REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SCANDAL între două ADOLESCENTE: E adevărat că faci SEX contra cost?

SCANDAL între două ADOLESCENTE: E adevărat că faci SEX contra cost?

Replica API 1 noiembrie 2021 | 23:02 27484

Iuliana Alexandra B. a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Aceasta este acuzată că a apucat-o de păr pe Cristina P., aceasta a căzut, s-a lovit la spate, iar în momentul în care s-a ridicat, a lovit-o cu palma peste față, provocându-i acesteia leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. Totul ar fi plecat de la un apel al inculpatei care a sunat-o pe Cristina P. și a întrebat-o dacă este adevărat că face sex contra cost, conflictul izbucnind după ce victima i-ar fi reproșat acea întrebare. Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis, prin sentința din 24 aprilie 2021, condamnarea inculpatei la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 2 luni. Decizia nu a fost definitivă, iar pe 26 octombrie s-a judecat apelul.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor suspectei, aceasta se afla în cartier împreună cu altă fată, iar la un moment dat a venit lângă ea victima, care a început să țipe la ea și să îi adreseze injurii, deoarece în urmă cu aproximativ 6 luni de zile suspecta o sunase și o întrebase dacă este adevărat că face sex contra cost. Iuliana Alexandra B. a declarat că nu i-a răspuns provocărilor și cealaltă fată au plecat din cartier. După ce a revenit a observat din nou victima care vorbea la telefon, a mers dupa ea, a ajuns-o din urma și a apucat-o de umăr pentru a o opri, moment în care aceasta s-a dezechilibrat și a căzut peste ea. S-au ridicat, iar Cristina P. a început să țipe să fie lăsată în pace. Pentru că aceasta nu înceta din țipat, a lovit-o cu palma peste față, pe partea dreapta, după care au plecat.

Ce a spus instanța

Instanța a apreciat că ținând cont gravitatea redusă a acuzației, față de împrejurările si modul concret de comitere a infracțiunii, față de natura si gravitatea rezultatului produs, raportat si la circumstanțele personale ale inculpatului care la data săvârșirii infracțiunii era minor, nu erau cunoscut cu antecedente penale, instanța apreciază ca se impune luarea fata de inculpata a măsurii educative neprivative de libertate a supravegherii pe o durată de 2 luni. Având în vedere data săvârșirii faptei deduse judecății și împrejurarea că inculpata era minoră la data comiterii respectivei infracțiuni, Curtea constată că în speță s-a împlinit termenul de prescripție a răspunderii penale. Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța au încetarea procesului penal împotriva inculpatei ca urmare a a intervenirii prescripției speciale a răspunderii penale. Decizia este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ce priceputi sunteti voi.
1
0
Si Vera face sex contra cost
2
1
7 ani de acasa? offf, tataie...
6
1
Ce numar are pe Publi24 ca nu am mai frecat o copchila din tinerete
8
1
Pai si face sex contra cost? Ca asta ne intereseaza! Si daca face, ce face si preturile va rugam...
24
2
Cei 7 ani de acasa lipsesc cu desavarsire la unii.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468