REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Scandal în TVR! Președintele Doina Gradea este prezentă la Jocurile Europene de la Minsk, dar pentru reporteri nu sunt bani: „O rușine uriașă”

Scandal în TVR! Președintele Doina Gradea este prezentă la Jocurile Europene de la Minsk, dar pentru reporteri nu sunt bani: „O rușine uriașă”

Replica API 22 iunie 2019 | 00:00 331

Președintele televiziunii publice, Doina Gradea, e prezentă în delegația oficială a României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Europene de la Minsk. Niciun reporter sau comentator al TVR nu a fost trimis însă la fața locului, pentru că nu sunt bani.

Vineri a început la Minsk a doua ediție a Jocurilor Olimpice Europene la care România participă cu o delegație formată din 123 de sportivi.

Ministerul Tineretului și Sportului semnalează faptul că la festivitatea de deschidere vor asista minstrul Bogdan Matei și secretarul de stat Remus Munteanu.

„Ministrul a făcut o vizită în Satul Olimpic al sportivilor și a participat la o ședință de lucru la care au mai fost prezenți președintele COSR Mihai Covaliu, secretarul general al COSR, George Boroi, președintele TVR, Doina Gradea, și alți oficiali ai delegației României”, este postarea Ministerului pe Facebook.

Aceasta a suscitat însă vii comentarii între angajații TVR.

Narcis Șelaru, angajat al departamentului Sport din cadrul TVR a făcut următorul comentariu la postarea MTS:

„O rușine uriașă. Niciun reporter TVR la Minsk, niciun comentator! Totul se face din studio. Suntem însă reprezentați la nivel înalt, normal, sunt peste 100 de ore de transmisiuni în direct. Era mare nevoie de așa ceva. Am auzit că acum își caută kimono pentru Tokyo (n.r. JO 2020)”.

„A plecat să mai uite de rușinea de a pierde transmiterea Festivalului George Enescu”, a comentat altcineva. Încă de la prima ediție a Festivalului internațional „George Enescu”, Televiziunea Română avea calitate de coproducător al evenimentului și a asigurat transmiterea acestuia. Dar anul acesta, televiziunea publică nu va mai difuza festivalul, ci postul TV Trinitas.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
99% din cei din TVR s-au angajat pe pile si relatii, narcis trebuia sa ia atitudine cand a fost anagajat desi e gangav si ne profesionist, nu acum.
1
0
Scrie in articol ca sunt 123 de sportivi romani prezenti!@dan esti prost cu mult peste limita legala!Ca parere personala,ar trebui desfiintata televiziunea asta mamut care inghite bani cu nemiluita si este aservita politic!Afara cu toti ,,dinozaurii" care nu si-au mai gasit locuri la alte posturi TV si capuseaza banii publici!
5
0
Mi se pare firesc sa nu fie chemati jurnalistii deodata ce sunt cheltuieli in plus. Altele sunt cheltuielile cu o persoana, decat cu mai multe persoane. Articol de 2 lei, pentru instigare.
1
6
Cati sportivi romani sunt prezenti la aceste campionate astfel incat sa ajunga si frustratul de selaru la Minsk. Orice companie, fie si cu capital de stat, este reprezentata de directorul general. Toti comentatorii au plecat de la tvr. Au ramas acum doar mediocrii, care isi dau acum aere de vedete. Asa este si acest selaru narcis.
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212