REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Se pare că Madeleine McCann, fetița britanică dispărută în urmă cu 16 ani, a fost găsită

Se pare că Madeleine McCann, fetița britanică dispărută în urmă cu 16 ani, a fost găsită

A.F. 25 februarie 2023 | 00:00 3078

O tânără în vârstă de 22 de ani din Polonia susține că are dovada că ea este Madeleine McCann, fetița britanică dispărută în urmă cu 16 ani în timp ce se afla în vacanță cu familia ei în Portugalia, informează The Jerusalem Post.

Se pare ca Madeleine McCann, fetita britanica disparuta in urma cu 16 ani, a fost gasita

Tânăra, Julia Wendel, care a devenit virală pe rețelele de socializare după ce și-a postat afirmația, a declarat săptămâna trecută că, în copilărie, a fost abuzată de un pedofil german care a fost un suspect cheie în cazul dispariției. De asemenea, ea a susținut că familia McCann a apelat la ea pentru a efectua un test ADN pentru a verifica dacă sunt compatibili.

Potrivit lui Wendel, ea are același defect la ochi pe care îl avea și copilul dispărut și seamănă cu părinții ei, Gary și Kate.

O persoană apropiată familiei McCann a declarat că "familia nu își asumă niciun risc și este dispusă să verifice orice referință. Este important ca ei să analizeze toți factorii, iar fetița arată într-adevăr asemănător. Nimeni nu discută acest lucru. Dacă ceea ce spune este adevărat, există o șansă ca ea să fie ea".

Wendel nu știa de dispariția lui McCann

Potrivit Juliei Wendel, ea nu a auzit despre dispariția McCann până când a început să le pună părinților ei întrebări despre copilăria ei, despre care nu are nicio amintire.

"Amintirile sunt foarte neclare, iar când am vorbit despre ele cu părinții mei, lucrurile nu se potriveau. Întotdeauna încercau să schimbe subiectul", a spus ea.

"Am început să fac propriile mele cercetări, am descoperit ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann și am legat punctele" - Julia Wendel

"Profesoara mea de la școală a spus că nu am fost mereu la școală, dar părinții mei insistă că am fost", a continuat ea. "După toată această confuzie, am început să fac propriile mele cercetări, am descoperit ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann și am legat punctele. Este atât de stresant să încerc să-i fac pe oameni să mă creadă".

Wendel speră să intre în contact cu familia McCann în următoarele zile, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468