REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Revoltă pe litoral! Arafat le-a dat salvamarilor geamanduri sub formă de cruce

Revoltă pe litoral! Arafat le-a dat salvamarilor geamanduri sub formă de cruce

Replica API 12 iunie 2022 | 20:18 5809

Geamanduri sub formă de cruce, pe litoral, din acest sezon! Nu este o glumă, este realitatea impusă de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Acesta făcut un act de binefacere și a transmis geamandurile salvamarilor de pe litoral, donate de fundația al cărei președinte este, pentru a le monta în locul celor existente. Arafat crede, probabil, că aspectul noilor geamanduri îi va speria pe turiștii care se vor aventura în mare însă, salvamarii îl contrazic și spun că sunt sinistre.

Revoltă în rândul salvamarilor de pe litoral, de pe plaja din Vama Veche, după ce Raed Arafat le-a făcut un super cadou: geamanduri... în formă de cruce. Și, de parcă nu ar fi destul de sinistru, pe cruce mai este scris: ”Pericol de înec după acest punct! 30 de oameni au murit anul trecut după ce au depășit geamandurile. Întoarce-te acum!”.

Cu alte cuvinte, te duci să te relaxezi la mare și, când vrei să intri în apă, îți sare în ochi imaginea crucii care te face să te gândești de două ori înainte de a te răcori, chiar și la mal, în apele mării.

Geamandurile au fost donate de Fundația pentru Smurd, care îl are ca președinte Raed Arafat, sub forma unui contract de sponsorizare.

Concret, obiectul contractului îl constituie transferarea cu titlu gratuit, de la sponsor către beneficiar, a bunurilor pentru activități specifice de prevenire a înecului pe litoralul Mării Negre în sezonul estival, cu titlu de sponsorizare.

Noile geamanduri vor ajunge pe tot litoralul românesc.

Salvamar: este sinistru, nu pun așa ceva pe apă

Salvamarii spun că nu vor pune noile geamanduri în apă. ”Asta am primit de la Arafat să punem pe apă. Pare a cimitir, să le pună el unde vrea. Este sinistru. Eu așa ceva nu duc pe apă”, ne-a declarat un salvamar revoltat.

Nu ne-ar mira ca, în viitorul apropiat, bărcile salvamarilor să fie sub forma unor... sicrie, iar salvatorii de pe mare să fie nevoiți să-și schimbe uniforma în...veșminte preoțești.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In romanica nu exista w c uri pe plaje decat vreo zece de la nord la sud, 99% din turisti din care un 30% care stau la hoteluri de 4-5 stele , se pisha zilnic in apa, ba unii se so kaka mai in larg ,,,cam pe unde-s geamandurile ! Felicitari !
1
0
mada ..foarte bune .Un bun impact vizual . Poate nu mai intra in mare toti prostii. Ciudat este ca sunt nemultimiti salvamarii . Sunt doar pentru zonele foarte periculoase
0
0
Afara cu el.din tara arafat sa rasp ptr vaccin a zis ca e sigur
0
0
O fundatie care este abonata la banul public a donat catre DSU niste produse. Ambele organisme conduse de nimeni altul decat Raed Arafat.cum dracu nimeni nu stie.bine ca sunt doar 2 bucati si nu 2000 de bucati. Dar in tara lu Doamne ajuta si Fereasca Dumnezeu totul e posibil.
0
0
Sa puna arabul si stive de cosciuge pe plaja, din loc in loc. Halal popor suntem, rabdam un asemenea personaj. Pe ce plaja din lume mai este asa ceva?Sunt panouri de afisaj, sunt salvamari profesionisti, nu moldoveni care se dau mari umpland plaja de fum delaATV si skyjet si fluierand continuu ca niste descreierati . Inca un motiv, pe langa jaful preturilor si al parcarilor sa eviti sa te amesteci in mizeria asta stupida.
0
0
search pe yt, SFANTA ELEFTERIA 5, despre ceea ce face mama subprefectului de constanta impreuna cu rubedeniile sale
1
0
Amin ! L00L
0
0
crucea lui arafat, sa ii pun bomboana pe coliva pletosului.
0
1
La cum scrii ar fi cazul sa nu mai votezi si nici sa te inmultesti.esti defect genetic
1
0
Out din ROMANIA ! nu exista asa ceva nicaieri in LUME ! De ce trebuie sa fie tampenia asta tocmai la noi? Ati vazut asa ceva prin Baywatch? cine se crede rahatul asta?
0
3
Vopsiti crucea in alb albastru si gata am ajuns in grecia....
1
0
Abia astept sa stau nud pe saltea si sa ma tin de geamandura
0
0
nu va mai dati cu parerea...sunteti cantitate neglijabila,...
0
0
Mars Arafat...alta prosteala pana incepe iar cu mastile
0
1
Ia imaginati-va urmatoarea situatie in Mamaia, plaja lata de vreo 400m, plina. Cald tare afara. Topiti de soare, nefericitii intra in apa, macar jumate din ei odata. Si..geamandurile la 20 m de mal, nici nu conteaza forma, conteaza inghesuiala din apa, sardele in picioare in apa tulbure si plina de de toate...china, o gluma ! Aici s-a ajuns cu distrugerea turismului in Constanta. Mai adaugati jaful din hoteluri, carciumi, parcari.
0
0
Pai te ia pe pregatite,cind ajungi la geamandura,iese din mare in toata splendoarea,Teodosie cu un ansamblu de delfini baritoni,plus o pisica de mare prima voce,sa- ti cinte,Vesnica Pomenire.
1
1
Pai nu va plac ma nebunilor crucile si prietenii imaginari ? Adica cu alea de pe trotuar in varfu cotetzului nu aveti probleme, dar cu astea ce au scopu sa avertizeze smeii ca-i paste moartea daca trec de ele, aveti o probleme cu astea. Sinistre sunt bisericile dintre blocuri. Talambilor !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614