REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Scrisoare de la Florin Mitroi către locuitorii din Valu lui Traian: 'Degeaba se investeşte în comună dacă cetățenii aruncă gunoiul unde-o fi'

Scrisoare de la Florin Mitroi către locuitorii din Valu lui Traian: 'Degeaba se investeşte în comună dacă cetățenii aruncă gunoiul unde-o fi'

Replica API 27 noiembrie 2019 | 00:00 430

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a trimis o scrisoare localnicilor, prin care solicită ajutorul în rezolvarea unei probleme ce umbrește eforturile depuse administraţia locală.

Problema este legată de gunoaie și de faptul că acestea sunt aruncate în toate zonele limitrofe ale localității. „Nu am speranța ca cei care fac acest lucru să citească acestă scrisoare, sau dacă o fac, aș vrea să le și pese. Este clar că nu pot avea așteptări de la ei. Te rog însă pe tine, ca cetățean onest să mă ajuți la identificarea acestui gen de fapte. Numai dacă lucrăm împreună vom reuți să stopăm acest fenomen”, a transmis Florin Mitroi cetățenilor prin intermedia scrisorii.

În scrisoare, Mitroi mai precizeză faptul că localitatea se află pe locul 7 în țară ca investiții. Acesta transmite faptul că a montat camere de supraveghere, a aplicat amenzi usturătoare și va continua să o facă, a înăsprit paza în anumite zone, însă când au observat acest lucru, indivizii certaţi cu bunul simţ au schimbat locația de aruncat gunoaiele. Putem spune că este ca un joc de-a șoarecele și pisica între autorități și aceste persoane.

Acesta a atașat și numărul de la Dispeceratul Poliției Locale și anume 0733002122, pentru eventualele sesizări și chiar și un număr al firmei de salubrizare (0241979), pentru cei care au de aruncat moloz sau alte deșeuri sau pot apela chiar la Primăria Valu lui Traian și vor găsi împreună o soluție.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce aratati voi in fotografie ca este in Valul lui Traian, este nimic pe langa ce este in Constanta.
1
0
educatia se face cu parul
6
0
Eu traiesc in Germania si aici lumea nu arunca gunoaie de frica amenzilor destul de mari,nu cu vorbe civizati lumea dl.primar mai sunt si alte metode de lucru.
3
0
Bai nea Mitroi, pai de la mata am vazut.
1
4
Felicitari! Ar trebui sa ia exemplu si alti primari. Populatia trebuie informata, multi cetateni nu stiu ca au Politie Locala in comuna si care sunt atributiile ei.
5
3
Asa este romanul, cand cineva face ceva este hot, Cristina cred ca esti una dintre nefutute sau fututa dar nu bine...
4
2
sa trezit hotul de mitroi , ha ha h ha
6
6
Populatia e needucata si asa va ramine in vecii vecilor -----Felicitari ptr ce ai facut si ptr masurile ce le iei ----In cta nici macar masuri nu se iau ne omoara mizeria in tot orasul
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212