REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-au înmulțit scormonitorii prin gunoaie în toate zonele din oraș! Video

S-au înmulțit scormonitorii prin gunoaie în toate zonele din oraș! Video

Cristina BĂRBUCEANU 3 decembrie 2022 | 00:00 1936

Platformele de gunoi din municipiul Constanţa ne înfăţişează grotescul în adevăratul sens al cuvântului. Mizerie împrăştiată de jur împrejur, oameni care se hrănesc, la propriu, din gunoi, somn de voie “la umbra” ghenelor. Periodic, constănţenii sesizează autorităţile, în timp ce firma de salubritate a oraşului reclamă, la rândul ei, că persoane neautorizate răscolesc gunoiul în căutarea resturilor alimentare dar mai ales a PET-urilor, lăsând în urmă o mizerie de nedescris. Imediat după plecarea autorităților, copiii problematici revin și astfel coșmarul locatarilor din unele zone ale Constanței parcă nu se mai termină.

Om al străzii răscolind gunoiul de la ghenă

Caută în gunoaie, dar și fac gunoaie

Constanța încă are și zone rău-famate, deși se încearcă eliminarea lor și ridicarea orașului la standarde europene. Dar poate că cele mai insalubre sunt ghenele de gunoi, și acest lucru nu doar pentru că acolo zac resturile menajere. Zona Far a devenit un imens tomberon „în aer liber” după ce mai multe persoane au escaladat platforma de gunoi din zonă, răscolind resturile în speranţa că vor culege PET-uri şi alimente, pe care să le depoziteze în căruţa cu care se deplasau.

Om al străzii răscolind gunoiul de la ghenă

Problema este că acolo își fac veacul oamenii străzii care răscolesc gunoiul și cauzează și mai multă mizerie. Desigur, și mirosul este unul teribil, dar care, din păcate sau din fericire, nu poate fi surprins de camerele de luat vederi.

Om al străzii răscolind gunoiul de la ghenă

Pe lângă mizerie, oamenii, dar mai ales copiii străzii, perturbă și liniștea cartierelor

Și la ghena de gunoi de pe strada Timonei, vizavi de magazinul Supeco din Km 4, există copii ai străzii care cauzează probleme.

Copii ai străzii care deranjează liniștea și ordinea publică

Locuitorii din zonă se plâng de faptul că acești copii nu fac doar mizerie, dar fac și foarte multă gălăgie. Desigur, Poliția Locală vine adesea în urma sesizărilor, copiii dispar dar revin la scurt timp și fac aceleași probleme.

Copii ai străzii care deranjează liniștea și ordinea publică

Poate fi oare stopat acest fenomen al problemelor cauzate de oamenii, dar mai ales de copiii străzii care fac probleme și mizerie pe domeniul public din Constanța?

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de acord cu popescu si dobre dar uitam prea usor ca asta este capitalismul si asa a fost intotdeauna - produce multa saracie si rebuturi umane la ceea ce eufemistic capitalistii numesc periferie - iar numarul lor este in crestere permanenta - crestere mult mai rapida in crize cum este acum la noi si in toata lumea; fara indoiala revoltator si ar trebui facut ceva de urgenta dar stim cu totii ca nu face nimeni nimic; in mod sigur astia vor fi inadaptatii si infractorii de maine
3
1
Da,este trist ca avem atatia disperati de foame,atati oameni care au coborat sub nivelul minimei demnitati umane,poate nu doar din cauza lor. Bine ca avem fonduri de protocol si ca alesii gresit ai neamului isi vantura dosurile prin strainatati asa,teleleu,ei cica facand asta in folosul romanilor. Da,chiar si cei cu pensii mizere si locuri de munca platite de regula tot mizerabil sunt aproape ca si cei ce cauta prin gunoaie. Romanii sunt in general saraci,insa starea asta a devenit de multe decenii ceva firesc,de aia nu sunt revolte ca in alte tari. Din nou,bine ca sefii au bani la nivel european,mondial si alte alea. Sa traiasca ei si pentru restul.
5
0
Voi, ăștia de replica sunteți mai gunoieri decât oamenii aia saraci
8
0
Membri PNL dupa alegeri
3
2
nu se pune coresct problema! nu avem o problema a gunoaielor rascolite avem o problema a unor oameni saraci, needucati si fara ocupatie, obligati de viata sa caute in gunoaie pentru a supravietui. Trebuie actionat in directia si pentru ajutorarea acestor oameni. Altfel problema se va amplifica tinand cont doar de factorul natalitatii ridicate a acestor nefericiti si fara a mai aduga si rata de saracire promovata de politica guvernamentala.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367