REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Revoltă, după concertul lui Fuego și al Irinei Loghin, de la Constanța! Video

Revoltă, după concertul lui Fuego și al Irinei Loghin, de la Constanța! Video

C.B. 6 octombrie 2022 | 00:00 27982

Ziua seniorilor marcată la Constanța, umbrită de îmbulzeală și nerespectarea celor cărora le era dedicată ziua. Pe data de 1 octombrie, în fiecare an, Primăria Municipiului Constanța organizează o festivitate pentru a sărbători persoanele vârstnice. Pentru anul acesta, au concertat, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Fuego și Irina Loghin, doi artiști care sunt cel puțin adorați de bătrâni. Deși trebuia să fie un eveniment cât se poate de fericit, au fost situații care au umbrit această zi.

Prea mulți bătrâni și prea puține locuri în sală

Evenimentul a fost organizat într-un spațiu închis, și, în mod evident, locurile erau în limita disponibilității. Astfel că au fost numeroși bătrâni nemulțumiți că nu le-a mai fost facilitat accesul în sală din cauza numărului prea mare de seniori care s-au prezentat la intrare. T.C., care ar fi vrut să participe la eveniment, a declarat: „Lume adunată la ușa de la intrare, închisă. Nu ne-au mai permis în sală, locurile fiind deja ocupate! Organizarea aparține Primăriei Constanța! Evident, lumea era nervoasă.  Am așteptat multe minute, degeaba! Am auzit "voci" care au spus că de la ora 9.00, dimineața, au stat acolo pensionarii că, doar pentru ei era dedicat spectacolul, fiind Ziua Pensionarului! Organizare sub orice critică! Evident, românul în goana după chilipir, pentru că, intrarea era liberă, trebuia să mă aștept la așa o situație, dar, nu este normal...! Dacă Primăria a dorit să ofere acest cadou pensionarilor, trebuia să organizeze în aer liber o scenă, unde veneau, cred, 1000 de pensionari!

Din cauza puhoiului de lume, au existat și incidente!

Tot T.C. a declarat că evenimentul s-a lăsat și cu evenimente mai puțin fericite, din pricina volumului prea mare de oameni: „În plus, am mers la intrarea artiștilor, a personalului, în  latura opusă! Am văzut Salvarea! Ca să aflu că o doamnă... în vârstă, pensionară, a suferit un accident la intrarea principală, în momentul când s-au deschis ușile pentru public!! I-au rupt mâna, undeva de la cot! Ori, așa ceva nu este admisibil! Regret enorm că am fost la timp la intrarea, dar... ce ne facem cu organizarea defectuoasă!?”.

Primăria – absolvită de vină

Reprezentanții primăriei au declarat pentru Replica faptul că evenimentul a fost anunțat din timp, și, implicit, locația, fiind menționat și că locurile vor fi limitate.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati acasa si comentati pe net! In orice tara normala, intrau peste astia in Parlament!
0
0
Băi LGBT - istilor, dacă pensionarii vă suflă în ceafă, să nu apucați vârsta lor !
2
5
boschetarii de apvisti mocangii se inghesuie la mocangeala!mai crapati dreq bai inutililor trintori!
16
15
incep sa se activeze USR-locii pe aici, campani specifica lor, uite exemplu FANI, ce sa voteze ma USR? tu ai vazut ce au facut cat au fost la putere langa PNL? PNRR Ghinea PF le-a blocat marirea pensiei pe 50 de ani si pe voi natarailor care comentati mai jos sa va scoata la pensie la 70 de ani daca o sa aveti noroc cu pensie ioc, ca munciti la n***u!
13
17
Sariti! Sariti! Crapa seniorii!
15
8
La placinte inainte, la razboi inapoi. Cand ii dai ii fata vaca, cand ii ceri ii moare vitelul.
10
5
Ca nu au apa calda nu se revolta nimeni .
28
3
In tara asta doar pensionarii ,bugetarii si asistatii sociali conteaza .
28
7
Bosorogii pachetari care au votat pesede la greu acum dau buzna sa vada niste artisi expirati si nu au construit nimic asa cum spune "Jean" doar au distrus cu votul lor vietile si destinele tinerilor ca sa aiba ei matul plin si nu ne vindem tara .
35
13
Daca si la sectiile de vot s-ar fi inghesuit asa,alta ar fi fost pensia lor ....au preferat sa beleasca ochii la haznalele TV
27
9
Terminați cu gropile de pe variantă.
16
5
Cum dracu'sa te imbulzesti ca sa-i vezi si sa-i asculti pe retardatii aia doi? Natie de limbrici imbecili!
38
15
fuego si irina loghin, o sa regret toata viata si dupa ca nu am participat la acest eveniment mondial si extraplanetar.
33
8
Daca bagau oale , cratiti , s-au hartie igienica la oferta . Nu era sa fie atat de aglomerat .
18
4
O tara din care fug toti
20
3
Bineînțeles că Primăria Constanța este absolvită de orice vină, atâta timp cât în fruntea ei se găsește amiralul flotei din Lacul Tăbăcăriei, amiral, atât de iubit și de respectat de întreaga populație a Constanței. Cei trei cavaleri ai Apocalipsei ( STROE, POPA și CHIȚAC) contribuie fiecare, după măsura posibilităților lui, la consolidarea sentimentului de mândrie că locuim în acest oraș!
38
1
Pensionarii lui Mazare cum le spui au cladit o țară, boule
26
34
pensionarii pachetari ai lui mazare, nu se dezic. inghesuiala la orice este moca
32
17
In sala aia imputita de spectacole de la casa de subcultura, care a colcait de mocangii lui mazare . Cat despre pidosnicu Surugiu si maicuta lui, daca l-am impusca in pfund, i-am face o placere.
36
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614