REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ryan Reynolds și-a supărat soția! Pe ce a cheltuit 3 milioane de dolari fără să o consulte

Ryan Reynolds și-a supărat soția! Pe ce a cheltuit 3 milioane de dolari fără să o consulte

Replica API 15 august 2022 | 00:00 1428

Ryan Reynolds și-a supărat soția! Motivul este unul pe care multe cupluri l-ar putea găsi familiar. Actorul a cheltuit o sumă semnificativă de bani fără să discute cu partenera lui de viață, celebra Blake Lively.

Ryan Reynolds, Blake Lively

Îndrăgitul star de la Hollywood a dezvăluit în această săptămână că a cheltuit 2,75 milioane de dolari fără să o anunțe pe superba lui soție. În timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live, actorul în vârstă de 45 de ani a precizat că nu a avut suficient timp să se consulte cu soția sa înainte de a da mâna cu noul său partener de afaceri.

Ei bine, starul din Deadpool s-a hotărât rapid să cumpere o echipă galeză de fotbal. Și nu oricare club, ci a doua cea mai veche echipă de fotbal din lume.

Împreună cu Rob McElhenney, actor și creator al filmului It's Always Sunny din Philadelphia, Ryan Reynolds a cumpărat pe Wrexham A.F.C. în februarie 2021. Singura problemă majoră, pe lângă achiziția neașteptată, a fost cea legată de comunicarea cu actrița Blake Lively.

„Am vești proaste și am vești foarte proaste. Vestea cu adevărat proastă este că aș fi cumpărat jumătate dintr-o echipă de fotbal de nivelul cinci din Țara Galilor”, i-ar fi spus Reynolds soției sale, conform Fortune.com, citează click.ro.

Foto: Facebook

Deși sunt căsătoriți din 2012 și au 3 copii împreună, această veste n-a fost chiar pe placul lui Blake Lively. Actrița se pare că a reacționat ca orice altă soție pusă într-o asemenea situație. Ryan Reynolds a glumit spunând că încă lucrează la rezolvarea acestei probleme.

Wrexham AFC este un club de fotbal profesionist din orașul Wrexham, Țara Galilor. Echipa evoluează în campionatul National League, al cincilea nivel al ligii engleze de fotbal.

Formația cumparată de Ryan Reynolds își are originile în 1864. Banii actorului au fost investiți în cel mai vechi club din Țara Galilor și a doua cea mai veche echipă de fotbal din lume.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108