REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Scandal mare între Ilie Năstase si Ioana, după ce aceasta a dispărut de acasă o lună

Scandal mare între Ilie Năstase si Ioana, după ce aceasta a dispărut de acasă o lună

Valentina CAMARA 12 noiembrie 2022 | 12:10 3573

Zilele trecute, Ilie Năstase a anunțat prin intermediul presei că soția lui, Ioana, a dispărut de acasă de o lună. El a anunțat că aceasta l-a părăsit, din nou, că nu îi mai răspunde la telefon și nu reușește să o găsească. Acum, soția fostului mare jucător de tenis neagă totul și povestește versiunea ei.

„În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a scris ea pe Facebook.

De fapt, Ioana Năstase susține că Ilie a plecat de acasă, fără să anunțe. „Soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-ma spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim”, a mai explicat aceasta.

Totodată, în presă s-a scris că Ioana Năstase ar fi plecat de acasă cu suma de 2 milioane de euro, bani care i-ar fi avut cuplul după ce ar fi vândut o casă. Ea neagă și acesta speculații. „Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competențe dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a încheiat Ioana Năstase.

Ilie Năstase (76 de ani) a avut mai multe căsnicii cu năbădăi. De-a lungul relației cu Ioana, cei doi s-au separat de mai multe ori. În octombrie 2021, ea a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, însă s-au împăcat și a renunțat la proces.

Cinci mariaje pentru cel mai mare jucător român de tenis

Ilie Năstase, care a fost un mare crai al sportului alb, nu a ascuns niciodată faptul că a avut mai multe relații decât căsnicii. Chiar a glumit și pe seama copiilor, despre care a spus că le-a pierdut șirul. Însă, oficial, Nasty are 5 copii.

Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra.

Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea a fost plecata câteva zile cu șeful Arr Rm-Valcea..cu care are o relație de câțiva ani de zile,iar bosorogul știe despre acest domn dotat care-i face zile frumoase soției lui... Este fericita tare când se întâlnesc deoarece.o rupe omul...
6
1
Rusinos ce se intâmplă sa dea vina unul pe altul ,de la prea mult bine ... Cam asa pateste si o unul din fratii mei cu sotia mai mica cu 17 ani ,el munceste de nu vede pe unde merge de oboseala de o tibe ca pe o regina si ea oboseste de fite la cafea ptin baruri cu "" fetele """.....
4
0
Toate prostiile le gasim aici, nimic serios.
8
1
Uin senil si o p******a !
12
0
sa facut de ras , acest ,mare juga dore, g***y ,pacat k a fost cineva,la viata lui, mai bine statea afara..la monaco, e rusinos c face, scandaluri de doi lei,
11
2
palmaresul casatoriilor si divorturilor intrec ...competitiile, sunt de cartea recordurilor , dar pana la varsta a patra mai se strang!
1
1
ttiganul ramine ttigan si neam ul p***t neam pprost,indiferent de bani.uitati.va si la prodanca,sotii,copii de fotbalisti,borfasi pesedisti,interlopi,sparlamentari.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468