REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

România, sub ALERTĂ de CORONAVIRUS! O profesoară, izolată la spital

România, sub ALERTĂ de CORONAVIRUS! O profesoară, izolată la spital

Replica API 7 februarie 2020 | 17:45 343

România se află sub alertă de coronavirus. O româncă suspectă de coronavirus a fost transferată de urgență de la Suceava la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș".

Pacienta a fost în Kunming, China. A venit cu avionul de la Londra, la Suceava, în data de 1 februarie, iar pe data de 2 februarie a început să aibă primele simptome. Femeia este profesoară de engleză, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa declare la aeroport in Hong Kong sau Londra ca venea din China. Daca testul este pozitiv acum toate persoanele din cele doua zboruri si alte persoane cu care a intrat in contact trebuie testate sau cel putin bagate in carantina. Asa este cand esti ignorant si te gandesti numai la tine.
2
1
Cinstit era, ca dna "profesoara" sa declare la sosirea in tara, faptul ca s-a intors din China si nu din Anglia , cum a declarat la aeroport .Asta ne mai lipsea, gripa chineza! In rest le aveam pe toate.
6
1
esti doar un pesedist antenist jegos care n-a iesit in viata lui din jegul in care sta in romania aia sunt cu 100 de ani inaintea teleormaului care iti da tie excroci gen dragnea si olguta .mergi si pupa niste moaste si bea apa in care s-a spalat spagoveanu ,nu merge la spital ,fati cruci primitivule si asteapta sa-ti de pesedeu 50 lei la pensie imputitule .ai fost tu in hong kong sa vezi cum e ? latraule antenist
4
9
Acum cei care au fost sa pape serpi sa o suga frumos
4
4
Ce sa cauti intr o tara de nespalati aglomerati care mananca si cacat daca e viu si misca?Se le iau Dinastia Ming in salamul Carpati de 500 g.La fel si in India,Thailand,Vietnam,Hong Kong, n ai ce sa cauti decat in cazul in care iti plac prostituatele infantile,mancarea infestata,apa plina de bacterii,mirosuri si mai nou TRENDUL INTERNATIONAL PAGANO-Eretic numit Yoga!Ce sa iti zic?Cam mare trecerea de la Buda din fundul curtii la Buda zeul pizdii gras,era sa o uit pe SHIVA care tine in maini mai mult secera si ciocanul pe langa altele!
11
7
Sa mai suga pl la chinezii
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468