REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL la o grădiniță privată din Constanța! Directoarea, AGRESATĂ de soț; mai multe bunuri au fost distruse!

SCANDAL la o grădiniță privată din Constanța! Directoarea, AGRESATĂ de soț; mai multe bunuri au fost distruse!

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:01 504

Panică la o grădiniță privată din Constanța! Soțul managerului unității, cu care se află în divorț, s-a prezentat la centrul situat în Tomis Nord, unde a făcut scandal în prezența copiilor și părinților, lovind-o pe femeie și distrugând bunuri. În urma scandalului, imaginea societății pe care femeia o conduce a fost periclitată și, prin urmare a incidentului, fost nevoită să rezilieze contractul de închiriere și să elibereze până la sfârșitul lunii spațiul în care-și desfășura activitatea grădinița pe care o conduce. Bărbatul are acum interdicția de a se apropia de soția sa, dar și de locul în care aceasta muncește.

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, s-au căsătorit, s-au stabilit în Belgia și au făcut un copil. Astăzi, relația lor nu mai este nici pe departe una amoroasă, nici măcar amiabilă. Vorbim despre doi soți stabiliți în Constanța, ea din Galați, el din Tulcea, care au împreună cu băiețel. Deși locuiau în Belgia, cei doi au revenit în ţară, la Constanța: mai întâi femeia, care a pus bazele unei grădinițe. Ulterior, a revenit și fostul ei (de-acum) partener, care s-a prezentat la locul ei de muncă, unde a făcut scandal, de față cu copiii și părinții acestora. Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor, iar apoi în atenția procurorilor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva lui M.A., prin care să fie dispuse următoarele măsuri: obligarea să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de soția sa, respectiv față de reședința și locul de muncă al acesteia.

Totul a pornit în ziua de 31 august, când femeia se afla la locul de muncă, situat în Tomis Nord, unde deține funcția de manager. Între cei doi soți a avut loc o discuție în contradictoriu, care a degenerat în exercitarea de agresiuni verbale și fizice asupra femeii și a bunurilor sale. Aceasta s-a plâns magistraților că soțul i-a smuls telefonul din mână pentru a o împiedica să apeleze umărul de urgență 112, a aruncat telefonul pe trotuar, a aruncat cu o jucărie în geamul sălii de așteptare din cadrul imobilului, a lovit-o cu cotul în piept și a aruncat în direcția ei cu o doză de energizant, lovind-o în zona feței. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Femeia a declarat în instanță că se află în procedură de divorț, iar relațiile dintre cei doi nu sunt deloc bune. Femeia a mai precizat că deține înregistrări audio cu soțul său în timp ce o amenința că-i taie gâtul și că o omoară, acesta fiind și motivul pentru care a întrerupt orice legătură cu el, inclusiv pe rețele de socializare. Femeia a declarat magistraților că se simte în pericol, se simte urmărită. Ba, mai mult, a fost încadrată în modulul pentru protecția victimelor abuzate în familie, unde i-a fost oferit sprijin juridic și psihologic. Bărbatul mai are antecendente, în sensul că, în luna mai, când a revenit în țară din Belgia, a făcut un scandal în fața blocului socrilor săi, fiind formulate mai multe plângeri la poliție.

Magistrații au dispus, astfel, emiterea unui ordin de protecție a femeii pentru o perioadă de trei luni. Soțul agresor a fost obligat să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de femeie și față de reședința și locul acesteia de muncă. Decizia nu est definitivă, dar este executorie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haios sfatul machedonasului din al doilea comentariu postat.
3
0
Adica panarama l-a convins pe "iubi"sa isi bage bani intr-o afacere dupa care la trimis la plimbare,asta nu a acceptat si acum fraierul a ajuns un huligan un om lipsit de educatie care nu stie sa respecte o femeie care chiar daca este o excroaca sa nu uitam ca este femeie.
3
1
Cind te respecti in meseria pe care o faci relatezi problemele orasului ,scoli ,spitale ,drumuri si lucruri de interes ,nu relatezi problemele personale unor persoane indiferent statutul pe care il are . Ce face- ti voi e birfa ,nu jurnalism !
6
0
escroci sunt si-n randul femeilor dar si-n randul barbatilor,adica asa cum sunt si profitoare sunt si profitori,femeia asta joaca rolul de victima acum dar nimeni nu cerceteaza sa vada cum s-a ajuns aici, care-s motivele?doar o anume violenta genereaza o alta violenta, barbatul a generat violenta fizica, dar violenta de alta natura care a generat-o femeia unde este?ca de la violenta care a generat-o femeia porneste tot,violenta barbatului are incadrare penala,dar violenta femeii nu are incadrare penala?pe ea cum o pedepsiti?oferindu-i statutul de "victima"?protejand-o pe ea incurajati ABUZUL
3
3
George, imi pare rau ca te jignesc, dar esti estraordinar de prost! Esti prost nu doar pentru ca ai batut o si ce ai mai facut tu pe la gradinita, esti prost, daca este adevarat ce povestesti, ca ai stat cu coarda si ti-a tras o tot timpul,nu doar acum! Daca sunt doar banii tai, cu toate ca nu cred asta, demonstreaza ca sunt ai tai si poate scoti capul din rahat! Succes si pregateste te de alti 10 15 ani de munca!
5
3
a profitat de propriul sot, acum cerseste tot de la el. a investit omul banii munciti, tu de unde ai avut bani? da-i banii inapoi cutra
5
5
Dupa 15 ani de munca in Belgia , am revenit in tara pentru a deschide o afacere , banii s-au cheltuit aiurea , si sotia sa dus cu altul mai tanar , m-a blocat pe toate retelele de socializare , cand am fost sa-mi dea si mie explicatile care le miritam , a zis ca sunt un sarac prost , cum ati reactiona ?
19
3
sa ne sugi macicucile la toate rapandulele din constanta te pupam dulce
10
5
vreti motive?? fmm de rapandule obosite ce sunteti! nu exista motiv pentru violenta retardatilor.
9
10
motivu care este? ati prezentat doar versiunea ei. nu i frumos.
11
4
stie ,ea de ce ia traso in gura. rea de gura ,,daca e rea de fund dai la fund.
7
4
Sa ascultam ce are de spus si barbatul. Sau nici nu conteaza, pentru ca a lovit o? Am un sfat pentru baieti. Vreti sa aveti familie? Nu lasati banii pe mana femeilor si copiilor ca i pierdeti. Si banii si femeia si copii. Invatati sa administrati banii familiei si lor dati le cate putin cand le trebuie. Si foarte important este sa nu stie cum faceti banii, cati bani faceti si unde i tineti. Evident ca nu exista ca femeia chiar daca munceste sa si pastreze vreun leu din banii castigati de ea. Toti stau in casa si i administreaza barbatul. Succes
15
8
acest animal si altii ca el nu au ce cauta printre pamanteni On puscarie pe veci
12
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108