REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Scene ireale în Turcia: fanii au intrat pe gazon și s-au bătut parte în parte cu jucătorii. Video

Scene ireale în Turcia: fanii au intrat pe gazon și s-au bătut parte în parte cu jucătorii. Video

Andreea VLAICU 20 martie 2024 | 00:00 840

Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce a avut parte de un final uluitor. Fener a condus cu 2-0, a fost egalată și a înscris golul victoriei în minutul 87, iar suporterii gazdelor nu au suportat eșecul și au intrat pe teren pentru a sări la bătaie.

Scene ireale in Turcia: fanii au intrat pe gazon si s-au batut parte in parte cu jucatorii. Videoimagini de la conflict

Fanii lui Trabzon nu au suportat să-i vadă pe jucătorii oaspeților cum se bucură și au pătruns pe teren, iar scenele au fost demne de un război în toată regula. A fost nevoie ca un fan să întrerupă hora bucuriei lui Fener, pentru ca restul să intre pe teren după fluierul final.

Suporterii nu s-au mai putut abține și au sărit să-i bată pe jucătorii și staff-ul lui Fenerbahce. Forțele de ordine au intervenit pentru a calma situația, însă lucrurile au scăpat incredibil de sub control.

Dominik Livakovic , portarul oaspeților, a fost lovit de un suporter, pentru ca Batshuayi să-l lovească pe unul dintre ei. Mai mult decât atât, unul dintre cei care au intrat pe teren s-a folosit inclusiv de bățul de la corner pentru a-i ataca pe jucători!

Jucătorii și staff-ul ambelor echipe au reușit să ajungă în siguranță la vestiare după aceste incidente. Federația Turcă de Fotbal a postat un comunicat după aceste incidente în care a solicitat sprijinul din partea autorităților după bătaia de la finalul meciului Trabzonspor - Fenerbahce, scrie gsp.ro

„Ce am făcut? De ce există o asemenea percepție, o asemenea ambiție împotriva noastră? Există un atac asupra noastră. Am fost atacați astăzi. Am fost atacați din tribune. Este pentru prima dată când am trăit așa ceva în viața mea. Îmi felicit jucătorii. Am luat 3 puncte într-un astfel de mediu, într-o asemenea atmosferă. Am umflaturi pe umeri și pe cap, dar nu m-am întins pe pământ, nu sunt genul acela de persoană”,a spus antrenorul lui Fenerbahce, Ismail Kartal.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boratzii tot baragladine !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108