REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Salon de masaj condus de o femeie, paravan pentru prostituţie cu minore

Salon de masaj condus de o femeie, paravan pentru prostituţie cu minore

Replica API 3 decembrie 2014 | 00:16 424

Afaceristă din Cernavodă, cu apartament la Constanţa

Afaceristă din Cernavodă, cu apartament la Constanţa

O femeie din Cernavodă şi-a dezvoltat o afacere din a scoate la produs minore. Astfel, ea a pus la bătaie un apartament în municipiul Constanţa şi, sun sigla unui salon de masaj erotic, dădea anunţuri în ziare pentru a racola clienţi. Oamenii legii au intrat pe fir şi au destructurat reţeaua infracţională. Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, Serviciul de Investigaţii Criminale Constanţa şi Poliţia oraşului Cernavodă au documentat şi destructurat o reţea de prostituţie din care făceau parte persoane de sex feminin, inclusiv minore. „În perioada iunie 2014 - noiembrie 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul D.G., din Cernavodă a obţinut, în mai multe rânduri, direct sau indirect, diverse sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră, care practica prostituţia împreună cu alte persoane de sex feminin, într-un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi în punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic”, situată în Constanţa. Salonul de masaj erotic era coordonat de inculpata D.S., care în perioada 2013 - 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, printre care şi minore”, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ciprian Bodu.

În acest scop, inculpata a pus la dispoziţie persoanelor de sex feminin un apartament situat în Constanţa, precum şi punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic” cu program non stop, situat în Constanţa, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale, inclusiv raporturi sexuale, cu diverse persoane, contra cost, atât în folosul lor cât şi în folosul inculpatei. Astfel, pentru activitatea de prostituţie, inculpata a încasat tarifele practicate de către persoanele de sex feminin, ulterior achitând o parte din sumele de bani încasate fetelor pentru serviciile prestate. De asemenea, inculpata a cumpărat anunţuri cu tentă erotică la rubrica „Matrimoniale” din presa locală prin care atrăgea clienții ce urmau să întrețină acte sexuale cu persoanele de sex feminin contra cost, la ambele locaţii, înlesnindu-le astfel practicarea prostituției. La data de 02.12.2014, cei doi inculpați D.G. și D.S. au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în cursul zilei de mâine cu propunere de arestare preventivă. S.I.P.I. Constanța a asigurat sprijinul tehnic pe toată durata anchetei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108