REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

S-a făcut primul pas în vederea reabilitării Casei Căsătoriilor!

S-a făcut primul pas în vederea reabilitării Casei Căsătoriilor!

Andreea VREJOIU 21 ianuarie 2023 | 00:00 1653

Lăsată să se degradeze ani la rând, Casa Căsătoriilor din Constanța a ajuns o adevărată ruină. În prezent, autoritatea publică locală pare să fac primii pași pentru a-i reda frumusețea de altădată. Astfel, la finalul anului 2022, Primăria Constanța a semnat un contract cu societatea Holiday D’Sign Consult SRL, privind serviciul de elaborare a documentației tehnico-economice, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor, studiu topografic și geotehnic pentru creșterea energiei energetice a imobilului.  

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!

Societatea Holiday D’Sign Consult SRL câștigă contracte pe bandă rulantă în Constanța. După ce a câștigat proiectul de reabilitare a liceului Traian sau a Școlii Gimnaziale nr. 43 Constanța, firma din Ploiești se va ocupa și de elaborarea documentațiilor tehnico-economice aferente pentru ,,Creșterea eficienței energetice a imobilului Casa Căsătoriilor”. S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!

Primăria a încheiat contractul în acest sens la sfârșitul anului 2022. Valoarea totală a contractului este de 160.000 de lei, fără TVA.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!

Date despre societatea Holiday D’Sign Consult SRL

Societatea Holiday D’Sign Consult SRL a fost înființată în anul 2006 și are sediul social pe str. Italiană nr.16, din Ploiești.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!Adrian Dinu

Unic administrator și asociat al firmei ce are ca obiect de activitate – activități de arhitectură, este Adrian Dinu. În anul fiscal 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei, datorii de 461.822 lei, dar și 3 angajați.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!

Casa Căsătoriilor arată groaznic

Cuplurile hotărâte să își unească destinele sunt întâmpinate la Casa Căsătorilor de un peisaj dezolant. Curtea clădirii este o dărăpănătură care riscă să se surpe şi să se prăbuşească de pe dealul unde este construită.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!

Interiorul are aspect de casă părăsită, iar grupurile sanitare (cele care nu sunt defecte) par focare de infecție.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!
Băncile sunt rupte şi au vopseaua sărită, pereţii au varul scorojit, stâlpii de iluminat din fier forjat nu au mai văzut o vopsea de zeci de ani, iar becuri nu mai există de mult.

S-a facut primul pas in vederea reabilitarii Casei Casatoriilor!
Fântâna arteziană e şi ea într-o stare deplorabilă, crăpată şi cu bucăţi de ciment aruncate în ea. Interiorul arată la fel de dărăpănat, toaletele par nefolosite de câțiva ani buni. Per total... o clădire părăsită.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Merge un bloc machedonesc linga ea , desfiintam gradina de vara , ce ne trebuie !!!!
4
0
Primaria Constanta da unei firme 32 mii euro ca sa scrie niste hartii prin care se va aproba inceperea renovarii imobilului. Pai cu 30 mii euro puteau sa reabiliteze o parte din cladire. O mica parte e adevarat. Dar nu poti sa arunci atatia bani pentru niste hartii care vor fi aproape copy paste cu altele deja facute de a lungul timpului. Mai cititi o data cu atentie pentru ce documentatie se arunca 32 mii euro. Incredibil. Puteau fi cumparate materialele de constructie cu banii astia. Firma aia are 3 angajati. Platiti cu 1000 euro pe luna. Ca sa realizeze documentatia le ia fix o luna. Deci le ar fi ajuns 10 mii euro si ar fi spus si multumesc. Unde se intorc 20 mii euro? In buzunarele cui? Ale PNL? Ca 2000 euro se pierd in petreceri.
5
2
Casa nenorocirilor
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108