REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Revin bicicletele I’Velo la Constanţa!

Revin bicicletele I’Velo la Constanţa!

Replica API 21 martie 2017 | 00:00 2359

Se deschide sezonul 2017

Se deschide sezonul 2017

Asociația Green Revolution invită toți constănțenii la o prima plimbare cu bicicleta între prieteni, pentru a sărbători împreuna deschiderea sezonului velo 2017. I’Velo Relax va pune la dispoziția constanțenilor 100 de biciclete, șapte zile din șapte, în intervalul 11.00 - 19.00, de luni pănâ vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) și 10.00 - 19.00 sâmbată și duminică (ultima inchiriere la ora 18.00), în centrul de inchiriere situat in Parcul Tăbăcăriei, intrarea Gravity Park.

Bicicletele I’Velo vor putea fi închiriate, atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt: 5 lei pentru 1 ora si 20 lei pentru 24 de ore.

Inedit! Biciclete pentru copii!

Noutatea acestui sezon o reprezintă bicicletele pentru copii, pe care micii biciclisti le pot pedala gratuit și cargo-bike-urile pentru transportul celor mici. De asemenea, pe toată perioada sezonului velo vom pregăti pachete de servicii personalizate pentru toate categoriile de biciclisti, multe surprize, activităti la centrele de închiriere, dar și activări online, pe care le puteti urmări pe pagina de FB/Ilovevelo sau pe site-ul www.ivelo.ro.

“Ne bucurăm să vedem că bicicleta redevine treptat un mijloc alternativ de transport in București, dar și in tara și ne dorim ca prin proiectele noastre – I’Velo Urban și Relax, StudentObike, Biciclete cu cravata - să cultivam dezvoltarea comunității biciclistilor și să sărbatorim împreuna aceste reușite. Împreuna cu Green Revolution ne dorim să schimbăm cultura transportului în România și să dezvoltăm infrastructura pentru promovarea transportului alternativ. În acest fel sperăm să avem angajați și clienți mai sanatosi și să respirăm un aer mai curat”, a declarat Corina Vasile, director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank România

“În contextul în care Bucureștiul este cel mai aglomerat oras din România din punct de vedere al traficului, dorim prin proiectele noastre de biciclete să convingem cât mai multe persoane că bicicleta poate fi un mijloc de transport utilitar, dar și un mijloc de relaxare, vital într-o capitala aglomerata. Bicicleta reprezinta o solutie pentru diminuarea impactului uman asupra climei și o tranzitie către un mediu mai curat și o societate mai sănatoasă” , a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociației Green Revolution.

În cei 7 ani de funcționare, programul I’Velo a reușit să scoată peste 1.400.000 de romani la pedalat și a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosferă cu aproximativ 2.180 de tone. Programul I’Velo, inițiat de Raiffeisen Bank și Green Revolution, se desfasoară cu sprijinul primariilor din București, Brasov, Sibiu, Iași, Constanța, Alba Iulia, Oradea, precum și al Administratiei Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în randul autorităților și companiilor private și de stat.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari ca v-ati miscat mai repede decat anul trecut.
0
0
Iata un lucru bun
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108