REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RETROSPECTIVA celor care construiesc pe bandă rulantă cu CIFRA de AFACERI zero!

RETROSPECTIVA celor care construiesc pe bandă rulantă cu CIFRA de AFACERI zero!

Replica API 1 februarie 2021 | 00:24 6713

Se pare că raiul constructorilor imobiliari se află la Constanța. Aici, marii investitori construiesc pe bandă rulantă chiar dacă au conturile goale. Cu cifra de afaceri 0, cu profit pe minus și cu datorii uriașe, afaceriștii ridică clădiri într-o veselie. Așa se întâmplă și în cazul societății Royal Kym SRL, al fostului consilier local municipal PSD Cristian Mihăilescu, al afaceristului Liviu Ghebaur, dar şi mulţi alţii.

Fără profit și cu cifra de afaceri 0, vrea să ridice un complex

Afaceristul Cristian Velicu, administratorul societății Royal Kym Srl, intenționează să construiască un complex de 11 imobile, cu regim de înălțime de P+1, cu destinația de locuințe individuale. Conform informațiilor noastre, complexul va fi edificat în zona Crișuri, mai exact, în continuarea străzii Crișului, pe câmp. Conform datelor este vorba de parcela A656/9 LOT1. Afaceristul a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de Urbanism în data de 20 ianuarie. Firma Royal Kym a fost înființată în anul 2006. Cifra de afaceri a societății este 0 de 5 ani, de 8 ani profitul este pe minus, de 7 ani și capitalul este pe minus și de 4 ani are 0 angajați.

Fostul consilier Mihăilescu are cifra de afaceri 0, dar construieşte blocuri

Fostul consilier local municipal PSD Cristian Mihăilescu nu mai are succes în afaceri. Firmele sale nu îi mai aduc profit, cifra de afaceri este 0, iar datoriile sunt enorme. În cazul acesta, nu putem să nu ne întrebăm cum reuşeşte să ridice complexul rezidenţial din zona Campus. Cristian Mihăilescu este implicat în patru societăţi: F.G.K. Travel International SRL, Trinity, Franc Estate Development şi Franc Construct SRL şi toate sunt în prăbuşire. F.G.K. Travel International SRL a avut în 2019 cifra de afaceri de 113.882 lei, profitul a fost minus 17.254 lei, iar datoriile au ajuns la 295.538 lei. SC Trinity SRL, din 2005, are cifra de afaceri 0, iar datoriile au ajuns la 1.458.824 lei. Franc Construct SRL are cifra de afaceri 0, profitul de 125.998, iar datoriile de 28.998.991 lei. Franc Estate Development SRL a avut cifra de afaceri în 2019 de 20.391 lei, profitul minus 54.369, iar datoriile au fost de 20.598.537 lei.

Firmele lui Ghebaur, 0 profit, 0 cifră de afaceri

Complexul rezidenţial ridicat de firma lui Liviu Ghebaur capătă consistenţa unui oraş amplasat în interiorul Constanţei. Situat la ieșirea din municipiu, pe bulevardul I.C.Brătianu, complexul pare să crească pe zi ce trece, iar apartamentele, deși nu sunt finalizate, au fost puse deja la vânzare. La o singură privire spre mega proiectul imobiliar, ai spune că dezvoltatorul este miliardar. În realitate, firmele investitorului sunt pe minus, fără profit și cu cifra de afaceri 0. Liviu Ghebaur este implicat în mai multe societăți, însă toate par a fi în prăbușire. Una dintre acestea este Fortuna Capital IFN SA , firmă ce are ca domeniu de activitate servicii financiare, acordarea creditelor etc. În ultimii ani, cifra de afaceri a fost 0, iar profitul, în 2019, era de 1 330 026 lei. O altă firmă, cea care construiește complexul de pe I.C.Brătianu, Gemini Estate SRL, încă de la înființare, din 2017, cifra de afaceri a fost 0, profitul a fost pe minus, iar datoriile, în 2019 erau de 39 233 033. Ghebaur, este acționar la firma de mai sus, prin Dinamic Trading Star SRL , firmă ce are ca domeniu de activitate dezvoltarea proiectelor de construcții. În 2019, cifra de afaceri a fost de 501 694 lei, profitul a fost pe minus, iar datoriile erau de 21 858 187.

O firmă cu cifra de afaceri 0 ridică un bloc de 6 etaje pe bulevardul Tomis

Alaidava SRL investeşte într-un imobil de 6 etaje. Societatea a primit acordul Primăriei Constanţa pentru a demara procedurile în vederea informării cu privire la reglementările urbanistice de pe bulevardul Tomis, nr. 458. Mai exact, Alaidava SRL intenţionează să construiască acolo un imobil cu funcţiunea de locuinţe colective. Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Administratorul societăţii este un cetăţean din Republica Moldova, Igor Grosu. În anul 2019, cifra de afaceri a firmei a fost 0, profitul a fost de 50.068 de lei, datoriile au fost în valoare de 2.088.071 de lei, având doar un singur angajat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mica pravalie si chiuveta e la 20cm mai departe decat trebuie,te calaresc baietii de la economic pana pui lacatul,aici aceeasi indivizi devin testoase,merg pe burta umile si acopera faradelegile.Asta-i Romania,dar vine si vremea viermilor din politie si economic
1
0
Zaaau ? Si noi care credeam ca sunt oameni cinstiti de afacaeri si vor sa ajute cetateni...ahahaha
5
0
Intrebati serviciile secrete ,si politicienii ca ei stiu foarte bine de unde au si cum goromele!!!
7
0
Acest exrement Mihailescu si paluga de cumnatel Iacob au deranjat mult cu felul lor de a se comporta in societate. Nu puteai scoate pula de eu, si acum aflati parerea orasului despre voi. Doi mwisti, pacat ca in gasca lor sunt si baieti buni
8
0
Firmele nu au nimic active ,cash, angajati etc. Construiesc incaseaza banii , banii pleaaaca apoi in alt bidon, societatea este goala da faliment sau se inchide. Nimeni nu mai poate fi tras la raspundere pentru nimc e inca un SRL inchis.
11
0
Tanti MaxiMuc...A nu se intelege ca iau partea tovarasilor dezvoltatori. Dar, hai sa-ti iecsplic. Profit zero nu inseamna ca firma nu detine active. Daca detine active, poate garanta cu ele pentru a obtine un credit bancar. Simplu ca buna ziua. Nu e vreo inginerie financiara pentru care iti trebuie 10 facultati.
8
5
Si daca platesc, cu ce ne ajuta la un moment dat statul? De ce nu va intrebati si de unde au angajatii statuluu atatea case si masini? Ca din salariile de bugetari, nu se justifica? Platim taxe si impozite, si daca te doare burta, platesti la privat. Sa mai taie in plm din salariile si pensiile alesilor neamului. Un deputat incaseaza lunar peste 5000 de euro, pentru 12 zile. Se dau milioane de euro la partide, de unde? Din banii nostri. Asa ca, care poate, poate! Pe negoitza, l-au gratiat de cateva milioane de euro. De ce? Asa ca... pestele de la cap se impute. Hai sa fim sanatosi, ca nu luam
13
3
Voi iar vreti niste spagi, va e fomica....
10
0
firmel sunt pe unor neica nimeni, toate cluburile, restaurantele, hotelurile din Mamaia sunt la fel, platesc la bot la Anaf... bravo lor, baietii e destepti, Anaf o suge
12
4
Taxe si inpozite 0. Nu exista lege in Romania, care sa ridice licenta de contructii daca nu ai achitat datoriile la stat...ele se aduna...si tot asa. Cristian asta e cumnat cu Razvan Iacob, care detine in asociere cu alt borfas.....Burgheria. la fel si acolo, profit 0, dar asociati si la Ipamnera sau Breeze. Sarlatani de 2 lei...ce conteaza ca anafau sau dna le.vor pune propriri, egal cu zero....poprire pe bani furati...gluma.de cartier...va pup.
23
4
DNA sa faca cercetari la primarie! Rasautianu cu Babu au distru tot si au furat tot. Fatalau a incasat de la confort urbam spaga lunar.
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468