REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Se schimbă directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța?!

Se schimbă directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța?!

Replica API 17 noiembrie 2018 | 23:51 496

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța, din data de 26 noiembrie, se află și proiectul de hotărâre privind numirea directorului general interimar de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Precizăm că, mulți ani, la conducerea complexului s-a aflat Adrian Bâlbă. La sfârșitul lunii trecute, el s-a înscris la concursul pentru menținerea în funcție, însă a picat.

Motivul: a depus un proiect managerial pe 3 ani, în loc de 5, aşa cum cereau condiţiile concursului organizat de Consiliul Judeţean Constanţa. În condiţiile date, Bâlbă a fost respins. De menţionat că, de ceva vreme, se speculează că, oricum, Bâlbă nu mai este dorit la conducerea Complexului din cauza unor deficienţe în management.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest parazit trebuie sa paraseasca urgent institutia, mai ales pentru bunastarea animalelor din complex.
0
0
Probabil e curatat de NASA, fiind atotstiutorul urbei.
0
0
Merg in fiecare an cu copilul la Delfinariu. Arata jalnic, neingriit si mizerabil. Bilba nu a facut absolut nimic acolo. Se lauda cu incasari pe care le poate obtine orcine pentru ca toti turistii vin la Delfinariu. Isi face imagine de mare manager pe banii delfinariului. Bilba este cel mai prost manager pe care l-a avut delfinariu vreodata. Muzeul are un potential enorm si este nevoie de un om cu viziune si chef de munca. Bilba este o putoare si trebuie schimbat urgent. Poate se trezesc si sefii lui si il trimit la plimbare.
2
1
Educati fa copilul, si apoi scoate-l in lume. Nu mai veni la Delfinariu pana nu iti inveti copilul cum sa se poarte.
8
4
Mai bun si mai dedicat ca Balba nu este cineva. Pacat daca nu va exista continuitate la conducere
2
3
Nu ii ajunge ... sa lase si pe altii
3
5
Cred ca Balba trebuie schimbat urgent din functie! Am fost cu copilul la delfinariu si a vorbit urat cu noi. A uitat ca este platit din banii nostri pe care ii platim pe bilet. Foarte prost m-am simtit. Nu mai merg niciodata la delfinariu pana cand nu il schimbati!
5
8
Dr.Balba e singurul psdist serios din cta.Dar voua nu va place, caci a atras mil.euro din UE,nr de bilete vandute a crescut exponential de la an la an,si culmea,chiar e calificat si diploma de medic il recomanda cu prisosinta pt acest post.Ceea ce face,face cu pasiune si cu suflet, la el se vede. Dar mai bine sa-l inlaturam si sa numim o manechina, o amanta sau un fiu tamp al vreunui om cu bani din judet, fara nici o calificare? Nu va intrebati cine oare o sa va mai voteze?
10
7
muzeul arata rau , neingrijit. Mergeti in tara si sa vedeti cum arata celelate complexe muzeale. pacat ca un oras ca si constanta sa nu detina un complex muzeal de stiinte ca in alte orase, vezi bacau, galati, mures, brasov, bucuresti. si ce daca pe balba l-a pus mazare sau constantinescu , sa faca ce a promis.
13
1
Balba nu sta ghiocel in fata PSD si deranjeaza.....
9
7
Probabil il schimba cu vreo pipita psd-ista ruda cuiva care a dat banutu
8
1
Cred ca nu sunt destui angajati, caci microrezervatia arata urat. Animale slabe, neingrijite, cu diverse leziuni pe piele, fara apa, fara afis cu denumirea speciei, vegetatia uscata, neudata si nematurat pe alei, neiluminat seara, custi goale, un pelican trist statea sa moara, geamurile de la papagali murdare, etc. Leii de mare doar in poze, era incuiata cladirea unde erau ei.
4
3
balba se indoaie greu? balba linge clantele la cjc, doar doar il tin pe post
4
7
Balba e prea istet pentru prostimea din Consiliu...
14
6
Se da locu cu spaga concursu e doar la fatada
13
0
Consiliul Judetean Constanta are Delfinariul si nu Primaria Constanta. Dl. director Balba nu-i este pe plac lui Horia Tutuianu, presedintele CJ care deja se crede buricul judetului. Dar mai este putin tov. Horica si vei ramane cu ochii in soare. Hihihi
14
1
Frustratii din conducerea judetului au nevoie de slugarnic, Bilba se indoaie greu, e un adevarat tehnocrat.
17
6
dadea explicatii?e treaba de ghid ,nu de director
6
9
Arata prea bine delfinariu in comparatie cu orasul si ii este frica primarului sa nu il vrea lumea pe Balba primar.
23
3
Buna ziua. De zilele Dobrogei am fost la delfinariu. Dumnealui era prezent, fff amabil dadea explicatii copiilor. Se vede ca delfinariu in fiecare an infloreste. De ce il schimba cand totul merge bine?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218