REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL la ședința CLM! Șase persoane înscrise la cuvânt NU au fost lăsate să vorbească

SCANDAL la ședința CLM! Șase persoane înscrise la cuvânt NU au fost lăsate să vorbească

Replica API 1 februarie 2017 | 15:28 584

Ședință cu scântei la Consiliul Local! Mai multe persoane s-au înscris pentru a lua cuvântul vizavi de proiectele aflate pe ordinea de zi. Însă, din cauza timpului limitat, majoritatea consilierilor județeni au votat ca cei care se aflau pe listă să nu vorbească. Totuși, consilierii PNL au criticat dur dezicia acestora. "Grupul consilierilor locali ai Partidului Național Liberal dezaprobă atitudinea președintelui de ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, Mircea Dobre, și a consilierilor locali PSD-PMP, care, în ședința de pe 31 ianuarie a.c., a CLM Constanța, nu au acordat dreptul de exprimare celor șase persoane înscrise la cuvânt înaintea ședinței, motivând lipsa timpului. De asemenea, președintele de ședință a supus votului consilierilor dreptul la cuvânt al celor șase fără a prezenta măcar lista nominală și motivul solicitării acestora.

Amintim că, imediat după preluarea mandatului, toți consilierii locali municipali au promis transparență în activitatea desfășurată și dialog cu cetățenii, situația din ședința de astăzi a CLM Constanța exprimând contrariul și nefiind singulară.

Grupul consilierilor municipali liberali au votat împotriva cenzurării liberei exprimări a cetățenilor municipiului Constanța. Considerăm de bun-simț ca toți cetățenii care doresc să-și exprime un punct de vedere față de deciziile administrației locale să se poată exprima într-un timp limitat, prestabilit.

Ne întrebăm, oare consilierii PSD-PMP, cei care practic dețin conducerea municipalității, se tem de reacția constănțenilor și de ceea ce au ei de semnalat sau amendat? Cât de ocupați sunt aleșii majorității (PSD-PMP) încât nu și-au găsit câteva minute pentru a asculta problemele a doar șase cetățeni?", au precizat reprezentanții PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe acelasi model Dragnea si Iordache procedeaza toti ...aroganta si nesimtire pe fata
1
1
cretinoizi dobre facatura de om dar ceilalti consiliri ce facu?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108