REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Retailerul chinez de modă SHEIN, preferatul escrocilor online!

Retailerul chinez de modă SHEIN, preferatul escrocilor online!

Victor ROTARU 28 noiembrie 2022 | 00:00 2223

O nouă metodă de înșelătorie circulă în ultimele zile pe una dintre cele mai în vogă rețele de socializare, Instagram, în numele brand-ului atât de la modă în ultima perioadă, Shein. Mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare au primit notificări prin care sunt etichetați în anumite postări, și sunt înștiințați că au câștigat un card Shein în valoare de 800 de euro.

Dacă zilele trecute aduceam în atenția publicului o nouă metodă de înșelătorie realizată în numele marelui lanț de supermarketuri Kaufland, care conform mesajului distribuit de ei, donau mai multe electrocasnice persoanelor care accesau un link, acum a venit și rândul celor de la Shein să intre în vizorul țeparilor.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au fost etichetate în diferite postări pe Instagram, iar în cadrul postării era atașat mesajul „Ați fost etichetat? Felicitări! Nu ratați șansa de a obține un card Shein 800 de euro!”. Însă, totul nu este decât o altă metodă de înșelătorie, întrucât în cadrul postării, la doar un click distanță se află un link activ, în spatele căruia se află un virus.

Mare atenție! Toate acestea sunt tehnici de înșelăciune, la fel cum au fost și mesajele celor de la Kaufland, Profi, Lidl, Poșta Română, OMV, H&M, și multe altele, ne transmit reprezentanții Poliției Române.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai grija mare sa-ti schimbi parola si un update la numele tau ca bastarzi astia de hackeri Rai iti fura indentitatea Facebook tau personal. De aceea iti modifici.numele real cu unul virtual ca sa ii mai bagi in ceata si confuzie.pe bastarzi astia de hackeri Rai malefici.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272