REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL la Spitalul Judeţean! Individul care a intrat cu Hummerul în farmacie: "Am făcut foarte bine"

SCANDAL la Spitalul Judeţean! Individul care a intrat cu Hummerul în farmacie: "Am făcut foarte bine"

Replica API 13 mai 2017 | 00:00 434

VIDEO CRIMINAL

VIDEO CRIMINAL

Nicolae Constantinescu

Spirite încinse la Spitalul Județean de Urgență Constanța, acolo unde Nicolae Constantinescu, șoferul care a intrat cu mașina într-o farmacie din zona Far, fiind beat criță, a fost dus pentru recoltarea probelor biologice. Acolo a fost acuzat de către tatăl unei alte șoferițe, victimă și ea a nefericitului eveniment, că este un criminal. În acel moment, Constantinescu a început să-i facă pe cei prezenți țigani, cu completarea:

"Am făcut foarte bine ce am făcut". De precizat este că omul era clar sub influența băuturilor alcoolice, acest aspect putând fi sesizat pe imagini. Replicile de genul: "Știți unde este mașina dumneavoastră?", "Unde?", "În farmacie", "Și ce-i cu asta?" l-au adus pe individ la stadiul de a concura cu un alt prieten al lui Bachus, care s-a răstunat cu mașina pe bulevardul 1 Mai și care se întreba: Ce caut eu aici? Accident? Ce accident?"

Seara de joi a fost "încununată" cu "fiţele" unui individ care a condus beat, a lovit o maşină marca Peugeot, condusă de o tânără şi apoi s-a "proptit" în vitrina unei farmacii. Şi spunem fiţe pentru că tot el era cu gura mare, deranjat chiar şi de prezenţa oamenilor legii. A refuzat în primă fază să sufle în etilotest, ţipând că el este cineva şi că va da pe toată lumea în judecată. Ulterior a revenit la sentimente mai bune.

A fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, acolo unde s-a iscat ditamai scandalul. Întrebat de reporteri ce a băut, el a răspuns: "Mie dacă-mi pare rău? Nimic nu am consumat. Nimic. Mă simt așa și așa pentru că legile din România sunt... ". În acel moment a intervenit tatăl șoferiței din Peugeot:"Băi, criminalule, mi-ai omorât copilul... Băi, nesimțitule... Ce, nu ai vrut să fugi de la accident? Cum nu. Nu te-au oprit oamenii de acolo??", Constantinescu răspunzând: "Băi țiganilor". "Bă rasistule!" – a fost replica celor de la fața locului. Apoi s-a enervat din nou și a răspuns că nu știe despre ce accident e vorba. Aflând că a intrat cu mașina în farmacie, el a spus: "Așa, și ce-i cu asta? Foarte bine am făcut".

Amintim că la data de 11.05.2017, ora 21.00, Nicolae Constantinescu, în vârstă de 67 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada Caraiman din Constanța, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu catre bulevardul 1 Mai, iar la intersecția cu șoseaua Mangaliei a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cumpăna - județul Constanța. În urma coliziunii, primul autoturism a pătruns pe trotuar și a lovit vitrina unei farmacii. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că șoferul primului autoturism era sub influența băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool în aerul pur expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un bosorog infatuat
0
0
sa-l puna sa plateasca toate daunele si ptr. zilele de lucru si morale ! asta ca bonus ptr.injuriile aduse !
0
0
Ce de,a comunisti turnatori paciulea ramasi cu sechele! Cu bani se rezolva tot dar tot intelegeti?
0
0
.....futu-l in gura de cioban ... are relatii la machidonii din justitie !
1
0
sau cumpara pastile la liber
4
2
Alcool avea deja. Cauta si niste prafuri, pastilute, ceva....
4
2
Sa il vezi pe acest individ la plaja la nudisti la Techirghiol. Vorbeste tare si mult ca orice makidon. Daca mai pui si bautura iese.....fum. Sa speram ca anul asta Hagi 1 ne ocoleste
7
0
mai multi proprietari din blocul LV22 au avut altercatii cu tatarul gemaledin nagi.doi dintre ei au depus si reclamatii la politie.sa certat tare si cu vecinul lui de curte dumitru draghici care are cimitirul central.tot cartierul il stie de nebun si il evita.sotia lui a dat divort dar inca nu este sentinta definitiva.pe un proprietar din LV22 la atacat cu o bata metalica de era sal omoare.doar pentru ca a intrat cu un caine mic pe terenul blocului unde tatarul nu are niciun drept.am vazut toata faza.cineva a vrut sai otraveasca cainele dar nu am fost de acord.nu are vina animalul
1
2
Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Chiar daca adresa mea este in cartierul Coiciu din Constanta, eu mi-am facut iesire din curte si prin spatele blocului LV22 si am ingradit si pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu zilnic cainele. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kg si arat ca moartea in vacanta. Astept sa-mi scrieti!
4
1
a,atunci se explica de ce gibonu are tupeu.se stie ca 90% din minoritarii proveniti din Albania sunt niste jeguri umane.Bine ca al avem pe G.Hagi,mai spala din rusinea ,,oierilor,,.Luati exemplu de la Hagi,patronul Viitorului,branzarilor.
7
3
un makedon cu nr de america HAGI 1 .atit il duce capu lui de prost
19
2
Arata ca un om,porcul asta. Cand te gandesti ca sunt sute de porci la fel ca el in trafic... Nu toti au masini scumpe,dar porcul e porc,indiferent de ce masina conduce.
23
2
Bag pula in el de tigan,ce tupeu pe ei sa comenteze atata!V-am zis eu ca o sa va dea in cap intr-o zi romanasii mei! Stati acasa!
6
5
pericol pe drumurile publice,fara permis pe viata
18
2
e o javra de om ..carnetul suspendat definitiv
24
3
luati carnetul mosului scrabos si betiv pe viata.
21
3
Si cu ,,hummerul'',si cu umarul,asta tot demola farmacia.Poate incepe sa-i placa medicina si se face doctor
7
4
Tigan l-a facut masa pe ala , nu betivul. De ce este discriminare ? Tiganii recunosc ca tigan e adjectiv ? Nu ei si-au facut renumele ?
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108