REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

România înregistrează primele succese, iar Petre Daea dovedește că e fruntaș și la Bruxelles: A închis, deja, patru dosare

România înregistrează primele succese, iar Petre Daea dovedește că e fruntaș și la Bruxelles: A închis, deja, patru dosare

Replica API 25 ianuarie 2019 | 01:04 434

România are deja rezultate în domeniu, pentru că la ora actuală au fost închise patru dosare, unul dintre acestea fiind cel care viza practicile comerciale neloiale, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, la finalul dezbaterilor din Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală (AGRI) a Parlamentului European.

"O zi plină, într-un marş al zilei, să spun aşa, pentru ca iată deja avem rezultate în domeniu. Deja la această oră sunt patru dosare pe care le-am închis din punctul nostru de vedere, punându-le pe drumul acesta tehnic de prelucrare şi apoi de aprobare. Aici este vorba de practicile comerciale neloiale, o directivă foarte importantă care vine din dezbaterile programate şi desfăşurate în preşedinţia austriacă, dar care acum a trecut prin mâna noastră şi a pornit la Parlament.

De asemenea, reglementările privind peştele spadă şi GFCM (Comisia Generală pentru Pescuit în Marea Mediterană n.r.) în domeniul piscicol...Iată cum ne putem măsura efortul prin rezultatele pe care le-am obţinut până acum.

Vom continua în acelaşi ritm zilnic de muncă, pentru că aici suntem la negocieri, dar grupele noastre de lucru cu experţii sunt la treabă, sunt în trialoguri, fac muncă specifică în acest domeniu şi îşi concentrează eforturile pentru a avea rezultatele pe care ni le-am propus", a spus Daea, scrie agerpres.ro, conform stiripesurse.ro.

El a precizat că interesul major evident pentru Politica Agricolă Comună (PAC) s-a putut vedea în această după-amiază "în sala arhiplină, cu sute de participanţi", din comisia AGRI, "în care nu am putut zări locuri goale".

"Am fost eu în ţinta întrebărilor multiple din diverse locuri şi diverse zone de interes, mă gândesc la cele peste 30 de întrebări care mi-au fost adresate după ce am prezentat priorităţile, pentru a cunoaşte care este poziţia preşedinţiei privind PAC, ştiindu-se că acum o desenăm politic din 2021 până în 2027. Ea va sta la baza activităţii fermierilor, pe care ei o aşteaptă cu foarte mult interes, de aceea numărul mare de întrebări şi dezbaterile pe măsură", a precizat şeful MADR.

Potrivit sursei citate, politica comună în domeniul pescuitului, discutată în Comisia de pescuit în această dimineaţă, a suscitat de asemenea un interes major.

"S-a văzut o preocupare foarte largă, au fost teme specifice, multe, puse în dezbatere şi am constatat aceeaşi preocupare, aceeaşi grijă de a colabora cât mai repede şi mai bine cu putinţă, pentru că toată lumea se aşteaptă să încheie cât se poate de repede anumite dosare pe care le avem în analiză şi în portofoliul nostru de discuţii şi la nivelul Consiliului de Miniştri", a adăugat oficialul român.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii ca Kovesii le-ar trebui romanilor cinstiti ca sa de-a de pamant cu toti HOTII care ne rad in nas acum cand ministrul toader, sluga lu dracnea ii scoate din puscarii pe toti mafiotii. Raman HOTII cu banii furati noua si ne rad in nas. Asta-i bataie de joc si, Romanii in curand nu vor mai indura batjocura si-or sa se revolte cu atata furie de n-o sa-i mai scape nici Dumnezeu pe toti HOTII! Acum, slugile lu DRACnea , CCR si MJ Toader, fac jocurile HOTILOR dar vor plati si ei cu varf si indesat..Sa tina minte slugile psd-ului, mamaliga explodeaza! Nici Ceausescu nu a crezut....
3
0
Multi imbecili in acest guvern dar si mai multi imbecili lasa comentarii pe aici! Deci muie psd si muie imbecilior de aici!
5
0
Muie tie, analfbetule Altceva nu potzi ? Impotentule
0
5
dae oaia si potaia,muiepesde
6
0
SA ITI FUT POZA BAI!!!NU TI E RUSINE SA FACI POZA CU MIELUL IN BRATE?
10
1
boule , nevasta lucreaza in agricultura , suge pula magarilor care insotesc oile ! tu nici de cioban nu esti bun , ai sida , imbolnavesti oile !.....esti zoofil !
1
11
crapa opozitia de ciuda, cu oi, cu cormorani ,ce a facut ,ce nu a facut DAEA ,agricultura romana se misca bine ,daca continua si programul ambitios cu irigatiile o sa crape postacii opozitiei de ciuda ca nu mai au ce cacat sa manance, doar cel de la oile lui Daea!
4
11
Ct de jos mai poate cobora PSD? Au ajuns de-alde neica nimeni, toti numai golani si penali sa conduca un asa partid! Unul mai hot ca altul, unul mai penal ca altul..nicolicea, ciordache, serban nicolae, codrin stefanescu, radulescu mitraliera..Mai mare rusinea pe greii PSAD care au muncit sa ridice un partid si astia sterg cu ei si cu munca lor pe jos!
13
2
lasa ma postac obosit ca muncesti tu pentru tara, la tastatura
9
2
prostul care a comentat mai jos nu a muncit niciodata pentru tara , este un pierde vara
2
17
petrica, baga-ti-as cormoranii-n cur !!! Cu pene cu tot. Si cu piscina cu tot ! Daca pana acum radeam numai noi de ei acum rade o lume intreaga ! Muie analfabetii pesedei cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108