rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Fiecare face ce vrea: curse ilegale, scumpiri, iar CJC... va verifica (vreodată)!?

REVOLTĂ în sudul litoralului: preţul biletelor pe maxi-taxi, TOT MAI NESIMŢITE! Firma de transport dă vina pe ‘PIRAŢI’

Locuitorii din sudul județului sunt revoltați, după ce firma care asigură transportul public între localitățile Manglia – 2 Mai – Limanu – Vama Veche a anunțat scumpirea biletelor de călătorie, începând cu 1 martie a.c.. Că se scumpesc, este de înțeles, spun oamenii, dar faptul că vor trebui să plătească 10 lei pentru un bilet pe o cursă de doar trei kilometri, câți sunt între Limanu și 2 Mai, de exemplu, este deja „jegmăneală” pe față, acuză oamenii. Directorul firmei de transport a explicat pentru „Replica de Constanța” cu cât se scumpesc biletele și de ce s-a recurs la această măsură.

Un anunț postat, zilele acestea, în interiorul mijloacelor de transport de persoane de pe traseul Mangalia – 2 Mai – Limanu – Vama Veche i-a revoltat pe oameni.

„Stimați călători, începând cu data de 1.03.2018, tarifele vor fi următoarele: prețul unei călători bilet preplătit, achiziționat de la punctele de vânzare ale societății, pe rutele Mangalia –Limanu, Mangalia – 2 Mai, Mangalia – Vama Veche, 2 Mai – Limanu, 2 Mai – Vama Veche, va fi de 5 lei. Puteți achiziona câte bilete doriți, cu condiția să le folosiți până la sfârșitul lunii în care le cumpărați. Vom anunța în timp util punctele de vânzare de bilete preplătite.

Preț călătorie bilet de la șofer: Mangalia – 2 Mai: 10 lei, Mangalia – Limanu: 10 lei, Mangalia – Vama Veche: 10 lei, 2 Mai – Vama Veche: 10 lei, 2 Mai – Limanu: 10 lei, Local: 2 lei. Pentru sugestii, informări și sesizări, vă puteți înscrie în audiență cu administratorul, la biroul societății”, este anunțul firmei de transport Nordiana Nis.

Măsura îi indignă pe localnici. „De la 3,7 lei biletul, cât era pe abonament, ajunge la 5 lei de la sediul firmei și la 10 lei de la șofer. Adică vom plăti 10 lei pentru trei kilometri, câți sunt de exemplu între Limanu și 2 Mai, când acesta este prețul biletului pe distanța Mangalia – Constanța, unde sunt zeci de kilometri. Este exagerat! Ce fac cei care au doi sau trei copii la școală?!”, a reclamat un călător.

Cum explică firma de transport persoane măsurile anunțate pentru luna martie

Directorul firmei de transport, Alexandru Cristea, spune că scumpirea biletelor de călătorie vine în contextul scăderii drastice a numărului de călători, din cauza „piraților”, respectiv a transportatorilor ilegali. „Biletele s-au scumpit cu 50 de bani, de la 4,50 lei la 5 lei, dacă sunt achiziționate de la sediul firmei și de la punctele de vânzare. Bilete se vor putea achiziționa de la sediul firmei, care este la capăt de linie, în zona gării, în Mangalia, și vom realiza câte un punct de vânzare în fiecare localitate, în 2 Mai, Limanu și Vama Veche.

Intenția noastră este ca biletele să fie achiziționate de la aceste puncte, nu de la șoferi, să nu se mai dea bani la șoferi. S-a luat decizia scumpirii pentru că s-a ajuns în situația ca microbuzele să circule mai mult goale, din cauza piraților. Sunt localnici care fac transport ilegal, cu autoturisme, nu sunt inscripționați taxi, nu au niciun însemn, nu plătesc taxe, dar iau călătorii din stații.

Au fost sesizate aceste aspecte și Poliției, și primăriilor, dar nu s-a luat nicio măsură. Noi respectăm cu strictețe programul și traseul, avem 46 de curse pe zi, facem și câte 1.500 de kilometri într-o zi și am ajuns în situația să facem cursele cu mașinile goale, din cauza acestor transportatori ilegali. S-a întâmplat, în timpul verii, ca mașina noastră să nu aibă loc în stație, din cauza acestor transportatori, iar polițiștii tot șoferului nostru îi făcea observații că de ce staționează în afara stației.

Avem mașini moderne, curate, au fost făcute investiții în ele. Avem angajați și avem impozite și taxe de plătit. Repet, scumpirea nu este mare, este de doar 50 de bani la bilet. Intenția noastră nu este să frustrăm publicul călător, bilete vor putea fi achiziționate dintr-un punct de vânzare din fiecare localitate”, ne-a precizat Alexandru Cristea, directorul firmei de transport.

Situația din sudul litoralului a intrat și în atenția reprezentanților Consiliului Județean Constanța care vor analiza dacă scumpirea prețului biletului de călătorie a fost făcută cu respectarea licenței de traseu eliberate firmei respective.

Florentina BOZÎNTAN

joi, 8 februarie 201813406
Comentarii

02Gigi Lant(10 feb 10:47)
Pai daca tot a scumpit biletele exagerat, atunci sa mergem cu piratii ca i mai ieftin si daca tot sunt in statii sa i folosim. Na ce sa mai zici.
00radu f(9 feb 20:08)
3,40 -5 lei 4,50 -10 lei??????
01Scully(9 feb 08:11)
Despre ce microbuze moderne vorbiti? alea galbene sunt microbuze scolare. Daca urca o baba mai dolofana se infunda culoarul.
02Sofer(8 feb 21:06)
E proasta lumea ca se urca...Si nu mai este Nordiana&Nis Administratorul liniei de mult...Linia o detine firma C&I din Bucuresti,Administrata de "Bulgaru"...cunoscatorii stiu cine este...Domnul Dan Sava s-a retras dupa traseu de mult,a vandut afacerea,are alte afaceri...asa ca Bulgaru face legea pe traseu...complotati,sabotati,si vor pleca singuri...au venit bucurestenii sa faca legea in Mangalia...Asa ne trebuie...pt ca noi nu stim sa facem afaceri sau turism...Lasa-i sa mearga goi...Pacat de soferi,pt ca sunt colegi de-ai mei,dar nu-i mai judecati,pt ca au camere de luat vederi in microbuze
17Gheorghe de la Piata(8 feb 19:55)
Atata timp cat Mangalia este condusa de smenari si tigani iar gaborii isi primesc partea lor de smecheri, asta este viata de lux din Mangalia.Cum plm este posibil ca politai cu salariu de 3000-4000 lei sa isi permita masini de peste 25-30mii euro fara sa faca credit...ne-o meritam..
03Dana(8 feb 19:37)
Amet pietarul se lauda ca face ce vrea el. La politie da spaga , la primarie a vandut un teren si ii da altul acuma , are un baiat care stie bataie si lucreaza la o firma de paza , sta si el in statie ca poate se ia careva de batranu , ce mai e o intreaga mafie acolo. Politistii rutieristi si locali abia au loc printre ei sa mai dea cate o amenda la vreun fraier care isi cumpara Best cofe in Town.
01Vasile(8 feb 18:08)
Sa asigure puncte de achizitionare in fiecare statie
00Gheorghe(8 feb 17:51)
Vi se par microbuze goale?asa este in extra sezon peste tot,dar asta vara cand ii indesati de erau striviti era bine.Mangalia Vama Veche ati rup normele ce microbuze goale vorbiti.spuneti pe fata ca nu vreti sa se mai plateasca la sofer ca isi trage parte.o sa pierdeti si mai multi calatori.
39Cristina(8 feb 16:13)
Totusi este mult pre exagerat de scump sa dam 10 lei pe un drum de doar 3..4 km. Nu v-ati gandit putin ca poate exista familii care nu isi permit chiar atat de mult sa dea pe un drum si care au 3...4 copii s-au nu v-ati gandit ca poate sta un parinte cu atatia copii si sa aiba doar el grija de ei adika un salariu la atatia copii si la o casa si cu un drum de doar 3..4 km sa dea 20 de lei ca sa ajunga si acasa pai daca ar fii sa aiba 5 copii voi deja va faceti 100 de lei. Este chiar NESIMTIRE CURATA.Nu COMPARATI drumurile MANGALIA-CONSTANTA cu Mangalia-2MAI..VAMA VECHE..LIMANU.sa va fie rusine.
05Alin(8 feb 15:31)
Eu am o problema cu soferii de pe ruta neptun mangalia...ma aburesc ca nu mai au abonamente...ce nu inteleg domnii respectivi ca le cer biletul...practic eu pierd doi lei la un drum dus intors...dansii vreo 6 lei pe care ii bagau in buzunar probabil...ca doar nu sta nimeni sa le contorizeze clientii...in fine
03dan(8 feb 14:07)
nordiana - iorgus ?
02Jafomania(8 feb 13:31)
Toti soferii de la transportul de persoane au casute frumusele si-si fac si vacante in strainatate sau in tara de n-spe mii de ori pe an.Ce salarii au???Sa raspunda patronatele firmelor de transport. Luati-va masuri interne si apoi robiti calatorul.
13Meh(8 feb 13:23)
Si asa 4 ,5 era deja prea mult...dar 10 lei este deja exploatare,RUSINE!!!
17ciprian(8 feb 12:59)
Toti au inceput cu o rabla Acum au zeci de masini si sunt mari patroni Au ajuns prin frauda si coruptie
512Vi se pare scump pentru ca(8 feb 10:20)
Vi se pare scump un bilet pentru ca statul ne rupe la taxe iar copiii vostri cheltuie toti banii pe droguri si etnobotanice! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
222sile(8 feb 09:23)
Trebuie sa se termine odata cu transportul in comun asigurate de aceste microbuze invechite si supraaglomerate...
013mangalia(8 feb 09:08)
primarul din limanu sa ia masuri, sa-i ia din avant patronului lacom.
56Dorel(8 feb 08:42)
Vand bicicleta cu 4 locuri ideala pentru naveta 2Mai-Mangalia.
123Sa facem asa(8 feb 07:00)
Cei care plecam sau venim.de la mangalia spre vama si invers sa oprim in statii si sa spunem mergeti.cu.mn gratis ,sa facem.o.luna asa sa vezi cum se falimenteaza acesti nemernici
323Ion(8 feb 05:53)
Fiti calmi ca vine o firma noua ca vor ramane in zona multe microbuze fara obiect. Dmhi se stie
317Legea antitrust(8 feb 05:36)
Primaria Limanu trebuie sa intervina; Min trasporturilor este cel mai mare mafiot deoarece nu lasa concurenta sa-si faca treba; cel putin 2 firme sa aibe ruta si anticoncurential sa iasa pe piata; ce inseamna licitatie la MT si o firma sa castige? ITC comunist a intrat pe mana unor mituitori
328...hai si io' ...(8 feb 05:31)
Eu cred ca i-au furat soferii de microbuze de i-au zapacit pe proprietari . Incearca sa ii tina departe de bani pe acestia , prin ,,disciplinarea ,, calatorilor .... obligandu-i sa isi cumpere bilet . Buff-ul lor vor fi miile de turisti vara .... spre 2mai si vama -veche , nu localnicii care de fapt vor plati cu 0,50 bani mai mult . 1. Microbuzele , sunt unele scolare , nu ai loc decent nici pe culoar nici pe scaune .... 2. Statii de autobuz fara loc amenajat ...ninge , ploua ... nu tu indicator orar ..nimic . 3. Soferii niste nesimtiti , daca nu te duci cu bani potriviti , nu pupi rest.
328Dante(8 feb 05:17)
Vine primavara.Biciclete,mobilizare intre localnicii care au masinii si nici un calator sa nu mai urce in microbuzele lor.Sa intre in faliment.In loc sa faca biletul 2 lei si sa mearga cu microbuzul plin,lacomiile aleg sa faca biletul 10 lei si sa mearga goi.Boicotatii o luna si apoi mai vedeti.
021Nea corectu(8 feb 03:33)
E 5 lei in plus.
119nik(8 feb 03:17)
grav este ca de ani de zl nu se da nici un bilet si chiar asa de ce nu vne alta societate de transport cu preturi mai bune decat aceasta fantoma
314EU npt(8 feb 02:05)
Esti un idiot ma "corect"numai suntem acum 20de ani bine cretinule e ceva normal sa avem conditii ca numai traim ca pe timpul lui ceasca boule care esti
103pt tarushi(8 feb 00:52)
Faceti plata, nu fiti hoti!
286corect(8 feb 00:47)
Ca de obicei prostimea a inteles aiurea, ce sa le ceri alora din zonele alea? Eu am fost in zona si sunt autoturisme mai noi si frumoase decat pe rutele din Constanta, deci oentru 50 de bani in plsu atata stres?Macar au facut investitii, mai comentati voi cand mergeati cu metropolitan rupt in doua sau transevren de 70 de ani sau timona aglomerata si cu doar 1 sau 2 microbuze noi cu loc intre scaune sa bagi doar o sacosa?
mai mult...Replica
25 mar 03:23ReplicaDOCUMENTE. Licitația pentru plaje, UN FIASCO: o societate a statului român CONTESTĂ atribuirea unui sector lui Bucovală

Rezultatele licitației organizate de dată recentă de Administrația Bazinală Apele Române Dobrogea Litoral, pentru...2403

25 mar 08:56ReplicaA ars acoperișul unei case din Constanța; flăcările s-au extins și la alte imobile - VIDEO!3223
25 mar 00:00ReplicaFraţii Micula au mai vândut un hotel din Neptun. Cine este suprinzătorul cumpărător3641
25 mar 01:26ReplicaTUN de 19 hectare. Expertiză judiciară care a 'mutat' un teren din Kogălniceanu la Constanţa, ANULATĂ de instanță!

Zoea Rădulescua pierdut terenurile de pe malul lacului Siutghiol! Procesul în care expertul judiciar al Tribunalului...1649

25 mar 10:38ReplicaUn alt BOLNAV de CANCER din Constanța a chemat în judecată Ministerul Sănătății897
25 mar 10:16ReplicaDosar pentru UCIDERE DIN CULPĂ după moartea judecătoarei Mihaela Șerban3782
25 mar 08:58ReplicaPlanul de Ordine al Poliției Locale Năvodari, aprobat de Consiliul Local. Iată cum vor acționa polițiștii locali!

Consilierii locali din Năvodari au aprobat, în cea mai recentă ședință de Consiliu Local, Planul de Ordine și...1677

24 mar 00:00ReplicaRegionala de Drumuri și Poduri Constanța s-a apucat de lucrări FĂRĂ AUTORIZAȚIE!535
25 mar 23:48ReplicaDuminică neagră! Accidente pe bandă rulantă, la Constanța. Două persoane au fost ÎNCĂTUȘATE!848
25 mar 00:00ReplicaDosarul FIN.CO.GE.RO. Italienii au cerut poprirea pe conturile Primăriei Constanța

Primăria Constanța, poprire pe conturi în dosarul cu FIN.CO.GE.RO.?! House 3000 Real Estate Investment, firma care a...919

25 mar 23:16ReplicaJudecătorii au 'curățat' Medgidia de tâlhari de temut!1788
25 mar 00:00ReplicaAlegeri la SNPPC Constanța. Vasile Zelca a fost confirmat președinte!607
Vremea
20°10.7° - 20° luni, 25 martie 2019
cer seninUmiditate: 75%
Vânt: 6.02 m/s din SSV
Presiune: 1013.45 milibari

Loto
6/49131826284549
5/407162036372
joker4132235394
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 mar 00:00SportOlanda - Germania: 2-3. Final dramatic la Amsterdam, în preliminariile EURO 2020

Olanda și Germania au făcut spectacol pe arena Johan Cruijff, din Amsterdam, în preliminariile pentru EURO 2020. A...258

25 mar 00:00SportEuro 2020. Victorii pentru Germania, Polonia și Belgia. Surpriză în Ungaria. Rezultatele și marcatorii

Meciurile din preliminariile Euro 2020 au început joi şi au continuat vineri cu alte 7 meciuri din prima etapă....343

25 mar 00:08SportSimona Halep merge în 'optimi' la Miami după un meci de aproape 3 ore

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Miami, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog...500

25 mar 00:00SportAngelique Kerber (4 WTA), după ce a fost bătută de două ori în câteva zile de Bianca Andreescu: „Ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!”

Bianca Andreescu (18 ani, 24 WTA) a trecut de Angelique Kerber(4 WTA) scor 6-4, 4-6, 6-1, și s-a calificat în...510

Local
25 mar 11:06LocalApel UMANITAR! O fetiță are nevoie de ajutorul nostru!

O fetiță de doar două luni are nevoie de ajutorul nostru. În urmă cu două luni, o familie din Tulcea a fost...946

25 mar 03:56LocalActivitatea rutieră a polițiștilor constănțeni: mai mulți bărbați PRINȘI băuți la volan

Poliștii rutieri constănțeni au înteprins în acest sfârșit de săptămănă, mai precis vineri 22 martie-...344

25 mar 03:55LocalDoi bărbați din Constanța prinși în timp ce transportau 25 de arbori, fără documente legale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei...521

25 mar 03:25LocalUn constănțean BĂTUT DE NEVASTĂ a sunat la 112!

Sâmbătă, 23 martie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați de către un...2953

25 mar 03:55LocalFemeie din Culmea, bătută de un individ chiar la domiciliul acesteia

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Culmea a sesizat poliţiştilor faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un...702

25 mar 03:54LocalBărbat pe numele căruia era emis un mandat cu executare, depistat pe polițiștii constănțeni

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Mangalia, pe numele căruia Judecătoria Mangalia e emis un mandat de executare...842

25 mar 03:53LocalMESAJ DE CONDOLEANȚE în urma morții judecătoarei Mihaela Șerban. „Un OM DEVOTAT și DE ÎNCREDERE”

Magistrații Curții de Apel Constanța deplâng trecerea în neființă a colegei lor, Mihaela Șerban, care s-a stins...4705

25 mar 03:52LocalPește braconat, scos la vânzare în târgurile din Mangalia, Cobadin și General Scărișoreanu

O cantitate de peste 370 kg de peşte comercializat ilegal a fost scoasă din circulaţie de către jandarmii...994

25 mar 03:51LocalPieton lovit de mașină pe strada Soveja

Serie de accidente la Constanța! Duminică, 24 martie, un autoturism a fost implicat într-un accident. Șoferul...765

25 mar 03:43LocalUn nou parc în Constanța, OVIDIUS PARK! Iată cum va arăta!

Desfășurare impresionantă de forțe, sâmbătă, 23 martie a.c., în fața corpului B din Campusul Universității...2283

Politică
25 mar 03:58PoliticăDăncilă: Cetăţenie română pentru evreii ce au părăsit ţara sub comunism şi pensii pentru supravieţuitorii Holocaustului

Premierul Viorica Dăncilă, prezentă duminică la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice...396

25 mar 03:56PoliticăGuvernul face marele anunţ: Cea mai controversată ordonanţă de urgenţă va fi modificată joi

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminică, la Braşov, că un proiect de modificare a OUG 114/2018...360

25 mar 03:24PoliticăEXPLOZIV! Dăncilă: Ambasada României va fi mutată la Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă, declarații importante din SUA. Aceasta a anunțat o ședință comună a României cu...862

25 mar 03:50PoliticăPSD a luat FOC după jignirile lui Weber - Un europarlamentar îl SOMEAZĂ să vină cu DOVEZI sau să își ceară scuze

Reacție vehementă din PSD după ce liderul PPE Manfred Weber a atacat dur social - democrații din România, acuzând...678

25 mar 03:50PoliticăDan Barna visează MĂREȚ: 'Avem mai degrabă în vedere o grupare nouă europeană, după europarlamentare'

Alianța USR-PLUS are în vedere, după europarlamentare, afilierea mai degrabă la o grupare politică europeană nouă...319

25 mar 03:49PoliticăCălin Popescu Tăriceanu Îl BAGĂ ÎN CORZI pe Klaus Iohannis: Practică un discurs de DEFĂIMARE a României

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, că e dezamăgit de faptul că mulți politicieni, printre care și...458

25 mar 03:48PoliticăVictor Ponta: 'Fondul Suveran e metoda TelDrum extinsă la nivel naţional. Dăncilă şi Teodorovici vor avea de făcut o sută de ani de închisoare'

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că Fondul Suveran e...509

25 mar 03:44PoliticăPrimăria Constanța vinde un teren în stațiunea Mamaia. Vezi despre ce este vorba!

În martie 2018, societatea care administrează restaurantul Sirena din stațiunea Mamaia a formulat o solicitare la...708

25 mar 03:56PoliticăAsistații social, puși la muncă de Primăria Constanța

Spațiul verde din Constanța este diversificat și are o suprafață mare care se poate extinde sau restrânge în...882

25 mar 03:48PoliticăVești IMENSE! Pensiile vor fi MAJORATE

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important, vineri, la Brașov! Acesta a vorbit despre recalcularea...655

Monden
25 mar 00:00MondenCu ce se ocupa Antonia înainte de a deveni faimoasă în România

Antonia și-a forit mult să devină cunoscută în România, iar visul acesta i s-a îndeplinit fără doar și poate....306

25 mar 00:00MondenOase, accident dur la Asia Express: „M-a lovit o durere incredibilă“

Deși au trecut de jumătatea traseului, aventura nu se oprește aici, iar concurenții vor fi nevoiți să...196

25 mar 00:00MondenAlex Bodi a cheltuit sume astronomice pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

“Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie...293

25 mar 00:00MondenMonica Bârlădeanu şi-a scos la înaintare decolteul de infarct, în serialul „Vlad“

Actriţa Monica Bârlădeanu (40 de ani) din „Lost” şi „Nip/Tuck” se va alătura, de mâine, distribuţiei...223

25 mar 00:00MondenCe mănâncă musculosul de la "Românii au talent" ca să arate aşa la 68 de ani?!

În timp ce unii bărbaţi trecuţi de 65 de ani îşi trăiesc viaţa între pensie, crescut nepoţi şi vizite la...261

25 mar 00:00MondenAlesia Semerenko a rămas fără titlul de „Miss Moscova” după ce a fost prinsă cu minciuna

Alesia Semerenko a pierdut titlul de „Miss Moscova”, pe care îl câștigase recent. Tânăra clasată pe locul doi...253

25 mar 00:00MondenCe spun casele de pariuri despre bebeluşul lui Harry şi Meghan: Va fi fetiţă şi se va numi Diana

Casele de pariuri britanice sunt în plină efervescenţă datorită importantului eveniment care se apropie pentru casa...177

25 mar 00:00MondenSolistul grupului East 17, arestat şi spitalizat după ce a ameninţat într-un live stream că urma să se automutileze

Brian Harvey, solistul grupului East 17, o trupă pop-dance care a avut succes în anii 1990, a fost arestat şi...146

25 mar 00:00MondenGwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca într-un nou serial produs de Netflix

Actriţele Gwyneth Paltrow şi Jessica Lange vor juca împreună în "The Politician", un nou serial de comedie produs...148

25 mar 00:00MondenMel B susţine că a avut o aventură de o noapte cu Geri Horner în perioada de glorie a Spice Girls

Melanie Brown, cunoscută sub numele de Mel B, a susţinut că a avut o aventură de o noapte cu colega sa din trupa...186

Mapamond
25 mar 00:00MapamondMarea Britanie: 11 miniştri vor ca premierul Theresa May să plece din fruntea guvernului britanic

Mai mulţi miniştri importanţi ai cabinetului britanic urmăresc să o înlăture pe Theresa May de la conducerea...145

25 mar 00:00MapamondForţele Democratice Siriene anunţă eliminarea totală a califatului grupării Stat Islamic în Siria

Forţele Democratice Siriene (SDF), alianţă militară condusă de kurzi, a anunţat sâmbătă înfrângerea...154

25 mar 14:51MapamondNouă manifestaţie tensionată „vestelor galbene“ în Franţa: 31 de arestări şi o femeie grav rănită

"Vestele galbene" manifestează din nou sâmbătă în Franţa, într-un climat de tensiune exacerbată de teama de noi...155

25 mar 00:00MapamondManifestaţie uriaşă la Londra împotriva Brexitului

Mai multe sute de mii de persoane care nu doresc retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană au manifestat...157

25 mar 00:00MapamondProteste în Germania împotriva reformelor privind drepturile de autor în UE

Zeci de mii de manifestanţi au defilat sâmbătă în Germania pentru a "salva internetul", cerând eurodeputaţilor...147

25 mar 00:00MapamondScandal de pedofilie: Papa Francisc acceptă demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati

Papa Francisc a acceptat demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati, arhiepiscop de Santiago, care şi-a prezentat...153

25 mar 00:00MapamondJakarta a inaugurat prima sa linie de metrou

Jakarta a inaugurat duminică prima sa linie de metrou, un proiect în valoare de 1,1 miliarde de dolari mult aşteptat...153

25 mar 00:00MapamondNorvegia: Evacuare a navei de croazieră Viking Sky ca urmare a defectării motorului, 16 răniţi

La bordul navei de croazieră Viking Sky care a suferit sâmbătă o defecţiune a motorului în largul coastei de vest...188

25 mar 00:00MapamondSuedia: Lanţ uman format în jurul moscheii din Stockholm, în onoarea victimelor de la Christchurch

Mai multe sute de persoane au format vineri un lanţ uman în jurul principalei moschei din capitala suedeză Stockholm,...147

25 mar 00:00MapamondGermania: 11 persoane reţinute sub suspiciunea de planificare a unui atentat 'terorist islamist'

Un număr de 11 persoane au fost reţinute la Frankfurt şi sunt anchetate sub suspiciunea de planificare a unui atentat...150

Sănătate
25 mar 03:47SănătateActivitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, verificată! Cine sunt membrii comisiei!

Regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului de Boli...953

20 mar 00:24SănătateSorina Pintea: 'S-au făcut pași importanți pentru realizarea Spitalului Regional Constanța'

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, prezentă la Techirghiol, miercuri, 20 martie, a dat asigurări că s-au făcut...2593

19 mar 01:31SănătateProgram preventiv pentru depistarea bolilor prostatei, la Hârșova

Spitalul Orășenesc Hârșova desfășoară un program preventiv pentru locuitorii orașului și ai localităților...530

14 mar 00:00SănătateLecție de prim ajutor oftalmologic susținută de medicii de la Mrini Eye Hospital elevilor Liceului Internațional de Informatică

Mrini Eye Hospital a desfășurat miercuri, 13 martie a.c., prima acțiune în domeniul învățământului medical de...620

11 mar 00:37SănătateSemnal de alarmă: numărul MAMELOR MINORE, în creștere la Constanța!

La școală se fac ore de educație sexuală, iar internetul este plin de articole cu sfaturi pentru părinți referitor...1377

11 mar 01:17SănătateRUJEOLA – peste 100 de cazuri raportate în ultima săptămână!

Noi cazuri de rujeolă au fost înregistrate, în perioada 4 – 8 martie a.c., în țara noastră, potrivit evidenței...667

9 mar 00:07SănătateAmbasada SUA investește 320.000 de dolari în reabilitarea Maternității din Medgidia

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București va investi 320.000 de dolari în reabilitarea blocului...832

7 mar 09:22SănătateConcurs pentru funcția de medic șef Clinica TBC Osteoarticular Agigea

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța scoate la concurs postul de medic șef...1005

4 mar 02:18SănătateLegea salarizării discriminează o parte din salariaţii din sistemul sanitar

O radiografie a efectelor produse de Legea Salarizării, în special în sănătate și asistență socială, arată...1700

4 mar 02:20SănătateEPIDEMIE DE GRIPĂ. Creștere îngrijorătoare a deceselor! Ultima victimă din Constanța: o femeie de 39 de ani

Numărul deceselor în cazul cărora specialiștii au confirmat virusul gripal a ajuns la 159, potrivit ultimei...1226