REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Se întâmplă în Constanța: acel moment când ești BIVOL și crezi că ți-ai luat bulevard!

Se întâmplă în Constanța: acel moment când ești BIVOL și crezi că ți-ai luat bulevard!

Replica API 18 mai 2019 | 00:06 517

Cum nu există pădure fără uscături, nici șoferii nu se pot lăuda că sunt 100% corecți. Iar în cazul de față ne referim strict la modul în care anumiți indivizi aleg să-și lase vehiculele. Că nu stăm tocmai bine la capitolul locuri de parcare, este adevărat. Însă, important este să nu-i deranjăm pe cei din jur.

Dar dacă toți ar ține cont de acest aspect, ar însemna să facem parte dintr-o cu totul altă populație. Plus că grupul de Facebook Parchez ca un Bou nu ar mai fi atât de interactiv. Lăsând partea amuzantă la o parte, constănțenii s-au arătat deranjați de faptul că traficul rutier a fost îngreunat din pricina faptului că un autovehicul marca BMW a fost parcat pe marginea carosabilului, dar a ocupat puțin și din prima bandă de mers, făcând-o, în acea zonă, impracticabilă. Iar dacă mai adăugăm și faptul că acolo este o trecere pentru pietoni.., comentariile chiar sunt de prisos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotilor cu mersul vostru pe jos, unii dintre noi au probleme de sanitate. Unii schiopateaza, altii au diverse afectiuni sau infirmitati - de la picioare pana la coloana. Nu toata lumea poate merge pe jos, desi ne-am dori mai mult ca orice. Ingustilor la minte, va doresc sa experimentati si voi un necaz de-asta macar doua-trei zile, de proba. Si-apoi sa va vad parerile de idioti.
2
0
Soferii, motociclistii, biciclistii, etc. sunt in primul rand pietoni, avand in vedere ca traim intr-un oras sufocat de masini, nevoia de deplasare pentru multi poate si asigurata prin intermediul mijloacelor alternative. Este vorba de un interes general in care calitatea vietii ar avea de castigat, haideti sa facem un minim de efort si sa redescoperim mersul pe jos sau transportul in comun.
3
1
Avand in vedere nevoia de deplasare, masina este o necesitate pentru multi! Faptul ca unii fac din masina un statut se datoreaza mintii putine pe care o au!!! Iar orasul nu este facut numai pentru pietoni!!! Soferii, motociclistii, biciclistii, etc. au aceleasi drepturi!!! Daca tie iti place sa fii pieton este problema ta, dar nu arata cu degetul catre ceilalti!
3
2
Atat bivolii cat si boii sunt animale folositoare omului. ,,Carul cu boi'' este chiar un tablou celebru . Astia care parcheaza aiurea sau sicaneaza in trafic sunt pur si simplu niste scursuri ordinare,la nivel extrem de jos fata de dobitoace.
8
0
Romania este singura tara in care politia nu patruleaza pe strazi. In acest fel situatia a fost scapata de sub control. Nu inteleg ce face armata de militieni platiti din banii nostri.
3
3
ar trebui aspru amendati acesti soferi care creeaza haos
5
0
Politia locala nu-i vede, le e frica sa ridice masini scumpe ,doar masini pana in 10 mii
8
1
Cu cat masina e mai mare-scumpa, cu atat nesimtirea-tupeul posesorilor, este mai mare. Niste ruptii in cur. De ce nu actioneaza politia locala pe strada Soveja colt cu strada Primaverii, langa peco, prima banda este ocupata de muschiuletzii dopatii, care nu pot sa mearga pe jos 100 de metri. De ce politia locala nu actionati? Va e teama de steroizi?
9
1
Constanta, un kkt de oras fara locuri de parcare , plin de moftangii si moftangioaice.
14
1
Un nesimtit ordinar
9
0
bravo gunoaielor.....tzaranoii din municipiu nu-i vedeti...omu'si-a luat articol....gazetari nu gluma...
1
1
nu e nimeni obligat sa iti faca tie parcare, sefu! vinde masina si mergi pe jos, troleu etc. nu trebuie sa stie nimeni cat de smecher esti tu ca ai masina. In orice caz ..trotuarele, orasul este facut pt pietoni. Mergi in Amsterdam, Singapore etc. Acolo masinile nu indica statutul social cum cred prostii pe aici.
21
8
Locuiesc la Casa de Cultura, pe partea strazii Baba Novac. Din dat de 6 mai se schimba bordurile . Au 17 cm inaltime. Locurile de parcare nu erau suficiente nici inainte. In serile cu spectacole era nebunie. Avem cereri depuse pt locuri de parcare. Au primit doar cei care au functii importante in acest oras. Noi, cei care avem impozitele platite la zi, nu am primit nici raspuns. Deci, voi parca in curtea primariei, pe locul unde se parcheaza masina domnului primar. Scuze!
24
9
Acum intrebati de Politia Locala ? pai nu vroiati voi desfiintarea ? intrebati mai bine unde este Politia Circulatie..
16
8
Politia locala unde este ?
19
4
Daca acest tampit de primar care are ,,grija" de oras, si-ar fi asezat macar odata singur mobila in casa, ar fi stiut ca intai sr fac parcari si apoi trotuarele pot fi redate pietonilor! Ce tampit de sofer nu este la randul lui pieton, sa parcheze pe trotuar, cu parcare amanajata alaturi? Fagadau si de la asta o sa ti se traga, cand vei pierde alegerile!
35
6
Un gazar gaozar cu beamveu! Ce pretentii sa ai de la asemenea specimen?
26
4
Un motiv in plus sa se transforme Constanta in orasul "popicelor". A cui o fi afacerea, oare?
22
2
Sa se faca locuri de parcare si pe urma scrie-ti ca nu parcam corect
19
34
Ce pretentii poti avea de la un posesor de ''bemveu''? Doar un alt retardat care crede ca e mai cu coaie pentru ca are masina pe care o are!
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108