REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Scandal în Parlament: AUR cere eliminarea UDMR de la Guvernare

Scandal în Parlament: AUR cere eliminarea UDMR de la Guvernare

Replica API 25 mai 2022 | 21:15 1051

E protest al AUR în Parlament. Parlamentarii formațiunii cer eliminarea UMDR de la Guvernare. Gestul AUR vine după ce ieri partidul anunța că vrea explicații oficiale de la premierul Nicolae Ciucă privind vizita președintelui Ungariei în România.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită prezența premierului Nicolae Ciucă în plenul reunit al Parlamentului, pentru a explica în ce condiții a avut loc vizita președintelui Ungariei, Novak Katalin, în România. De asemenea, AUR a pregătit o moțiune simplă înpotriva ministrului Eduard Novak.

„În urma unei noi provocări venite din zona șovină maghiară, considerăm normal să îl invităm pe premierul Nicolae Ciucă în fața Parlamentului și în fața opiniei publice, pentru a explica ce măsuri au fost luate în contextul vizitei așa-zis private a președintelui Ungariei în România. Vrem și noi să știm cine a asigurat paza președintelui Ungariei în toată această perioadă - dacă SPP și celelalte instituții ale statului român au fost implicate. De asemenea, vrem să știm de ce Ministerul Afacerilor Externe de la București nu a reacționat la discursul nepotrivit al președintelui Novak Katalin de la Alba Iulia”, transmite, luni, AUR, într0un comunicat de presă.

Președintele AUR, George Simion, a spus că a văzut și o poză în Munții Apuseni, pe Piatra Secuiului, cu o bornă vopsită în culorile Ungariei. El precizează că a existat „un șir de întâmplări” care duc la ideea unui „plan de dezmembrare a României” ce ar putea să creeze tensiuni etnice, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inghit pe astia de la AUR, de data a**a au perfecta dreptate! Problema esta ca in tara a**a nimeni nu are coaie sa-i ia pe bozgori de guler si sa le dea un sut in cur!
0
0
Foarte bine faceti,pt.ca astia nu si-au vazut decat interesele,in rest s-au dat dupa cum a batut vantul!
0
0
udmr nu este partid. nu are ce cauta la guvernare.
1
0
mai bine lasati bozgorii si eliminati pensiile si salariile speciale,tradatori rusi!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212