REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandalul dintre Alexandra Stan şi impresarul bătăuş are în spate o afacere amoroasă

Scandalul dintre Alexandra Stan şi impresarul bătăuş are în spate o afacere amoroasă

Replica API 24 iunie 2013 | 00:00 272

Personajele mondene s-au şcolit la aceeaşi universitate

Personajele mondene s-au şcolit la aceeaşi universitate

Universitatea "Andrei Şaguna" din Constanţa poate fi numită "şcoala vedetelor": aici au învăţat toate personajele implicate, în aceste zile, într-un scandal care a ajuns în atenţia Parchetului, acuzaţiile fiind de şantaj. Vorbim despre Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan. El a absolvit, cu chiu cu vai, spun profesorii, Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul universităţii "Andrei Şaguna". Şi fosta soţie a lui Prodan, Adina, a fost studentă şagunistă, la Facultatea de Psihologie. În afară de Alexandra Stan, pe care a putut-o vedea o întreagă ţară cu ochii vineţi, ca urmare a disputei cu Marcel Prodan, în prim-plan apare şi Alina Şleahtiţkaia (nume de scenă: Kaiia). Studentă la Jurnalism (tot la Şaguna!), Kaiia ar fi cea care ar urma să o înlocuiască pe Alexandra Stan, în sensul că ar urma să îi cânte melodiile, iar implict "să atârne" de braţul lui Marcel Prodan.

Marcel Prodan, cel mai căutat impresar al momentului - au titrat televiziunile centrale. Desigur, având în vedere scandalul în care este implicat. El este aşteptat de oamenii legii să dea explicaţii pentru disputa cu Alexandra Stan. Iar în acest sens, reamintim un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în care se preciza că: "Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, în data de 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către artista S.A.I. împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era". Aşadar, Marcel Prodan a bătut-o pe Alexandra Stan, ea a ajuns în spital, dar povestea nu se încheie aici. "Tot scandalul a pornit de la bani negri, aşa cum se învârt banii în industria asta din care fac ei parte", susţin surse avizate.

Vă vine să credeţi ce macho e Prodan? Alexandra l-a despărţit pe Marcel de Adina, acum Kaiia i l-a "furat" Alexandrei

"În plus, la mijloc a fost şi gelozia. Toţi s-au cunoscut la aceeaşi universitate. Alexandra cu Marcel, când l-a despărţit de nevastă, iar el a lansat-o în muzică, iar acum Marcel luase decizia să renunţe la Alexandra pentru mai-proaspăta Kaiia. Se pare că această Kaiia este noua iubită a lui Marcel, iar el vrea să o promoveze serios în branşă", spun aceleaşi surse din anturajul mondenilor. Mai departe, pe fondul geloziei, dar şi al aspectului de ordin financiar, Alexandra Stan şi Marcel Prodan au ajuns să se certe, însă cearta a degenerat în bătaie. Detaliile bătăii le-a oferit zilele trecute, cu lux de amănunte, Alexandra Stan, aşa că nu mai are rost să le reamintim. În schimb, interesant de menţionat un alt detaliu: "S-au certat de la bani negri. S-a auzit că Alexandra Stan i-ar fi spus lui Marcel Prodan că ori îi dă banii cuveniţi, partea ei, ori îl dă pe mâna oamenilor legii pentru bani încasaţi la negru. Poate fi şi ăsta un şantaj, nu?", au mai comentat sursele noastre. Să fie oare asta "strategia", varianta pe care Marcel Prodan o va "plânge" în faţa anchetatorilor, cu speranţa că va scăpa mai ieftin? Oricum ar fi, impresarul are deja probleme, iar probabil că verificarea afacerii pe care o derulează îi va aduce şi mai multe probleme, dar nu numai lui, ci şi colaboratorilor sau partenerilor acestuia.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108