REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Roman (PNL): Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt

Roman (PNL): Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt

Replica API 19 mai 2020 | 00:00 1062

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, luni, că, dincolo de războiul cu pandemia, mai este de dus un război, cel cu "ciuma roşie", susţinând că românii ţin minte ceea ce a făcut PSD.

Florin Roman

"Gândiţi-vă, dragi români, cum ar fi arătat România cu Dăncilă şi cu Liviu Dragnea. Mi-am amintit despre tâlharii şi violatorii pe care i-aţi lăsaţi pe străzi să omoare români. Mi-am amintit despre bătaia de joc a românilor de la secţiilor de votare.(...) Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte pe care le-aţi făcut şi le-aţi pus împotriva Diasporei atunci când nu era nicio pandemie. Vreau să ţineţi minte şi dumneavoastră, cei din PSD, că nu am uitat lucrurile acesta nici noi şi nici românii", a afirmat Roman, la şedinţa în care premierul Ludovic Orban a prezentat măsurile economice.

Pe de altă parte, Roman a punctat că situaţia de astăzi este excepţională.

"Facem ceea ce putem astăzi într-o situaţie excepţională, nu este o situaţie normală. Dumneavoastră vorbiţi de economie când ne-aţi lăsat ca ultima ţară din UE. Voi vorbiţi de responsabilitate? Vă amintiţi de 10 august când băteaţi românii în stradă, când i-aţi gazat? Dacă nu vă amintiţi, o să vă amintim de fiecare dată aceste lucruri pentru că dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un război de dus. Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt", a adăugat Roman, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
roman este unul singur,javra de jidov care a inceput distrugerea economiei nationale si implicit a tarii,la carpa asta, tot de sters la cur spunetii florin
1
0
Daca e sa fim obiectivi,cei din PDL redenumit azi PNL au vorbit si actionat exact dupa model sovietic,ei fiind de fapt apropiati de ce numea Hitler ciuma rosie. Da,termenul de ciuma rosie a fost introdus de propaganda nazista,ei nazistii fiind tot o ciuma. Adevarul este ca politica romaneasca se limiteaza la datul la gioale nu are nimic comun cu progresul tarii si oamenii din politica sunt majoritari niste terchea-berchea,asta in toate partidele.Patriotii si cei cu educatie aleasa sunt calcati ,striviti,nu au loc la conducere pe nicaieri.Populatia se degradeaza moral,nu mai judeca,se lasa dusa
3
0
Din pacate s a mers prea departe. Acest tip de discurs care infiereaza oponentii politici este unul total distructiv pentru tara, antidemocratic si denota subcultura la care s a ajuns. Tot aici am fost cand in campaniile electorale trecute cei din partide promiteau tanspe sute de Km de autostrada , iar dupa ce erau alesi, ii pufneau rasul cand erau intrebati de autostrazi. Macar atunci minteau si atat, acum au tendinte fascistoide.
2
3
Nici voi nu sunteti departe, stai linistit.Aceleeasi metehne, doar culoare difera....
3
2
Care incita la atata ura nu-l vede nimeni?Oameni ca asta nu au ce cauta nu numai in politica ci si in viata de zi cu zi! Ar trebui eliminatu definitiv!
4
3
la treaba nu gara gara, s-a se vada ceva palpabil, vorbe goale ne am saturat , idei destepte , aplicate in fapte bune si cu sens , tara geme de minciuna, cearta , hotie , corupere , castig usor din politicul vorbelor ...goale !
4
1
Incepeti cu cei dintre voi ....mereu v-ati aliniat lor !
6
2
muia e inceputul ! Urmarea e exterminarea. Numai asa scapam de pesedei si de prostii de sub mine !!!
4
5
Asta incita la genocid. Alt analfabet functional. Din ce vagauni i-a scos pe astia?
4
3
cu ac si lama
4
3
asa, asa, zi-le ca le zici bine. Mai e un pas pana la mitraliere si sarma ghimpata, nu va lasati futuva-n gura
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212