REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Roata lui FĂGĂDĂU a iscat SCANDAL şi la EFORIE

Roata lui FĂGĂDĂU a iscat SCANDAL şi la EFORIE

Replica API 29 iunie 2021 | 00:53 8169

Roata panoramică ce a stârnit zeci de controverse la Constanța nu a scăpat de acest blestem şi duce tradiţia mai departe. După ce, la jumătatea lunii iunie, faimoasa roată a lui Făgădău, fostul primar al Constanței, a fost mutată în sudul litoralului, mai exact la Eforie, iată că acum există voci care acuză că pentru montarea acesteia în noua locaţie au fost tăiaţi mai mulţi copaci. Contactat de reporterii Replica, primarul Robert Şerban a infirmat zvonurile.

Roata a iscat scandal şi la Eforie

Primarul din Eforie, Robert Șerban, vrea să atragă turiști în stațiune, așa că roata panoramică a lui Făgădău ca fost montată în ograda sa. După cum bine se știe, roata nu a avut viață lungă la Constanța, actuala administrație PNL hotărând desființarea acesteia din cauza lipsei autorizației de funcționare. Se pare că nici la Eforie situaţia nu este roz, tradiţia fiind dusă mai departe. Există voci care afirmă că un adevărat scandal s-a iscat printre iubitorii de natură întrucât, pentru montarea faimoasei roţi, mai mulţi copaci sănătoşi au fost puşi la pământ. Amintim că aceasta a fost montată în zona Hotelului Brad din Eforie Nord, la mijlocul lunii iunie.

sursă foto: Media TV

Primarul din Eforie a devenit sarcastic

Reporterii Replica au luat legătura cu primarul din Eforie care s-a arătat deranjat de întrebarea ce i-a fost adresată. Reporterii i-au cerut un punct de vedere cu privire la zvonurile despre tăierea copacilor, iar răspunsul primarului a fost unul sarcastic: “Afectează stratul de ozon. Roata a fost amplasată într-o parcare asfaltată de 20 de ani”, a transmis primarul.

sursă foto: Media TV

Amintim că roata panoramică a fost pusă în funcțiune la sfârșitul lunii iunie 2020, iar la eveniment a participat doar o parte a presei din Constanța. Reprezentanții primăriei au motivat că totul a fost în grabă, că așa și-a dorit investitorul, iar invitația jurnaliștilor s-a făcut telefonic.

Aceasta a fost denumită de către fostul edil al municipiului, Tomis Eye, iar preţul unui bilet a fost de 20 de lei, pensionarii având reducere de 50%. Roata are o înălţime de 36 de metri, 26 de gondole cu capacitatea de 6 persoane/gondolă, dintre care una destinată persoanelor cu dizabilităţi, iar alta VIP-urilor.

Citeşte şi:

Robert Șerban, de la EFORIE, vrea să atragă TURIȘTI cu ROATA lui FĂGĂDĂU

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUNT DE 30 DE ANI LA EFORIE SI NIMENI NU A FACUT NIMIC , IN AFARA DE ROBERT !!!!! NUMAI ZIC CA NICI NU L AM VOTAT PE EL !!!
0
1
Ovi al meu a furat de a rupt si nimeni numai comenteaza
1
2
Ene Victor, tu nu prinzi valul 4.
2
0
Referitor la copaci . . Steluta de laGarda de Mediu s-a sesizat? Ca doar ii este prietena lui Robert.
4
0
cu toto si puscariasu ala del cauta camatari din spania au distrus orasul eforie o sa zaceti in puscarie pe viata
7
1
iar drogatul de roby haha. mi e mila de turistii care se duc la eforie, un santier si o mizerie de ani de zile, nicio schimbare, acelasi drogat la putere care alimenteaza conturile surorii. o mica mafie sustinuta de interlopi puternici. roby fara ajutoare e un nimeni. cu ajutoare, e un nimeni tinut de manuta.
5
1
Oricat bine are face actualul edil al Eforiei, noi, PSD-istii vom fi impotriva lui, pentru ca asa suntem noi crescuti sa ciugulim si noi, daca nu ciugulim suntem impotriva
8
4
GRIVITA ROSIE IE PLINA DE GROPI DE MAI BINE DE 5 ANI DOMNUL DROGAT PRIMAR A FACUT STRAZILE PARALELE CU GRIVITA LA AIA CARE AU VOTAT PNL ISI BATE JOC DE RESTUL DE OAMENI UN DROGAT INFECT
9
5
vrem sa vedem autorizatia de functionare si garantia
8
3
Pe strada Grivitei din Eforie Nord stratul de praf si pietris are 5 cm.Domnule primar turistii de pe strada asta sunt invaluiti la propriu in nori de praf!!!!!!!
13
0
Pun si eu ointrebare: Aceasta "Roata" are A U T O R I Z A T I E ?!!!!! Poate se sesizeaza "Cineva" !
10
5
Mutam roata la Cotroceni !
5
1
Au taiat toti copacii din centru pe partea cu profi nu mai este pic de umbra
11
2
este foarte buna roata am 70 de ani si am fost la constanta pe faleza la plimbare co roata bravo ROBERT ESTI DE VIITOR RESTU LA PENSIE AVEM SI NOI NEPOTI VENIM LA EFORIE SUCCES
6
12
De ce sa pastram ceva frumos in Cta, mai bine distrugem! Daca ne luam spaga aferenta nu o mai desfiintam...
20
1
Toaletati toti copacii din statiune , sa arate ult mai frumos, dle primar. Politia locala sau nationala numai lasati sa se parcheze masinile exact in sensul giratoriu de la IMPERIAL, ca numai putem trece prin sensul giratoriu De ce nu da-ti amenzi celor care parcheaza Dnu NASTASE ADRIAN , de la politia locala, ca sunteti adus in acesta functie sa faceti ordine in statiune, nu numai pe plaja?? Asta nu intra in atributiunile dumneavoastra?? sau inchideti ochii si va faceti ca nu vedeti .... Maimutele alea de la locala mai bine se plimba pe faleza cu telefonul in mana,in loc sa stea acolo
19
0
Io zic sa mute roata acolo de unde vine Fagadau, la Altin Tepe in Tulcea. Acolo s-o duca
13
13
Copacii nu cresc pe asfalt,poate numai gazonul lui fasole.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468