REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Rihanna, apariție provocatoare la un restaurant din Los Angeles. „Nu o să-mi fie rușine de asta“

Rihanna, apariție provocatoare la un restaurant din Los Angeles. „Nu o să-mi fie rușine de asta“

Replica API 12 mai 2022 | 00:00 713

Rihanna nu se dezminte și atrage din nou toate privirile cu o nouă ținută mult prea incendiară pentru o femeie însărcinată.

Cea mai bogată artistă din lume chiar „strălucește luminos ca un diamant”. În așteptarea primului copil, vedeta născută în Barbados continuă să se îmbrace de parcă n-ar avea o burtică mai mult decât proeminentă.

„Când am aflat că sunt însărcinată, mi-am spus că în niciun caz nu voi merge la cumpărături pentru gravide. Îmi pare rău, dar este mult este prea distractiv să te aranjezi frumos. Nu voi lăsa acea plăcere să dispară doar pentru că trupul meu este în schimbare", a declarat recent Rihanna pentru revista Vogue, citează click.ro.

Cum s-a îmbrăcat Rihanna la ultima ieșire în oraș?

Deși e pe cale să aibă primul copil alături de iubitul A$AP Rocky, vedeta și-a continuat seria de ținute extravagante, de Ziua Mamei. Rihanna a ieșit la cină cu partenerul ei, într-un outfit argintiu care abia reușea să-i acopere părțile feminine. Momentul inedit s-a petrecut la un restaurant faimos din Santa Monic, Los Angeles.

Vedeta a avut accesorii din diamante, o geantă strălucitoare Balenciaga, care costă 2.300 de dolari, și tocuri Christian Louboutin, a căror valoare se ridică la 1.295 de dolari, conform Pagesix.com.

„Sper să reușim să redefinim ceea ce este considerat «decent» pentru femeile însărcinate. Corpul meu face lucruri incredibile chiar acum și nu o să-mi fie rușine de asta. Acest moment ar trebui să fie unul de sărbătoare. Până la urmă, de ce ar trebui să-ți ascunzi sarcina?", a declarat artista în vârstă de 34 de ani.

Rihanna: „Sper să reușim să redefinim ceea ce este considerat «decent» pentru femeile însărcinate”

Starul și-a făcut deja un obicei din aceste apariții exotice, din momentul în care a dezvăluit în luna februarie că este însărcinată.

Rihanna și Rocky, în vârstă de 33 de ani, au stârnit recent zvonuri legate de o posibilă nuntă, după ce s-au căsătorit în povestea din videoclipul ultimului single lansat de rapper. Cei doi formează un cuplu de la începutul anului 2020, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272