REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

SCANDAL între vecini, în Constanța: 'Mi-a BĂTUT câinele și nu vrea să mi-l dea înapoi' VIDEO

SCANDAL între vecini, în Constanța: 'Mi-a BĂTUT câinele și nu vrea să mi-l dea înapoi' VIDEO

Replica API 6 noiembrie 2018 | 11:05 544

Scandal în localitatea Osmancea, din Mereni, județul Constanța! În dimineața de marți, 6 noiembrie, un localnic a sesizat cotidianul Replica de Constanța, menționând că vecinul său nu vrea să-i înapoieze câinele, pe care l-a bătut în prealabil!

”În această dimineață, câinele meu a intrat în curte la el. Și, pe motiv că i-a omorât o pasăre, acum nu știu dacă e adevărat sau doar spune el așa, mi l-a bătut de nu mai poate să se ridice. L-am rugat să-mi înapoieze animalul, dar nu vrea. I-a pus o funie de gât și a plecat. A spus că nu mi-l dă. Animalul încerca să se ridice și nu putea...”, a declarat bărbatul. Acesta a sunat și la Poliție, la fața locului ajungând un echipaj, care, potrivit informațiilor noastre, nu prea s-a putut înțelege cu respectivul localnic, care ar fi precizat că nu-i înapoiază câinele până când nu vine un procuror. ”Am sunat, din nou, la 112, dar mi s-a spus că există riscul să fiu amendat”, a mai spus stăpânul patrupedului.

Pe imagini se poate observa cum stăpânul își cere animalul pentru a-l duce la medic, iar vecinul îi răspunde că nu i-l dă. ”Nu-ți dau nici un câine, că nu vreau eu. Să moară acolo!”, sunt cuvintele celuilalt bărbat.

Totodată, precizăm și faptul că Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, care a fost republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 96, din 7 februarie 2014 cuprinde, la punctul 11: alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menținere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 lei la 500 lei.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un prostovan si-a lasat cainele dezlegat,alt dobitoc se razbuna pe cainele ala si se ratoieste dusmanos la vecin,motivul fiind comportamentul necuvantatoarelor din posesie. Asta arata cam cat de jos sunt unii oameni,ce mizerabila minte au. Comportamentul brutal al oamenilor fata de animale arata ca acei oameni nu au atins treapta de evolutie necesara speciei umane.
2
1
Adica ce sa faca omul? Daca intra peste meltean sa si salveze cainele e incalcatea proprietatii. Daca suna la 112 si cere ajutorul autoritatilor il amendeaza. Solutia e sa si faca singur dreptate la blat Sa plateasca niste baieti fara frica sa l calce pe ala in picioare sa i sparga geamurile.
10
0
deci gaini e in regula sa omoram prin sfasiere dar caini sa caftim nu? logica pulii - foarte bine a facut mosul, proprietatea trebuie aparata prin orice mijloace doar asa bolsevicii iubitori de maidanezi ce raspndesc boli si fecale - cacati pe limba ta - asa ca tine or sa se invete minte sa o respecte
2
8
Chiar politia este atat de comoda sa nu poata face fata unei astfel de situatii. Sa-i faca putina educatie civica batranului plin de ura si violenta care se crede in jungla facandu-si singur dreptate prin agresarea si sechestrarea cainelui care i-a omorat o gaina ce costa maxim 20 de lei. Or fi saraci si n-au bani de amenzi dar puteau sa se inteleaga pe cale civilizata, proprietarul patrupedului sa-i cumpere o gaina sau sa - i dea 20 de lei contravaloarea pagubei iar bosorogul agresiv sa-i plateasca tratamentul cainelui ca alta data sa nu mai fie mai presus de lege si sa aplice legea junglei
8
2
Daca intra un tigan si fura o pasare,ce faceai?
7
0
Infractorul teodosie o premiaza pe halep.Vezi fa sa NU te arzi cand pui mana pe distinctie.
23
2
De ce la batut an prealabil trebuia sa al bata an gura si pe spinare
2
3
Trebuie mers si rupt capul tau bai jogodie - omul a avut dreptate ce cauta javra pe proprietatea lui
5
13
trebuie bagat in puscarie nemernicul .pacat de animal.
16
6
pt replica , care moare de grija linistii, cruzimea fata de animale, ceea ce face jegul respectiv, este sanctionata
12
2
ba sarsaila....si tu latria cam mult.....
9
2
cand latra de ii sparge urechile vecinului de ce nu ai sunat la Politie,,, eu il omoram cainele de mult,,Acum era liniste.
2
14
Pe proprietatea lui omul e suveran . Punct. Se vede ca va dati cu parerea de prin garsoniere de la Cet.
4
19
Rupt capul aluia care nu da cainele
13
3
sa faca plangere la parchet si sa sesizeze protectia animalelor
20
3
Asa sunt taranii, pentru o pasare, te omoara si pe tine.
13
2
Aia sunt votanti psd ma cac pe toti votanti psd in speta pensionari
9
5
Pai daca nu vrea sa ii dea cainele inapoi, se numeste furt de proprietate art 227 Cod penal. Daca a batut cainele, se face vinovat de acte de cruzime impotriva animalelor Legea 205 din 2004.Ambele sunt incalcari ale legii dar domnii politisti nu stiu legea si trebuie dati afara. Proprietarul cainelui trebuia sa sune la telefonul politiei locale nu la 112 sau sa mearga direct la sectia de care apartine. Redactia trebuie sa publice toate articolele din lege care au fost incalcate in situatia in cauza.
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212