si garsoniera? Vine cumva pe filiera lui Felix Stroe, asa cum nuci la articolele despre el nu se poate comenta? Nu stiu, intreb si eu pentru a stii constantenii cum sa voteze la parlamentare.
10
3
Constanta 2020: numeste un pusti de la tara arhitect sef dupa ce nu mai e nimic de furat, nimic de construit, nimic de parcelat si nimic de impartit.
15
4
poate anuleaza construirea de blocuri intre case
22
0
Alt spagar, sa vedeti dezvoltare acum pe Constanta, stadioane, blocuri, etc.
21
1
Cu Dan la urbanism au cam belit-o dezvoltatorii imobiliari
17
4
Arhitectii din Constanta au emigrat ?
16
1
Vai Replica, era si greu de aflat ? Umflato , esti un reporter extraordinar, o eminenta , o Mafalda intruchipata, ai aflat si tu ce stia tot orasul de o saptamana! Esti tare tuto, dar de manglele lui Stroe Felix n-ai aflat nimic?
25
2
ATENTIE,este spagar
18
1
Constanta, o sa fie un oras frumos ca orasul Eforie?!
21
2
Oleeeeeeeeee
7
1
Pai cel mai bun arhitect sef e tot ala care a distrus Constanta si intreg litoralul romanesc, sa-l repunem in functie si sa iasa odata din parnaie, nu s-a mai furat cam demult la Constanta.
11
0
Restul , pt. azi este can-can !!!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272