REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

S-a LUAT la BĂTAIE cu un STÂLP, din MOTIVE necunoscute! VIDEO

S-a LUAT la BĂTAIE cu un STÂLP, din MOTIVE necunoscute! VIDEO

Replica API 30 decembrie 2021 | 23:43 3750

Sărbătorile de iarnă sunt, pentru unii, prilej de consum exagerat atât de mâncare cât și de băutură. Este și cazul unui constănțean, care, în seara de 28 decembrie, la intersecția străzilor Dezrobirii și I.C. Brătianu, zona Cora, se lupta de mama focului cu un... stâlp. Inspirat probabil de filmele cu Van Damme, acesta luase la picioare un stâlp, care îi ieșise neinspirat în cale. Cu toate că temperatura era destul de scăzută, vajnicul karateka era îmbrăcat în pantaloni scurți și șlapi. ”Omul a venit pregătit pentru sport, probabil că vrea să dea jos sarmalele consumate de Crăciun” a declarat un om aflat în trecere prin zonă.

Băutură sau alte substanțe halucinogene

Cei care au trecut, în seara de 28 noiembrie, prin zona Cora, mai exact la intersecția străzilor Dezrobirii și I.C. Brătianu, au rămas uimiți de spectacolul oferit de un bărbat. Acesta lovea cu picioarele un stâlp, fără a ține cont că s-ar putea răni. Pe lângă violența aplicată stâlpului, bărbatul părea să nu țină cont de temperatura din termometre, fiind îmbrăcat destul de sumar, mai exact în pantaloni scurți și șlapi și o bluză de trening.”Bătaia” cu stâlpul a durat cam 1 minut, timp în care lumea trecea pe lângă el și se minuna de faptele bărbatului. Probabil că acesta consumase prea mult alcool sau chiar substanțe interzise.

Și-a băut și mințile

Părerile trecătorilor au fost împărțite, însă mai toți au considerat că bărbatul fie era băut fie drogat: ”Și-a băut și mințile domnule. Sau poate o fi consumat etnobotanice din astea. Auzi la el... să dea cu piciorul în stâlp. Cine știe ce alte probleme o mai avea” a exclamat un trecător.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi tineri santem viitoru tari. Sti ce zic? Sti s-au nu sti?
3
2
Lica, ce vrei sa faci cu sania aia? Lica - Samadau. HAHAHA ce-mi place glumele
5
0
Daca si asta mai e stire...sa ma kak in redactia voastra
8
1
Daca poti, cand esti singur la intuneric, da-i una si lasa-l... are martori, are ceva? Dar aici te-a vazut o lume intreaga. Ai inteles? Asa trebuie facut. Daca la nivelul acesta am ajuns, nu glumesc. Dam drumul la activare!
10
1
Nu asa, ba! Musca-l de mana!!!
10
0
Stalpul e de vina, el a lovit primul. Iohannis l-a zis sa dea! Am vazut eu.
10
0
Stalpul degaja o energie negativo-ostopo-cernobilibilubiardanicanizana. Sunt de parere ca stalpul o merita, a zis el ceva.
10
0
Tehnica marca replica: ca sa ai ce scrie mai mult de trei randuri, repeti aceleasi lucruri de minim doua ori! Vai de capul vostru!
11
1
Nu era Cupsa de la Ceronav ?
6
1
a iesit din tunelurile dacice sa ia aer .
11
1
acesti tineri,sunt viitorul...ei vor plati pensiile batranilor...tineti minte...este doar...INCEPUTUL...
15
2
nu cumva dezaxatul l-a intalnit si pe omul de sub podul de la cora .
5
6
... prafuiti de cocaina .
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468