rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 6 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Rezervările de Paște pentru Litoral şi Delta Dunării, în creştere odată cu ridicarea restricţiilor

Rezervările pentru vacanţa de Paşte, dar şi pentru minivacanţa de 1 Mai, sunt în creştere în această perioadă, trendul fiind susţinut de ridicarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

"Interesul pentru pachetele turistice specifice Sărbătorilor Pascale este tot mai ridicat. În general, rezervările pentru hotelurile şi pensiunile din ţară au început să fie mai consistente după data de 1 aprilie, deci pe măsură ce ne apropiem de sărbători. Se remarcă, pe fondul ridicării restricţiilor şi a faptului că pandemia pare că s-a sfârşit, o creştere a numărului românilor care vor să meargă undeva de Paşte", susţin operatorii din turism.

De exemplu, Delta Dunării pare a deveni una dintre destinaţiile alese de turişti pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale. La un resort de 4 stele din Sfântu Gheorghe, gradul de ocupare este în acest moment de 96%, cu 26% creştere faţă de anul trecut, iar reprezentanţii complexului estimează că vor avea un grad de ocupare de 100%, deci un avans cu 32% faţă de anul trecut.

Pachetul de Paşte costă 259 euro/persoană şi include cazare 3 nopţi cu toate mesele (mic dejun zilnic, cină pescărească, prânz tradiţional românesc, cină cu bufet internaţional, primire specială cu gustare tradiţională, tradiţie cu cozonac, vin şi ouă roşii în noaptea de Înviere), petrecere cu DJ, transfer cu barca rapidă de la Murighiol către Sfântu Gheorghe şi retur. Se oferă acces opţional şi gratuit la facilităţile resortului: Entertainment Center (proiecţii de filme în cinematograf, cărţi de joc, table, darts); Kids Club (loc de joacă pentru copii); Lotus Spa (saună uscată; sala fitness si Jacuzzi, doar pentru adulţi.

De asemenea, Litoralul românesc este solicitat atât pentru Paşte, cât şi pentru 1 Mai, iar tarifele pornesc de la 200 lei/noapte/persoană

"În mod tradiţional, litoralul nu este neapărat o destinaţie pentru vacanţa de Paşte, ci pentru minivacanţa de 1 Mai, care anul acesta pică o săptămână mai târziu. Dar sunt foarte mulţi români dornici să vadă marea la finalul lunii aprilie şi de aceea şi hotelurile de pe litoral s-au pregătit cu pachete speciale pentru sărbători. Sunt variante care includ doar cazare cu mic dejun, dar şi pachete all inclusive, care nu doar că oferă toate mesele, ci şi prânz festiv, întâmpinare cu bucate tradiţionale, activităţi pentru cei mici, dar şi acces la centrele spa, diverse proceduri de înfrumuseţare şi relaxare, locuri de joacă pentru copii. În ceea ce priveşte preţurile în staţiunile de pe litoralul românesc, ofertele de Paşte cuprind perioada 22 - 25 aprilie, deci 3 nopţi de cazare, iar tarifele minime sunt de la aproximativ 200 de lei/persoană, la hoteluri în Mamaia, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Olimp, Mangalia şi Vama Veche. Pentru pachete complexe, care includ mai multe servicii, 3 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele în Mamaia costă 3.000 de lei pentru două persoane", afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

În general, pentru vacanţa de Paşte trebuie să alocăm un buget ceva mai mare decât de 1 mai, pentru că şi pachetele turistice sunt mai consistente. Astfel, dacă de 1 mai vorbim de turişti care sunt interesaţi mai mult de distracţie şi atunci scopul este doar să aibă unde să se odihnească după o noapte albă, de Paşte sunt turişti din categoria familiilor cu copii, care vor şi mai mult confort, şi mese incluse şi eventuale activităţi specifice sărbătorilor, de aceea pachetele sunt mult mai consistente şi pornesc de la 1.000 - 1.100 de lei pentru două persoane. Ce includ? Două mese pe zi, activităţi pentru copii - de exemplu, vânătoarea de ouă pentru copii, prânz tradiţional, participare la slujba de Înviere, ateliere pentru cei mici, foc de tabără, muzică live, proiecţie de desene animate etc.

Pentru 1 Mai, pe litoral, în Mamaia, preţurile pornesc de la 243 de lei de persoană la un hotel din sudul staţiunii, de 2 stele, dar renovat, şi fără mic dejun, pentru 3 nopţi, în weekendul care include data de 1 mai. La 3 stele, tot în Mamaia, o persoană trebuie să plătească aproximativ 300 de lei pentru 3 nopţi. Dacă alegem sudul şi ne ducem către hotelurile din Venus, e şi mai ieftin - undeva la 180 de lei/persoană/3 nopţi cazare fără mic dejun, la 3 stele. La 4 stele, tot în Venus, la un hotel foarte frumos, pachet 3 nopţi ce include si mic dejun, costă puţin peste 300 de lei pentru o persoană, potrivit ofertelor transmise de touroperatorul Litoralulromanesc.ro.

De asemenea, pe litoral, de 1 Mai, vor reveni petrecerile. Festivalul Sunwaves va fi organizat între 28 aprilie şi 4 mai, deci iubitorii muzicii electro au toate motivele să ajungă la mare în acest interval. Şi cluburile îşi reiau activitatea şi e de aşteptat ca în perioada următoare să anunţe şi evenimentele pe care le vor organiza de paşte şi 1 mai, susţine touroperatorul, scrie Agerpres.

Adrian Voican, director general Bibi Touring Touroperator (membru ANAT), preşedinte APDT Prahova, susţine că în acest moment mai sunt camere disponibile pentru perioada Paştelui în staţiunile balneare în hoteluri cu piscine exterioare încălzite, dar şi în hotelurile de la malul marii sau din Delta Dunării. În prezent sunt oferte cu reduceri last minute de până la 15%, preţurile fiind similare cu cele de anul trecut.

Astfel, tarifele de Paşte în Delta Dunării pentru două nopţi de cazare cu demipensiune variază de la 500 lei/persoană la un hotel de 2 stele, până la 2.000 lei/persoană la un hotel de 4 stele. De exemplu, sunt pachete cu prânz în aer liber, prânz la Sulina şi degustare de vinuri. La un hotel de 4 stele din Delta Dunării situat în pitorescul sat Bălţenii de Sus din judeţul Tulcea un pachet de Paşte de 3 nopţi este 1.520 de lei/persoană/sejur şi cuprinde toate mesele, inclusiv cele festive, pascale. În plus, cei care achiziţionează pachetul de Paşte beneficiază în plus de o noapte gratuită cu mic dejun. De asemenea, la un alt hotel de 4 stele din Mahmudia pentru un sejur similar de 3 nopţi în aceeaşi perioadă, cu mese tradiţionale incluse, costă 1.480 lei/persoană.

Alin Burcea, CEO Paralela 45, a declarat, pentru AGERPRES, că pe litoral nu au fost deschise foarte multe hoteluri pentru perioada vacanţei de Paşte şi 1 Mai comparativ cu anii trecuţi, cererea pentru astfel de pachete fiind, de asemenea, mai scăzută.

"Cererea pentru vacanţe în România, până acum, este mai scăzută faţă de alţi ani. Nu sunt foarte multe hoteluri deschise pe litoral de Paşte şi de 1 Mai.(...) Toate pachetele pentru litoral au tradiţii pascale incluse, fie că este vorba despre masa de Paşte, fie de slujba de la biserica ori mănăstirea din zonă", a afirmat Burcea.

Pentru litoralul românesc, agenţia are în ofertă un sejur de 3 nopţi la Eforie Nord, la un hotel de patru stele la preţul de 619 euro în regim demipensiune. Turiştii sunt primiţi cu cozonac şi ouă roşii după Slujba de Înviere, prânz festiv de Paşte cu produse tradiţionale românesti, degustare de vinuri locale, muzică live şi tombolă, voucher SPA în valoare de 50 de euro/persoană/sejur, acces gratuit la Aqua Delight/zi timp de 90 minute, acces la piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol, saune, fitness şi jacuzzi.

Un alt sejur al agenţiei pe litoral este în Mangalia, la un hotel de trei stele, care costă 1.700 de lei pentru 3 nopţi, cu all inclusive.

Pentru Delta Dunării, Paralela 45 are în ofertă Mahmudia, pensiune de patru stele, la 955 de lei/persoană/3 nopţi cu mic dejun, gustare pascală pe 24 aprilie, excursie în Delta Dunării, Sulina, hotel de trei stele la 1.201 lei/persoană/5 nopţi cu mic dejun şi Crişan, resort Spa de cinci stele, 314 euro/persoană/3 nopţi cu mic dejun, prânz şi cină pascală.

Gabriela Oprea, sales manager al touroperatorului Accent Travel & Events, a precizat că, faţă de 2021, numărul rezervărilor şi al ofertelor lansate pentru vacanţa de Paşte din acest an este mult mai mare, deşi preţurile au crescut cu peste 10 procente.

"Deşi în anul 2021 sărbătoarea de Paşte a coincis şi cu mini vacanţa de 1 Mai, numărul rezervărilor, de peste 40% până la acest moment, şi numărul ofertelor lansate în acest an este mult mai mare. Tarifele aplicabile în anul 2022 au fost majorate cu 10-15% faţă de anul precedent. În portofoliul agenţiei noastre se regăsesc oferte începând de la 224 de lei/persoană/sejur cu două nopţi de cazare, hotel 3 stele, pentru litoral, 556 de lei/persoană/sejur cu trei nopţi de cazare, cu fişă cont de 60 lei, sau 1.534 de lei/persoană/sejur cu trei nopţi, cu pensiune completă şi mese festive, hotel 4 stele pentru Delta Dunării", a spus Gabriela Oprea.

joi, 14 aprilie 2022278
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
Comentarii
mai mult...Economic
6 iul 00:00EconomicRaport CNSM: Sectorul bancar din România a rămas profitabil în contextul crizei pandemice

Sectorul bancar din România a rămas profitabil în contextul crizei pandemice, înregistrând un rezultat financiar...158

6 iul 00:00EconomicAmCham: Este nevoie de modificarea sistemului fiscal; ar trebui să ne întoarcem la cota unică din 2004174
6 iul 00:00EconomicHotelierii europeni se luptă pentru a face rost de angajaţi, nu este nevoie de experienţă sau CV202
6 iul 00:00EconomicCât va dura să depăşim obstacolul inflaţiei

Inflaţia a revenit la niveluri care nu au mai fost înregistrate în multe ţări dezvoltate din anii '70 şi '80....185

6 iul 00:00EconomicEurostat: Inegalitatea veniturilor variază semnificativ în rândul statelor membre ale Uniunii Europene175
6 iul 00:00EconomicFranţa îşi intensifică anchetele în sectorul alimentar pentru a-i contracara pe profitori154
5 iul 00:00EconomicINS: Economiile au reprezentat în medie pe o gospodărie 807 lei lunar, în 2021

Economiile au reprezentat anul trecut, în medie, pe o gospodărie 807 lei lunar, ceea ce a însemnat 14,2% din...253

5 iul 00:00EconomicFondurile de pensii facultative aveau active de 3,33 miliarde lei în mai, în creştere cu 5%270
5 iul 00:00EconomicPreţurile producţiei industriale s-au majorat cu 46,6% în mai253
5 iul 00:00EconomicBursa de la Bucureşti a pierdut 4,71 miliarde de lei la capitalizare, săptămâna trecută

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut 4,714 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 2,38%, săptămâna...258

5 iul 00:00EconomicBanca Europeană de Investiţii va ajuta la reconstrucţia Ucrainei239
5 iul 00:00EconomicGermania va introduce o nouă taxă în facturile la gaze ale tuturor consumatorilor305
Vremea
30.5°26.8° - 30.5° miercuri, 6 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 47%
Vânt: 5.03 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
6 iul 21:36SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...334

6 iul 21:36SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, calificat fără emoţii în finala de la 200 m liber la Otopeni

David Popovici, dublu campion mondial de seniori, s-a calificat cu al doilea timp în finala probei de 200 m liber,...320

6 iul 21:34SportBaschetbalista americană arestată în Rusia îi scrie lui Joe Biden din închisoare

Starul baschetului feminin din SUA și, totodată, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din lume, Brittney...774

6 iul 21:35SportUn fotbalist din Premier League și al naționalei Angliei a fost arestat pentru viol

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat...471

Local
6 iul 23:43LocalBărbat în pericol de înec, la Techirghiol

Serviciul Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină marți, 5 iulie, în Techirghiol, la Zarguzon, acolo...675

6 iul 23:43LocalPompierii români intervin pentru stingerea unui incendiu la nord de Atena

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează marţi că 28 de pompieri români cu trei maşini de stingere...357

6 iul 23:43LocalPrimele semnale ale crizei imobiliare: prețurile apartamentelor au scăzut în ultima lună

716

6 iul 23:42LocalAcesta este secretul pentru alegerea celui mai bun Crock Pot

Mesele gătite acasă sunt adesea prima victimă a unui program agitat. Dar dacă nu sunteți dispus să sacrificați...350

6 iul 23:42LocalAnunț al Societății Termoficare, legat de procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică

Începând cu data de miercuri, 06 iulie 2022, până vineri, 08 iulie 2022, reprezentanţii asociaţiilor de...459

6 iul 23:12LocalCopiii ucraineni nu vor mai putea face şcoală în limba maternă la Constanţa

Şcoala ucraineană de la Constanţa ar putea fi închisă şi sute de copii refugiaţi din calea războiului ar...2099

6 iul 23:44LocalRAEDPP continuă reparația imobilelor din zona peninsulară

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța continuă seria reparațiilor imobilelor...375

6 iul 23:44LocalInspectorii ITM, acțiuni de control în domeniul construcțiilor

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege cât și prin Programul Cadru de...452

6 iul 23:44LocalBeți și fără permis, pe drumurile din Constanța

476

Politică
6 iul 00:07PoliticăIohannis: Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în prezent nu există "un plan" pentru România de a intra...313

6 iul 00:06PoliticăIohannis: Este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că "este nevoie de revizuirea şi modernizarea Constituţiei", dar acest...279

6 iul 23:28PoliticăAUR solicită BNR scăderea dobânzilor

283

6 iul 00:07PoliticăGeoană: NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda

NATO nu are în vedere desfăşurarea de întăriri în Suedia şi Finlanda după ce aceste două state vor deveni...250

6 iul 13:40PoliticăIohannis: Nu putem să dăm toţi banii pentru a subvenţiona preţul la benzină şi să nu facem investiţii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că statul român nu poate aloca toţi banii pentru a compensa...539

6 iul 00:06PoliticăOrban: Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionari, în românii cu venituri independente

Guvernul loveşte în micii întreprinzători, în acţionarii companiilor, în românii care obţin venituri din...342

6 iul 23:28PoliticăGabriela Firea anunță corectarea unei legi strâmbe și odioase

Ministrul Familiei, Gabriela Firea anunţă că părinţii copiilor cu afecţiuni grave - precum boli ale structurilor...470

6 iul 23:34PoliticăCurtea Europeană de Justiție nu va fi sesizată în dosarul Hidroelectrica, în care apare și Elena Udrea

DNA a primit răspuns negativ din partea magistraților Curții de Apel București la cererea de sesizare a Curții...376

6 iul 23:29PoliticăProiect: Impozitul specific va fi abrogat

773

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7192

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4179

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2581

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4014

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4367

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3380

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5783

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2741

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3020

Monden
6 iul 00:00MondenLindsay Lohan s-a făcut fată cuminte! Cu cine s-a căsătorit în secret

Lindsay Lohan, în vârstă de 36 de ani, este gata să lase trecutul întunecat în urmă și să înceapă o nouă...251

6 iul 00:00MondenCelebrul Woody Allen se retrage din lumea filmului, după acuzațiile sexuale?

Într-o apariție rară în spațiul public, regizorul și scenaristul Woody Allen, câștigător al premiului Oscar,...165

6 iul 00:00MondenTom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

280

6 iul 00:00MondenRomanița Iovan a spus „DA”, în secret! Iubitul a cerut-o în căsătorie: „După 14 ani...”

Romanița Iovan a făcut marele anunț și a povestit că, după 14 ani de relație, iubitul ei, avocatul Iulian Gogan a...313

6 iul 09:37MondenRicky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un...273

6 iul 00:00MondenKim Kardashian, rateu de sute de dolari! O clientă a rămas cu gura căscată, iată ce a pățit

Kim Kardashian este fondatoarea brandului Skims care face furori la nivel global, având în vedere piesele comode și...273

6 iul 00:00MondenMarcel Iureş, omagiu lui Ion Caramitru: 'Sunt oameni care au în buzunarele lor binele făcut de Pino'

Gala Premiilor UNITER 2022, ediţia a 30-a, care anul acesta îi este dedicată lui Ion Caramitru, are loc la Palatul...250

6 iul 09:16MondenHBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a decis că este timpul să facă economii şi a oprit producţia de conţinut local din multe...188

6 iul 09:08MondenFilmul "Faithless", al cărui scenariu a fost scris de Ingmar Bergman, va fi adaptat într-un serial TV

147

Mapamond
6 iul 00:10MapamondSuedia și Finlanda au semnat protocolul de aderare la NATO

Suedia și Finlanda sunt așteptate au semnat marți protocolul oficial pentru aderarea la NATO. Cele două țări...326

6 iul 23:31MapamondGuvernatorul din Odesa le cere rușilor să capituleze

Două rachete rusești au lovit săptămâna trecută un bloc de apartamente cu mai multe etaje și un centru de...407

6 iul 23:31MapamondVladimir Putin se răzbună pe Recep Erdogan

1020

6 iul 23:33MapamondRăzboiul din Ucraina: un soldat francez în vârstă de 20 de ani a fost ucis în luptele de la Harkov

Un al doilea soldat francez a murit în luptă în Ucraina. Potrivit RTL, Adrien D., în vârstă de 20 de ani, a fost...333

6 iul 23:33MapamondKadîrov a regizat o scenetă ridicolă despre o falsă capitulare a Ucrainei

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a angajat un actor care să joace rolul lui Volodimir Zelenski într-o scenetă în care...450

6 iul 23:33MapamondÎn timp ce rușii 'denazifică' Ucraina, Serghei Lavrov se afișează alături de o zvastică

Rusia numește războiul din Ucraina ”operațiune specială”, iar scopul declarat al acestei misiuni este...523

6 iul 23:32MapamondItalia a decretat stare de urgență din cauza secetei

Italia a declarat luni stare de urgenţă în cinci regiuni din nord şi a anunţat deblocarea unui fond de 36,5...400

6 iul 23:32MapamondUn tânăr sub 20 de ani a provocat măcelul de la parada de Ziua Americii. Video

Cel puţin şase persoane au fost ucise, iar alte 24 au fost rănite într-un atac armat, luni, în nordul Statelor...1232

5 iul 13:52MapamondBătaie cruntă între muncitori români și ucraineni, la o fermă

2171

Sănătate
6 iul 00:00SănătatePenurie de medici în Germania după noul val Covid-19: totul ar fi început după un eveniment

Spitalele din landul Schleswig-Holstein, situat în nordul Germaniei, se confruntă cu o penurie severă de personal...194

6 iul 00:00SănătateOrganizaţia Salvaţi Copiii: Fenomenul mamelor minore, unul cronicizat în România

Fenomenul mamelor minore este unul cronicizat în România, susţin reprezentanţii organizaţiei Salvaţi Copiii, fiind...157

6 iul 00:00SănătateLaboratorul francez Sanofi va distribui 30 de tipuri de medicamente pentru ţările sărace

162

6 iul 00:00SănătateAtenție! Ibuprofenul ar putea afecta grav rinichii; simptomele pot apărea la glezne

Crampe sau dureri menstruale, febră sau inflamație, migrene sau disconfort cauzat de artrită: nu-i nicio problemă!...218

6 iul 00:00SănătatePrimele simptome că ai tiroida „leneșă.” Tot organismul are de suferit

Hipotiroidismul este o afecțiune des întâlnită mai ales la femeile de peste 55 de ani, o boală în care glanda...263

6 iul 21:42SănătateRafila: Există suficient vaccin în depozite, avem peste opt milioane de doze şi la medicii de familie

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că activitatea de vaccinare anti-COVID se va derula prin...171

6 iul 00:00SănătatePremieră: O pacientă care suferă de 14 ani de diabet a primit o pompă cu insulină

O pacientă care suferă de diabet zaharat de mai bine de 14 ani și care era dependentă de injecțiile cu insulină a...174

6 iul 00:00SănătateMS: 7.726 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în ultima săptămână, aproape dublu faţă de perioada precedentă

Un număr de 7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în perioada 27 iunie - 3...171

6 iul 00:00SănătateMS: 52 de persoane cu COVID-19 - la terapie intensivă; 16 decese raportate în ultima săptămână

171

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT