REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Russell Crowe a asistat la proiecţia noului său film la Vatican

Russell Crowe a asistat la proiecţia noului său film la Vatican

A.F. 20 octombrie 2022 | 00:00 269

Noii recruÅ£i din forÅ£ele de poliÅ£ie ÅŸi din Garda ElveÅ£iană de la Vatican au fost trataÅ£i cu bere ÅŸi pop-corn luni seară, cu ocazia unei proiecÅ£ii speciale a noului film "The Greatest Beer Run Ever", ÅŸi au totodată posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu unul dintre starurile acestei pelicule, actorul Russell Crowe, informează Reuters.

Russell Crowe

Russell Crowe, prezent în această perioadă în Italia cu ocazia Festivalului de Film de la Roma, s-a deplasat în mica sală de proiecÅ£ii de la Vatican - care numără doar 50 de locuri - pentru a-i saluta pe spectatori între două difuzări ale acestui film, citează Agerpres.

Pelicula are o acÅ£iune plasată la New York ÅŸi în Vietnam în 1967 ÅŸi se bazează pe povestea reală a lui John "Chickie" Donahue, care le aducea cutii de bere prietenilor săi aflaÅ£i pe frontul din Vietnam pentru a le ridica moralul.

Personajul Donahue este interpretat de Zac Efron, iar Russelle Crowe joacă rolul fotografului de război Arthur Coates. Bill Murray interpretează un veteran din Al Doilea Război Mondial, care deÅ£ine un bar în cartierul Inwood din Manhattan.

Evenimentul de la Vatican a fost organizat de părintele Andrew Small, un oficial din Comisia Vaticanului pentru ProtecÅ£ia Minorilor, care a jucat un rol episodic în acea peliculă, interpretându-l pe preotul unei parohii din acel cartier.

Această comedie cu accente dramatice vorbeÅŸte despre felul în care războiul a dezbinat profund familii americane, prieteni de pahar ÅŸi, într-un sens mai larg, societatea în sine.

Personajul Donahue poartă în film un rozariu pe care o mamă din cartierul Inwood l-a rugat să îl ducă fiului ei din Vietnam, însă acesta a fost ucis înainte de Donahue să îl găsească.

În timp ce filmul era proiectat luni seară, părintele Andrew Small a mers la reÅŸedinÅ£a din apropiere a papei Francisc, iar suveranul pontif a binecuvântat mai multe zeci de rozarii, ce au fost oferite persoanelor care au asistat la proiecÅ£ie.

Ulterior, Russell Crowe a vizitat Bazilica Sf. Petru şi a putut să admire de la foarte mică distanţă sculptura "Pieta" realizată de Michelangelo, după ce a primit permisiunea de a trece dincolo de geamul antiglonţ care izolează o zonă a bazilicii şi care protejează celebra capodoperă renascentistă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272